slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές ΚΕΔΕ: θρίαμβος Κυρίζογλου, πανωλεθρία Δούκα


Η Αυτοδιοικητική Παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, είναι ο μεγάλος νικητής της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με ποσοστό 65,78% και εκλέγοντας τα 20 από τα 31 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η παράταξη «Αυτοδιοίκηση Τώρα», του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα συγκέντρωσε 29,30% και 9 έδρες.

«Σήμερα νίκησε η Αυτοδιοίκηση.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Γ. Χατζημάρκος: Στο πρόσωπό σας ευχαριστούμε το προσωπικό του Ελληνικού Στρατού για το περιβάλλον ειρήνης και ασφάλειας που απολαμβάνουμε 

Τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο συνάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην έδρα της 95 ΑΔΤΕ στην Ρόδο.  Κατά τη συνάντησή τους στο κτήριο της Περιφέρειας, παρόντες ήταν ακόμα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Υψηλάντης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Χούπης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ευστρατίου και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος, Γεώργιος Μανουράς.

Στενάζουν από την ακρίβεια (και) οι αλιείς της Νάξου, ζητούν τη στήριξη της Πολιτείας

Εκτός από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι και οι ψαράδες της Νάξου που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξ αιτίας της ακρίβειας και των ανατιμήσεων.