slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

😜😜Σαλβίνι: Τα νησιά της Ελλάδας ανήκουν στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται κανείς, ούτε να το διευκρινίσει😜😜 ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Δηλώσεις αναφορικά με την τουρκικής προκλητικότητα πραγματοποίησε ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.
Ο Ματέρο Σαλβίνι απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα νησιά της Ελλάδας ανήκουν στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται κανείς, ούτε να το διευκρινίσει. Όταν η Τουρκία κάνει συγκεκριμένες επιλογές, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, πρέπει να τονίζουμε με σαφήνεια ότι δρα μόνο εξ ονόματός της και ότι η επιστροφή στην Οθωμανική αυτοκρατορία δεν είναι, θα έλεγα, στην ημερήσια διάταξη της ατζέντας μας».

Ο Ιάσων Αποστολόπουλος δυσφημεί ξανά την Ελλάδα: «Πετούν μετανάστες στη θάλασσα»

Οικονόμου: «Ο Κούλογλου άκουγε με σεβασμό!»
Ο ακτιβιστής Ιάσων Αποστολόπουλος ανέφερε σε ειδική εκδήλωση: «Στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό Λιμενικό Σώμα παγκοσμίως που, αντί να διασώζει ανθρώπους στη θάλασσα, πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα. Οι ελληνικές αρχές απαγάγουν πρόσφυγες που έχουν ήδη φτάσει στις ελληνικές ακτές και τους πετάνε πάλι στην ανοικτή θάλασσα. Είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι το εξής: Oι πρόσφυγες φτάνουν μόνοι τους, ανεξάρτητα, στις ελληνικές ακτές».
Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τη στάση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, που τον άκουγε με σεβασμό

Συνελήφθη ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας για φοροδιαφυγή

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τρίτης (7/6) με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης.
Ο Αντώνης Δελατόλας διώκεται για μια φορολογική υπόθεση σε βαθμό κακουργήματος. Είχε κλητευθεί για να απολογηθεί δύο φορές από την ανακρίτρια και δεν προσήλθε με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες των Κυκλάδων"Στήριξη του Νοσοκομείου Σύρου και των εργαζομένων του! Στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας στις Κυκλάδες ΤΩΡΑ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 



Η ΟΣΥΓΥ ενώνει τη φωνή της με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σύρου, τους κατοίκους των νησιών μας και τους δεκάδες φορείς που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης που προκρίνουν ιδιωτικά συμφέροντα απέναντι στη δημόσια υγεία, που εφαρμόζουν τη γνωστή συνταγή απαξίωσης του δημοσίου τομέα ώστε να περάσει ευκολότερα η ανάγκη για ιδιωτικοποίηση των πάντων.