slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου της Ν.Δ. κας Β. Τζότζολα για τις θυσίες του Μνημονίου

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κα Βασιλική Τζότζολα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι:

Ένα στα τρία νέα παιδιά, χωρίς δουλειά.

Ένα στα τέσσερα μαγαζιά έχει ήδη κλείσει.

Και επενδύσεις μηδέν.

Οι θυσίες του Μνημονίου δε σώζουν την οικονομία.

Σκοτώνουν την κοινωνία».

Χαράλαμπος Κόκκινος : γίνετε πρόστυχο παιχνίδι που στόχο έχει την πολιτική μου εξόντωση

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων απάντησε στις καταγγελίες Ρήγα για …κακοδιαχείριση κάλεσε τον βουλευτή να

δώσει επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα και να μη περιορίζεται σε γενικές και ανυπόστατες καταγγελίες. Μίλησε για πρόστυχο παιχνίδι που στόχο έχει την πολιτική του εξόντωση και δήλωσε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή παράνομη ενέργεια επί των ημερών που ήταν Περιφερειάρχης και ότι τα πάντα έχουν ελεγχθεί. Κατηγόρησε επίσης τον κ. Ρήγα ότι ασκεί καθήκοντα Περιφερειάρχη (λόγω της ανεπάρκειας όπως είπε το Β. Μπρακουμάτσου) και εισαγγελέα και τον κάλεσε να απολογηθεί για τη σύζυγο του που μπήκε ως υποδιοικητής στο Νοσοκομείο Σύρου, αλλά και για την ανυπαρξία της κυβερνητικής πολιτικής στα νησιά και γενικότερα στη χώρα.


εδώ οι ανυπόστατες καταγγελίες

Ο Παναγιώτης Ρήγας σήμερα το πρωί στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων συνέχισε την λασπολογία με ανυπόστατες καταγγελίες κατηγορώντας τον Χαράλαμπο Κόκκινο εκτός από την υπόθεση του Equal και για σωρεία παράνομων και παράτυπων ενεργειών, που όπως είπε έχουν διαπιστωθεί από την περίοδο που ήταν Περιφερειάρχης. Ο κ. Ρήγας έκανε... λόγο για κακοδιαχείριση πόρων και προγραμμάτων, για παράνομες αναθέσεις και συμβάσεις και για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Όπως είπε, για όλα αυτά υπάρχουν στοιχεία και οι υποθέσεις θα πρέπει να ελεγχθούν τόσο από τη διοίκηση όσο και από τη δικαιοσύνη, ούτως ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες. Ο κ. Ρήγας αρνήθηκε ότι οι καταγγελίες του αποτελούν προϊόν εμπάθειας στο πρόσωπο του κ. Κόκκινου, τονίζοντας ότι "δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε ανεξέλεγκτους και ανέλεγκτους όλους τους παράνομους χειρισμούς που έγιναν επί Χαράλαμπου Κόκκινου".