slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγωγή 1.500.000€ κάνει η ΝΔ στην εταιρεία για το φιάσκο στις εκλογές


Στην κατάθεση αγωγής κατά της εταιρείας Infosolution για τα προβλήματα του online συστήματος στις εκλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τα οποία τελικά οδήγησαν στην αναβολή της διαδικασίας αναμένεται να προχωρήσει η ΝΔ.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας σε συνάντηση που είχε με στελέχη της ΝΔ αποδέχθηκε την ευθύνη του και επέστρεψε την προκαταβολή που του είχε καταβληθεί, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισαν να

I. Βαρβιτσιώτης: Ζήτημα ευθύνης να εκλεγεί από τη βάση γρήγορα νέος πρόεδρος της ΝΔ


Για ευθύνες που πρέπει «να αναληφθούν άμεσα» κάνει λόγο σε δήλωσή του για το φιάσκο με την εκλογή προέδρου το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Κυριακής σημειώνει ότι «πλήγωσαν βαθιά τους Νεοδημοκράτες» και ζητά «η διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση πρέπει να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν».

«Είναι ζήτημα πολιτικής αξιοπρέπειας. Είναι ζήτημα ευθύνης. Είναι ζήτημα προοπτικής για τη χώρα, σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για το λαό και τον τόπο.» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Η δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη έχει ως εξής:

Υπόκλιση της «βασίλισσας» στο καμίνι της Νάξου


Γράφτηκε από ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ
Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» ο Πανναξιακός, επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ σε ένα μεγάλο θρίλερ και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της Α1 με 14 πόντους.
Δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο Πανναξιακός στο πρώτο σετ και πήρε το προβάδισμα με 11-6 και 16-9 με Τοτσίδου και Καναδή Περίν να είναι ασταμάτητες και την ΑΕΚ να έχει σοβαρά προβλήματα υποδοχής. Η Ένωση στη συνέχεια αντέδρασε με τη Λαμπρινίδου μείωσε σε 16-12 αλλά και πάλι οι...

Νέο Δ.Σ στο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν  σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ και  εξέλεγαν οι παρακάτω;
. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στις 13 Δεκεμβρίου η εκλογές του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου

ο Ταμίας, Βασίλης Εμμανουήλ  ο πρόεδρος της Συνέλευσης
 Γιώργος Φακίνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντρέας Παπαϊωάννου
 και η γραμματέας της Συνέλευσης, Γαρυφαλλιά Μαύρου
 (Φωτογραφία: Γιάννης Πρεβενιός)
Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στη λέσχη του στην Αθήνα η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου  
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.
Επίσης η  γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τους απολογισμούς και αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου.

Τι έδειξε η ανακεφαλαιοποίηση - Γιατί Δημόσιο και νυν μέτοχοι έχασαν την περιουσία τους


«ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ» ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Του Νίκου Σακελλαρίου
Πύρρειος νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί η επιτυχής διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης για τις συστημικές τράπεζες. Η περιουσία των νυν μετόχων, αλλά και του ΤΧΣ ουσιαστικά μηδενίστηκε, ενώ οι κεφαλαιοποιήσεις με βάση τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι αυξήσεις κεφαλαίου, είναι στην κυριολεξία εξευτελιστικές.
Μπορεί στη χρηματιστηριακή αγορά να κυριαρχεί η ρήση «η σωστή τιμή είναι αυτή που

3o ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ HEAVEN'S CAFE



Βαθμολογίες των ομίλων και τα ζευγάρια της επόμενης φάσης

Με πολλές εκπλήξεις , ηχηρούς αποκλεισμούς και περιπετειώδεις προκρίσεις ολοκληρώθηκε η

Αν το ξεπούλημα της Εθνικής δεν είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας, τότε ποιο είναι;




Γράφει ο Γιάννης Μεϊμαρόγλου
Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι η Εθνική Τράπεζα ξεπουλιέται σήμερα σε ξένους επενδυτές και funds για 105 εκ. € (2 λεπτά η μετοχή), η Τράπεζα Πειραιώς για 15 εκ. € (0,1 λεπτό η μετοχή) και το τραπεζικό μας σύστημα συνολικά για 770 εκ. €;
Ποιος μας λέει ότι όλοι αυτοί οι υπουργοί που οδήγησαν με την

16 βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ ζητούν άμεση σύγκλιση της ΚΟ


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ
Δεκατέσσερις βουλευτές και δύο ευρωβουλευτές της ΝΔ, με επιστολή τους προς τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους και τον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητούν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Είναι υποχρέωση μας ως βουλευτές της ΝΔ να συζητήσουμε και να διασφαλίσουμε εμείς την ομαλή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας», αναφέρουν στο κείμενο της επιστολής.

Ολόκληρη η επιστολή των 16 μελών της ΚΟ της ΝΔ έχει ως εξής:

«Τρύπα» 2,191 δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία το 2016 - Ερχεται «ψαλίδι» σε όλες τις συντάξεις


ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
Μεγαλύτερο έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία (2,191 δισ. ευρώ από 1,815 δισ. ευρώ φέτος) προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2016 παρά τις περικοπές σε συντάξεις - ΕΚΑΣ και τις αυξήσεις εισφορών που θα γίνουν στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού.
Με βάση τα στοιχεία του προϋπολογισμού, τα έσοδα των

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Δ.Σ. της Ε.ΚΥ.Τ. συνήλθε σε συνεδρίαση στις 6.10.2015 στα γραφεία της Ε.ΚΥ.Τ. και συζήτησε το θέμα του προγραμματισμού μιας εκδήλωσης για την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή της. Παρόντα όλα τα μέλη, όπως γίνεται σε όλα τα συμβούλια της Ε.ΚΥ.Τ., εξέτασαν τις προτάσεις για τον εορτασμό αυτής της σημαντικής επετείου. Μετά την ακύρωση της αρχικής σκέψης να γίνει η εκδήλωση στη Νάξο μέσα στο Σεπτέμβριο, καθ’ όσον προέκυψαν οι εκλογές, αποφασίστηκε να

ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2016 ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Το ΕΤΕΑ "σπάει" τον κουμπαρά για να πληρώσει τις συντάξεις του Δεκεμβρίου


Με τη ρευστοποίηση 2.119.416 μεριδίων (σε σύνολο 53.801.905 μεριδίων) που κατέχει το ΕΤΕΑ στο Κοινό Κεφάλαιο της Τραπέζης της Ελλάδος θα συμπληρώσει τα 50 εκατ ευρώ τα οποία του λείπουν αυτό το μήνα για να πληρώσει τις επικουρικές συντάξεις του μηνός Δεκεμβρίου σε 1.100.000 συνταξιούχους ενώ από την 1/1/2016 το Ταμείο θα επιβάλλει νέες κλιμακωτές μειώσεις, 6% κατά μέσο όρο, προστατεύοντας τις συντάξεις τουλάχιστον έως τα 100 ευρώ.

Όργη Καραμανλή – Διαβάστε την αντίδραση του για το σημερινό φιάσκο

Μένεα πνέει ο Κ. Καραμανλής για τα όσα τραγικά και κωμικά παράλληλα συμβαίνουν στο κόμμα το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος θείος του και του οποίου ο ίδιος ηγήθηκε και για το οποίο δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται.

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣGATE:Η εταιρεία λογισμικού επέστρεψε την προκαταβολή στη ΝΔ, ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο

Η εταιρεία λογισμικού επέστρεψε την προκαταβολή στη ΝΔ, ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο
Συνάντηση με τον διευθυντή της ΝΔ είχε πριν από λίγο ο επικεφαλής της εταιρείας λογισμικού Αθανάσιος Κλωνάρης και ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο της On line ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.
Ο κ. Κλωνάρης της εταιρείας Infosolutions που είχε αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της On line ψηφοφορίας, συναντήθηκε με τον διευθυντή της ΝΔ κ. Τσιμάρα.

ΠΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ To twitter ειρωνεύεται σκληρά τη ΝΔ για το φιάσκο ΠΑΠAMIMIKOY : «Μιλάμε για τιτάνες...»


Αφωνοι έμειναν οι χρήστες των social media με την αναβολή της εκλογής προέδρου στη ΝΔ, μετά το τεχνικό φιάσκο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής.
Ενδεκτικά κάποια σχόλια στο τουίτερ:

Το μήνυμα του Γ. Βρούτση για το εκλογικό… φιάσκο


«Το πιο ασφαλές μονοπάτι για τη ΝΔ και την ανάκτηση του κύρους της αποτελεί η ταχεία ολοκλήρωση με επιτυχία των εκλογών και η τήρηση του καταστατικού!», το μήνυμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση στο Twitter για....

ΝΤΡΟΠΗ Ο Παπαμιμικος οδήγησε σε εκλογικό φιάσκο την εκλογική διαδικασία



Μάριος Βελέντζας, Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα, Άντζελα Πεΐτση
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε πριν καν αρχίσει λόγω... σοβαρών τεχνικών προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. λέον, στον αέρα
 βρίσκεται η ημερομηνία των εκλογών, ενώ πληθαίνουν οι φωνές για