slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΞΕΦΤΙΛΑ: ΕΧΟΥΝ χάσει το μετρό oi αιώνιοι Φοιτητές άδειασαν σακούλα σκουπιδιών στο γραφείο του αντιπρύτανη και όμως ο τύπος είναι ακόμα εγγεγραμμένος στα μητρώα φοιτητών ;



Τελειωμό δεν έχουν όπως φαίνεται τα τραγικά περιστατικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, φοιτητές αριστερών παρατάξεων εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου και μετά από ...
μία ολιγόλεπτη τοποθέτηση δεν δίστασαν να αδειάσουν σακούλες σκουπιδιών πάνω στο

Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΟΝΝΕΔ ο Φ. Φόρτωμας

Φίλιππος Φόρτωμας
Ορίστηκαν από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, οι Τομεάρχες του Πολιτικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Ανάμεσα τους και ο Κυκλαδίτης Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος και ανέλαβε τον Τομέα Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Η ηγεσία της γαλάζιας νεολαίας ανακοίνωσε το ανανεωμένο Πολιτικό Συμβούλιο της οργάνωσης, το οποίο αποτελείται από

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Και η Θεοδώρα με της κόκκινες γόβες στον ΣΥΡΙΖΑ! Στον... "ανένδοτο" για εκλογές-AΤΕΛΕΙΩΤΟ γλεντι σε ολη τη ΧΩΡΑ για την μεγάλη επιτυχία!!!


Την θυμάστε την κυρία Θεοδώρα ? Την Θεοδώρα Τζάκρη λέω. Εκείνη την σταρ του Παπανδρέου,που μαζί με τα άλλα φυτά που έφερε μαζί του,μας φόρτωσαν,το μνημόνιο.
Τώρα λέει θέλει εκλογές ,γλείφοντας ,το ΣΥΡΙΖΑ,μήπως και τη κάνει βουλευτή.
Τότε ψήφιζε ναι σε όλα. Προσέλαβε και 36 συγγενείς της και συγχωριανούς της στο μουσείο Πέλλας ,γιατί ξέχασα να σας γράψω ότι χρημάτισε και υφυπουργός εσωτερικών.
Αν δεν τη θυμάστε σας βάζω φώτο να τη δείτε και να τη καμαρώσετε με τα σινιέ συνολάκια της. Ακόμα πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πλέον η Θεοδώρα Τζάκρη μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή σήμερα το απόγευμα. Η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ βέβαια είχε μετάσχει το καλοκαίρι και ..

Ανακοίνωση Πρόσκληση του Συλλόγου Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 η χειρούργος οφθαλμίατρος Αναστασία Αξαοπούλου θα μιλήσει για το ‘’Γλαύκωμα’’ στην αίθουσα του

Τι να πει κι αυτός ο κακομοίρης... Καρατζαφέρης: Η δουλειά είναι στημένη – Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό


Συνεχίζει να... διακηρύσσει την αθωότητά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, μέσω του τηλεοπτικού φακού αρνείται τις κατηγορίες για μίζες και εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας από την τηλεοπτική του εκπομπή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνει λόγο για στημένη δουλειά και

Τέσσερα πολιτικά πρόσωπα πίσω από τις παρακολουθήσεις του Κ. Καραμανλή




Κορυφαία πηγή, από εκείνες που έχουν απόλυτη γνώση των πραγματικών διαστάσεων της υπόθεσης, αποκαλύπτει σήμερα στο «Π» πως το αργότερο έως τα Χριστούγεννα θα έρθουν στη δημοσιότητα τα συμπεράσματα της έρευνας που διεξάγει ο ανακριτής. Η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως τα

Γ. Βρούτσης: «Κόβουμε το νήμα για το ξεκίνημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και στην Ελλάδα»



«Ενός πετυχημένου θεσμού σε ολόκληρη την Ευρώπη
και πολύ πλούσιου σε κοιτάσματα απασχόλησης»

Χαιρετισμός υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στην ημερίδα για «τη προώθηση μιας κοινωνικής και ταυτόχρονα επιχειρηματικής καινοτομίας: της κοινωνικής οικονομίας»

ΠΑΜΕ: Κανείς στη δουλειά ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη


Εμφάνιση afisa2.JPG!




Έρχεται νέα, συντονισμένη, πανευρωπαϊκή αντεργατική επίθεση!
Μας θέλουν μόνιμα στην φτώχεια και στην ανέχεια, αλυσοδεμένους!
Η απεργία στις 27 Νοέμβρη, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ της πάλης απέναντι στον πόλεμο που μας έχει κηρύξει κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και επιχειρηματικοί όμιλοι. Ανοίγουν νέα μέτωπα σε βάρος των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού. Δυναμώνουν την επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων και των ανέργων, των συνταξιούχων και των γυναικών.
Έτσι σχεδιάζουν την έξοδο από την κρίση. Αυτό είναι η ανάκαμψη που προσδοκούν και ετοιμάζουν. Τέτοιο σχέδιο υπάρχει για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Μας την έχουν στημένη!
Να μη μας πιάσουν απροετοίμαστους!
Αν δεν απαντήσουμε δυναμικά, έρχονται ακόμα χειρότερα! Η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί! Τσεκάρουν τις αντοχές μας και προκαλούν. Έρχονται νέες περικοπές στις συντάξεις, συζητούν ανοιχτά για τη σύνδεση της υγείας με τον αριθμό των ενσήμων ή των ημερών ασφάλισης κάθε εργαζόμενου. Δηλαδή να εξασφαλίζουν για τη συντριπτική πλειοψηφία του

Ο Ελληνικός Λαός μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης

Όσο περισσότερο επιδεινώνεται η κρίση χρέους, τόσο περισσότερο αδυνατούμε να κατανοήσουμε τις πραγματικές αιτίες και τα συμπτώματα που ευθύνονται για το μεγάλο αδιέξοδο της χώρας μας και την ανείπωτη φτώχεια που βιώνουμε τώρα ως Λαός. Εδώ και μερικές εβδομάδες παρακολουθούμε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑ, οι οποίες κορυφώνονται καθημερινώς με τα σχόλια και τις εικασίες των διαφόρων μεγαλοσχήμονων πολιτικών και δημοσιογράφων και ΜΜΕ της χώρας μας. Η προπαγάνδα, πρωτόγνωρη εις τη σύγχρονη ιστορία της Πατρίδας μας, έχει φθάσει εις το αποκορύφωμά της, όπως και η αδιαφορία μας για όλα αυτά που συμβαίνουν πίσω από τις πλάτες μας, τι μας περιμένει και ποιο θα είναι το μέλλον μας.
Όμως το μέλλον ενός Λαού και η τύχη μίας χώρας εξαρτάται από τις .....

Αντιστροφη μέτρηση για την προφυλάκιση Καρατζαφέρη


Η προφυλάκιση του Γ. Καρατζαφέρη είναι ζήτημα ήμερων.

Αυτά υποστηρίζει κορυφαίος δικαστικός παράγοντας που είναι γνώστης των στοιχείων που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών μετά