slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η «ακτινογραφία» των νέων Δημάρχων – Στατιστικά για τους νικητές των εκλογών

Σε τι βαθμό ανανεώθηκε το σώμα των Δημάρχων; Πόσοι εκλέγονται για 1η φορά και πόσοι έχουν προηγούμενες θητείες;  Σε τι ποσοστό τη Β’ Κυριακή έγινε ανατροπή στη σειρά των δύο πρώτων Συνδυασμών του Α’ γύρου;  Ποια η γυναικεία παρουσία; Πως όλα αυτά διαμορφώνονται σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδας;

Όλες οι απαντήσεις στα στατιστικά δεδομένα που ακολουθούν.

Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε εμάς !!!

Φιλοξενία ιστοσελίδας 

​Κατοχύρωση ονόματος

Εύκολα και οικονομικά !!!


​Έχετε ιστοσελίδα και πληρώνετε πολλά για τη φιλοξενία της; 

Τότε δείτε τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ προσφορές μας...
 

 Φιλοξενία ιστοσελίδας: 3 € / μήνα 

 

 Κατοχύρωση ονόματος: 10 € / χρόνο 

 

Η ιστοσελίδα σας φορτώνει αργά και δεν έχει επισκέπτες;

Τότε ελάτε στην IMAGE που σας προσφέρει...
  • Φιλοξενία σε ταχύτατους Ευρωπαϊκούς Servers
  • Βελτιστοποίηση για κορυφαία αποτελέσματα στη Google
  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας
  • 20ετή εμπειρία στο χώρο του internet


Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τηλέφωνο...

Ένα τηλεφώνημα ή ένα email μόνο αρκεί να ξενοιάσετε.
Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία μεταφοράς της ιστοσελίδας σας.


Επικοινωνήστε στο 6946-270217 ή στο hosting@imagemail.euΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ... ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ!!

Ελάτε σε εμάς για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και εάν μέσα σε 30 ημέρες έχετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα μπορείτε να αποχωρήσετε χωρίς να έχετε καμία οικονομική υποχρέωση. 
 

 Εμείς θα φιλοξενούμε τη σελίδα σας ΔΩΡΕΑΝ !!! 

Facebook | Twitter
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2000/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

IMAGE Διαφημιστική
Κερκύρας 23
Ιωάννινα
Τηλ: 26510 68500

Διαγραφή από τη λίστα

Νάξος - Μικρή Βίγλα: Εφυγε από ανακοπή 73χρονη

Της Πληθερής" σήμερα.... στην Παναγιά Παρθένα της Μικρής Βίγλας και εκατοντάδες είναι οι επισκέπτες που πηγαίνουν να προσκυνήσουν τη Χάρη της... Σε μία εκδήλωση που προσελκύει σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των οικισμών της Δυτικής Νάξου...

Συλλυπητήρια από ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων και ΔΗΜ.Τ.Ε. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας για τον Φιλωτιτη Μανώλη Καλαβρό που έφυγε από αιφνίδια τη ζωή

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων και η ΔΗΜ.Τ.Ε. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του προσφιλού της μέλους, Εμμανουήλ Καλαβρού σε όλη την οικογένεια του εκλιπόντος.

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή - Έξαλλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη τροπολογιών

Την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για απόρριψη των βουλευτικών τροπολογιών. Την απόφαση γνωστοποίησε στο Σώμα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, με τους βουλευτές να παίρνουν κατά σειρά τον λόγο για εκφράσουν τις ενστάσεις τους.

Βουλή των θυγατέρων – διόρισαν τις κόρες τους οι προϊστάμενες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του γενικού γραμματέα (έγγραφα)

 
Σάλο και έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η μεγάλη πρόκληση των διορισμών θυγατέρων στη Βουλή από πρόσωπα που έχουν θητεύσει σε θέσεις ευθύνης ενώ δεν λείπουν οι διορισμοί δημοσιογράφων στο κανάλι της Βουλής και μετατάξεις άλλων θυγατέρων υπουργών της κυβέρνησης.

Διπλασιάζεται η χρηματοδότηση της λειτουργίας των ΚΗΦΗ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Νάουσας Πάρου, από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου ΑιγαίουΟ Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε τις αποφάσεις αύξησης της χρηματοδότησης, που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των δύο ΚΗΦΗ,  έως τις 31.12.2022
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σταθερά προσανατολισμένη σε δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης και ενίσχυσης των δομών  που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική φροντίδα και συνοχή, διπλασιάζει τους πόρους που διατίθενται για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Νάουσας Πάρου «Η ΑΓΑΠΗ», μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και παράλληλα επεκτείνει τη διάρκεια χρηματοδότησής τους για μια τριετία, μέχρι το τέλος του 2022.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε:

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ