slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ


Το ΔΣ του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει στο κέντρο "ΓΟΡΓΟΝΑ" (Μήτσακας) την Κυριακή 15/01/2017 και ώρα 13:00.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Ευτυχισμένο το 2017

PAS NAXOY

«Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη νέα τουρκική προκλητικότητα»


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαικής Ένωσης-Τουρκίας με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που αμφισβητούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος κατέθεσε κατεπείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαική Επιτροπή.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Απελευθερώθηκαν δυο γερακίνες


Δύο γερακίνες απελευθερώθηκαν σήμερα στην Αλυκή, από τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής.
Τα δύο αρπακτικά πτηνά είχαν δεχθεί σκάγια και βρέθηκαν τραυματισμένα στη Χώρα και στο Δαμαριώνα αντίστοιχα. Νοσηλεύτηκαν στο "Αλκυονη wildlife hospital" στην Πάρο και θεραπεύτηκαν πλήρως, με αποτέλεσμα σήμερα να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχουν

Μητσοτάκης: Πληρώνουμε ακριβά τους πειραματισμούς Τσίπρα – Καμμένου (φωτο)

 

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Κω ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Βιώνουμε τη χειρότερη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο ανίκανη, την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ομιλία του στην Κω, υπογράμμισε ότι «πληρώνουμε πολύ ακριβά τους πειραματισμούς του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου». Επανέλαβε δε ότι «το τρίτο μνημόνιο ήταν

Ούτε στρατός από «Χουντίνι» δεν μας σώζει…

Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου

Μας ψεκάζουν σίγουρα!. Αλλιώς δεν εξηγείται η αθωότητα των παιδικών μας χρόνων να συνεχίζεται "δια βίου" και να κινδυνεύουμε όλοι μας να φορέσουμε τον ζουρλομανδύα! Με άλλα λόγια, πόσο ηλίθιους μας θεωρούν και μας αντιμετωπίζουν ως Νεάντερταλ! Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα το ένα τοις εκατό του πληθυσμού είναι έξυπνο, και το ενενήντα εννέα είναι στην κλίματα από μέτριο έως ηλίθιο. Στη χώρα μας επιβεβαιώνεται περίτρανα. Γιατί, πόσο ηλίθιους θα πρέπει να μας θεωρούν όταν δηλώνουν στους δανειστές το τρακοσάρι ευρώ ως έκτακτο επίδομα και στους ιθαγενείς ως 13η σύνταξη .που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, και κάποιοι το πιστεύουν! Η γιατί, πόσο ηλίθιους θα πρέπει να μας θεωρούν όταν διαφημίζουν προϊόντα με υποθετική αξία άνω των τριακοσίων ευρώ και μας τα

Το βυθόμετρο της ηλιθιότητος του Ελληνικού Λαού


Μέρα που είναι, είχα μια φώτιση. Ιδού, λοιπόν, ένας καλός ορισμός του Υπαρκτού Ελληνισμού: ο τόπος στον οποίο δαιμονοποιείται ο Σόρος και λατρεύεται ο Σώρρας. Οχι, βέβαια, από όλους. Από αρκετούς, όμως, ώστε να δημιουργείται η κρίσιμη μάζα που κάνει τη διαφορά και ρεζιλεύει ένα έθνος.
Του