slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο κατάπλους του Blue Star Naxos στο λιμάνι του Πειραιά – Εντυπωσιακή λήψη από drone (Video)

Ο κατάπλους του Blue Star Naxos στο λιμάνι του Πειραιά – Εντυπωσιακή λήψη από drone (Video) - Media
Την άφιξη του Blue Star Naxos στο λιμάνι της Πειραιά καταγράφει βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube.
Το βίντεο τραβήχτηκε από drone και καταγράφει το όμορφο σκαρί να

Γ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ : " Ακόμη μια κοινοβουλευτική και ηθική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Απέσυραν τροπολογία που χάριζε πρόστιμα στο λαθρεμπόριο."


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του κ.Βρούτση στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΑΦΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Τις βάσεις για το άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς στους τομείς του τουρισμού και της διάθεσης των τοπικών προϊόντων, έθεσε ο Περιφερειάρχης στο ταξίδι του στις ΗΠΑ
Άμεσα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα των επαφών στον τουρισμό. 25 τουριστικοί πράκτορες από τις ΗΠΑ έρχονται στα τέλη Μαΐου 
Ιδανική η αμερικανική αγορά για την διάθεση των τοπικών προϊόντων 
Ισχυρός σύμμαχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η ελληνική ομογένεια 
Ενημέρωση για τις πραγματικές διαστάσεις της προσφυγικής κρίσης που βιώνουν τα νησιά
 Εξαιρετικά εποικοδομητικό για την κατάκτηση του στόχου ανοίγματος της αμερικανικής αγοράς

Τι ετοιμάζει η ΕΑΣ Νάξου;

ο Έπαρχος Νάξου Μαργαρίτη & οΑντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιάκωβος  Βαλέρης  
Η 5η έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας ενημέρωσης των ασχολούμενων με τον πρωτογενή τομέα της Νάξου, η «Φωνή» της ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ είναι και πάλι στα σημεία ενημέρωσης και διάθεσης προϊόντων της «Ένωσης».
Με βασικό θέμα την «εκκαθάριση» της τιμής της φθινοπωρινής πατάτας κατά επιπλέον λεπτά ανεβάζοντας την τιμή της στα 48 λεπτά το κιλό. Τιμή που οριοθετεί -εάν θέλετε- και την στροφή που μπορεί να κάνει ο παραγωγός προς την.....

ΝΟΔΕ Κυκλάδων :Τώρα που πέρασαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Του Κομματικού 
Συνέβησαν πολλά και περίεργα.
 Εξάλλου μόνο να δει κανείς δύο δημοσιοποιημένες λίστες, αυτή με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων για τη συμμετοχή στο συνέδριο αλλά και των θεματικών της ΝΟΔΕ, θα βγάλει τα συμπεράσματά του.
 Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
 Για τις εκλογές αυτές φέρει μεγάλη ευθύνη η ανύπαρκτη ΝΟΔΕ.
Αλλά για ποια ΝΟΔΕ μιλάμε;
 Αυτήν του ενός ατόμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να απομακρύνει τους πάντες.
 Κάπως έτσι άρχισαν τα ευτράπελα. Απορρίφθηκαν υποψηφιότητες διότι καθυστέρησαν να

Στις επτά καλύτερες της Μεσογείου η παραλία της Πλάκας Νάξου

Προσθήκη λεζάντας
The Greenest Greek Island known as Naxos is surrounded by fertile valleys and high mountains. It is also full of pristine beaches and remarkable landscapes. The Naxos shore is now considered as one of the top destinations for the jet-setting crowd. Plaka Beach is one of the best beaches in this wondrous Greek island and it is very popular for its long and sprawling length of white sand. Behind the beach are sand dunes that also attract visitors. So, Plaka easily makes this list of beast Mediterranean Beaches. You can expect to enjoy every second of your stay on Plaka beach.
Πλάκα Νάξου:
Το πιο οικολογικό ελληνικό νησί γνωστό ως Νάξος περιβάλλεται από εύφορες κοιλάδες και ψηλά

Συγχαρητήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ για την πρόκρισή τους στον τελικό του FINAL 4 του Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Πάρος: Μπούκαρε στον ΟΤΕ με το αυτοκίνητό του! Κύριο


Τραγελαφικό έως άκρως επικίνδυνο το συμβάν που παρατηρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου σε ένα από τα κεντρικότερα και πλέον πολυσύχναστα σημεία της Παροικίας.
Ένα αυτοκίνητο διαγράφοντας μια ανορθόδοξη πορεία κοντά στο λιμάνι πέρασε κάθετα μέσα από την πιάτσα των ταξί, καβάλησε στη συνέχεια το πεζοδρόμιο και μπούκαρε σχεδόν στην είσοδο του ΟΤΕ μπροστά στα έκπληκτα μάτια ταξιτζήδων και περαστικών που έμειναν εμβρόντητοι και άφωνοι να κοιτάζουν την τρελή πορεία του οχήματος που τελικά πάρκαρε στην είσοδο του ΟΤΕ.

Ενέργειες για να «γυρίσει» σπίτι του ο Μάρκος…

Μάρκος Βαμβακάρης 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα μετά από ερώτηση του Παύλου Χρυσαφίδη - Επαφές Δήμου-Καθολικού Επισκόπου για διάθεση δωρεάν τάφου στο Καθολικό Κοιμητήριο.

Το θέμα που έχει προκύψει με τον οικογενειακό τάφο του Μάρκου Βαμβακάρη στο 3ο νεκροταφείο και την απαίτηση του Δήμου Αθηναίων για καταβολή 3.875 από την οικογένειά του συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιου Σύρου-Ερμούπολης.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΔ: Θεωρίες παιγνίων αλά Βαρουφάκη από Τσακαλώτο, Κατρούγκαλο, Σταθάκη

«Η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος την συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Τσακαλώτου, Κατρούγκαλου και Σταθάκη για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε μάλιστα τους τρεις υπουργούς ως «επικίνδυνους κήρυκες» της θεωρίας των παιγνίων όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Πέρυσι, ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και