slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ🤓ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ🤦‍♂️ ΥΠΕν: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ για την απολιγνιτοποίηση-Με δικό τους νόμο έκλεισαν ΟΡΘΩΣ 6 μονάδες μεταξύ 2019-21-ΠΙΝΑΚΕΣ


Για fake news κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφορικά με τις θέσεις του για τον λιγνίτη και το κόστος παραγωγής ενέργειας, υπογραμμίζοντας ότι «συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε ό,τι αφορά το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη».

📺Άδωνις Γεωργιάδης: Η Πάρος, το στοίχημα με επιχειρηματία και το… τένις


Στοίχημα με έναν επιχειρηματία από την Πάρο έβαλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια του “Ενώπιος Ενωπίω“.


Ο κ. Νίκος Λαουράκης είναι επιχειρηματίας στην Πάρο και μίλησε στο”Ενώπιος Ενωπίω” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες του νησιού. «Είμαστε δύο χρόνια στη φτώχεια και πάμε για τρίτο. Η βενζίνη στην Πάρο είναι τώρα 2,37 ευρώ το λίτρο» ανέφερε ο κ. Λαουράκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του είναι υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών

«Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχέση με το ζήτημα της ακρίβειας.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ🤣🤣Επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha για τη δημοσκόπηση της Abacus Research


Επιστολή προς την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA απέστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τη νέα δημοσκόπηση της Abacus Research που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


“Με επιστολή του προς τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ενημέρωσε τη διεύθυνση του Σταθμού για τις ενέργειες του κόμματος προκειμένου να δημοσιοποιήσει η εταιρεία ABACUS RESEARCH τα αστάθμητα δεδομένα των ερευνών της που δημοσιοποιήθηκαν από τη συχνότητα του καναλιού και ζήτησε στο πλαίσιο της δεοντολογίας και στο όνομα της διαφάνειας ο τηλεοπτικός σταθμός, ως εντολέας των ερευνών, να απαιτήσει από την εταιρεία τη δημοσιοποίηση των αστάθμητων δεδομένων των ερευνών της.

Κατερίνα Μονογυιού: Επιχορηγήσεις έως 96.580€ για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον Δήμο Σίφνου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής οικονομικού έτους 2022, υπογράφηκαν σήμερα οι παρακάτω αποφάσεις, συνολικού προϋπολογισμού έως 96.580€, που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Νάξου και τον Δήμο Σίφνου:


α) Επιχορήγηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την υλοποίηση του έργου «Επεκτάσεις και αντικαταστάσεις τμημάτων πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Νάξου», μέχρι του ποσού των 60.000,00€.


β) Επιχορήγηση του Δήμου Σίφνου για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου του έργου «Αναβάθμιση Μονάδων Αφαλάτωσης και Συστημάτων Ύδρευσης Δήμου Σίφνου», μέχρι του ποσού των 36.580,00€.


Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που

Η Ε.Α.Σ. Νάξου στην Food Expo 2022!

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 12 έως και την Δευτέρα 14 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης

“Success is a science

If you got the conditions, you will get the result.”


«Η επιτυχία είναι σαν την επιστήμη, υπό τις κατάλληλες συνθήκες (με τα κατάλληλα συστατικά)  θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα»

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος εξειδικευμένων σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» που αφορούσε  νέους ή έμπειρους bar managers  καθώς και ιδιοκτήτες bar που θέλουν να μάθουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ενός συγχρόνου και ανταγωνιστικού bar (ανεξάρτητου ή μέρους άλλης επιχείρησης). Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:

Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την έγκριση έργων Ύδρευσης σε Νάξο και Σίφνο

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τα έργα που εγκρίθηκαν, κατόπιν και προσωπικής του συμβολής, αλλά και συνεργασίας τόσο με τη Δήμαρχο Σίφνου, κ. Μαρίας Ναδάλη, όσο και με τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για το οικονομικό έτος 2022.