slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλακιωτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Χαμηλώστε τους τόνους, να ξεφύγει η ΝΔ από το αδιέξοδο»

Το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο είναι εύκολο και ανέξοδο

"Αποδέχομαι με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και των υποχρεώσεών μου την πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη", είπε ανεβαίνοντας στο βήμα ο νέο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.
Χαρακτήρισε επίσης ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση του κ. Μεϊμαράκη για τον οποίο έπλεξε το εγκώμιο σημειώνοντας πως "προέρχεται από ιστορικό στέλεχος της παράταξης με σημαντική προσφορά που δεν δίστασε να αναλάβει το κόμμα σε μια δύσκολη συγκυρία και να το κρατήσει όρθιο".
Αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν την Κυριακή ο κ. Πλακιωτάκης είπε

Ποιος είναι ο Γιάννης Πλακιωτάκης που αναλαμβάνει νέος μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ

Προσθήκη λεζάντας
Μετά την παραίτηση του κ. Μειμαράκη από την θέση του προέδρου της ΝΔ, ο βουλευτής Λασιθίου και γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης αναλαμβάνει χρέη μεταβατικού πρόεδρου.
Ο βουλευτής από το Λασίθι που διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και Υφυπουργός Άμυνας επί Κώστα Καραμανλή, εκλέγεται συνεχώς στην περιφέρεια του απο το 2004.
Ο κύριος Πλακιωτάκης προσμετράται στους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη, ενώ

Άδωνις: Να αξιοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση την καθυστέρηση

Άδωνις Γεωργιάδης
Να αξιοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση την καθυστέρηση στη διαδικασία εκλογής προέδρου, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.
Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε παράλληλα σύμφωνα με

Κι όμως! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 6 χιλ. ευρώ για… υπερωρίες


Απίστευτο κι όμως… ελληνικό!
Την καταβολή ποσού ύψους 5.764,48 ευρώ στη βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη αποφάσισε το Συμβούλιο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.
Το εν λόγω ποσό οφειλόταν στην βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος για την υπερωριακή εργασία της στην

Θύελλα στα social media για την άρνηση Παπαμιμίκου να παραιτηθεί


Ο Ανδρέας της… άρνησης των ευθυνών του, έγινε το σίριαλ της ημέρας στα social media. Εκεί όπου, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, μπορεί κανείς να ανιχνεύσει μια μάλλον αφιλτράριστη εικόνα της κοινωνίας μας, πιο κοντά στην πραγματικότητα. Με τις ατέλειες και τα προβλήματά της, αλλά και με τον

Δεν απέκλεισε σαμποτάζ στις εκλογές της Ν.Δ. η Ντόρα Μπακογιάννη


«Το 2009 έπεσαν τα μηχανήματα τέσσερις ώρες, εκείνη την ώρα έγιναν πράγματα και θαύματα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη (φωτ. αρχείου).
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμφέρον και σε κανέναν εκτός Ν.Δ. να αποφασίσει για τα δικά μας θέματα, επεσήμανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να έγινε σαμποτάζ στη διαδικασία της ψηφοφορίας, που να οδήγησε στην αναβολή των εκλογών.
Εξηγώντας τι εννοεί, μίλησε για «πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα», ενώ αναφερόμενη στις εκλογές του 2009 έκανε

Μεθόδευση Παπαμιμίκου: Θέλει να μπλοκάρει τον Πλακιωτάκη και να γίνει Πρόεδρος!


Θρίλερ επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παπαμιμίμου από την προεδρία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής λόγω «κωλύματος».

Τις τελευταίες ώρες στελέχη της Συγγρού μιλούν για μεθόδευση από τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του ορισμού του Γιάννη Πλακιωτάκη ως αντιπροέδρου του κόμματος, καθώς -όπως

Καταργείται το ΕΚΑΣ , «μαχαίρι» στις πρόωρες συντάξεις – To σχέδιο Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό


Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το ΕΚΑΣ και να κόψει τις προωρες συντάξεις επιβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Κατρούγκαλος ανέφερε στο υπόμνημά του, ότι το ΕΚΑΣ θα μετατραπεί σε επίδομα αλληλεγγύης υπερηλίκων, ενώ η σταδιακή κατάργηση του θα αρχίσει από το Μάρτιο του 2016, καθώς το 20% των δικαιούχων θα χάσουν το επίδομα μέσω της

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ,


 Γράφει ο Ν.Ι.Μέρτζος στο : e-ptolemeos team
Προκειμένου να υπηρετήσει τους πελάτες του και τους Ολιγάρχες του, ώστε να διαιωνισθεί, το πολιτικό Σύστημα καταβροχθίζει όλες τις δυνάμεις και τις ευκαιρίες του ελληνικού Λαού. Με απείρως πιο ακόρεστη αδηφαγία ενσαρκώνει τον μυθικό Μινώταυρο και παγιδεύει τα θύματά του στον Λαβύρινθο. Μπροστά του ο Δαίδαλος δεν πιάνει χαρτωσιά. Το Σύστημα-Μινώταυρος κατασκεύασε και επεκτείνει διαρκώς τον πραγματικό Λαβύρινθο στον οποίον ανήκουμε όλοι οι ΄Ελληνες πολίτες υποχρεωτικά διότι ονομάζεται Ελληνικό Δημόσιο όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα!
Αμάχητα στοιχεία μαρτυρούν πώς επεκτείνεται, πώς λειτουργεί και πώς καταβροχθίζει τις σάρκες του Ελληνισμού ο πραγματικός αυτός Λαβύρινθος. Απλό παράδειγμα τα ακόλουθα γεγονότα:

ΤΟ ΕΒΕΠ... ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Στα 327 δισ. ευρώ θα φτάσει το χρέος το 2016 -Πόσα και σε ποιους χρωστάει το ελληνικό Δημόσιο


Στα 327 δισ. ευρώ θα αυξηθεί το 2016 το ελληνικό χρέος, από τα 316,5 δισ. ευρώ το 2015, χωρίς να συνυπολογίζεται και το λεγόμενο «κρυφό χρέος» των 25 δισ. ευρώ, που αφορά στις δυνητικές υποχρεώσεις του Δημοσίου σε περίπτωση κατάπτωσης των εγγυήσεων.

Ο Βουλγαράκης για τη ΝΔ: Πλήρης απογοήτευση


Την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μετά την αποτυχία διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή για την ανάδειξη του Προέδρου, σχολίασε ο Γιώργος Βουλγαράκης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βουλγαράκης, έγραψε: «Όσο πιο πολύ μιλάνε και όσο περισσότεροι μιλάνε, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Απογοήτευση πλήρης....».

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης – Ο Γιάννης Πλακιωτάκης νέος πρόεδρος της Ν.Δ.


Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού.
Ο κ. Μεϊμεράκης όπως δήλωσε παραδίδει την προεδρία στον Γιάννη Πλακιωτάκη τον οποίο από το πρωί όρισε αντιπρόεδρο του κόμματος. Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι κάνει αυτή την κίνηση για την ενότητα και το καλό του κόμματος θέλοντας να

Γ. Βρούτσης: «Εγγύηση ενότητας της ΝΔ είναι η βάση μας»


Της Άντζελας Πεϊτση
Ως μία από τις ψυχραιμότερες φωνές, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Ν.Δ., ακούει στο όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr, μίλησε για την επόμενη μέρα της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη προέδρου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και υπογράμμισε:

Γιορτάζει η Αγία Αικατερίνα Οίας



Να συμμετάσχουν στις ετήσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις προσκαλεί τους κατοίκους της Σαντορίνης και κάθε πιστό της Οίας η Διοικούσα Επιτροπή της Α.Μ.Κ. Εταιρείας «Οι Φίλοι της Αγίας Αικατερίνας Οίας».

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημέρες της εορτής της Αγίας έχουν ως εξής:

Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για διαχείριση του μεταναστευτικού


Πολύωρη συνάντηση εργασίας με δύο workshops πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χθες Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, στο γραφείο του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου με θέμα την διαχείριση του μεταναστευτικού σε διάφορα επίπεδα και την

«Δόξη και τιμή» Με σφραγίδα Σκουρλέτη η επάνοδος της διευθύντριας Ραχήλ στο Δημόσιο Πήρε και βαθμό !



Από τα σαλόνια, στα… αλώνια περνά η Ραχήλ Μακρή, η οποία από τους διαδρόμους της Βουλής θα βρεθεί στους διαδρόμους των δημοσίων υπηρεσιών!

Πρόστιμα- χάδι σε όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις -Το νέο ποινολόγιο της εφορίας

ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Στα μαλακά πέφτουν τελικά- και με τη βούλα της ΓΓΔΕ- όσοι
Γιώργος Παππούς
 ξεχνούν να κόβουν αποδείξεις, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν όσοι ερμήνευαν το νέο ποινολόγιο της εφορίας με βάση την πιο αυστηρή εκδοχή της Αιτιολογικής Έκθεσης του σχετικού Νόμου.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι για να υπολογίζει πλέον ο ελεγκτής το πρόστιμο του ξεχασιάρη εστιάτορα ή

Αύριο στις 19:00 η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας


Στη σκιά των εσωκομματικών εξελίξεων θα συνεδριάσει την Τρίτη στις 19:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα πραγματοποιηθεί ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για το νέο προϋπολογισμό, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν τοποθετήσεις για τις

Κλείδωσε η νέα ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου

 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του νεοδημοκράτη κλείδωσε η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου .
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΚΕΦΕ υπήρχε η δυνατότητα οι εκλογές να πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα νωρίτερα, στις

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Αγία Άννα Νάξου

Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος και δεδομένου ότι απαιτείται η πλήρης ανάπτυξη των εργοταξίων σε όλα τα μέτωπα που υπολείπονται για την επίσπευση της ολοκλήρωσής του, σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί η έναρξη εργασιών στην περιοχή του οικισμού Αγίας Άννας στους δρόμους πέριξ του δημοτικού χώρου στάθμευσης.

Νάξος: Ξεκινά ο μαραθώνιος ενημέρωσης για την προσέλκυση εθελοντών Δοτών Μυελού...

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον Νο.Π.Π.Α.Π.Π.ΠΑ. ξεκινούν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προσέλκυση εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, και ώρα 16:30.
Πρόεδροι Κοινοτήτων, Εκπρόσωποι Φορέων, Πολιτιστικών