slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Σκουρλέτης αποχώρησε από εκπομπή, όταν ο Ανδρουλάκης ρώτησε «ποιοι τα πήραν» από το ΠΑΣΟΚ

 
Στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Action 24, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.ήταν φανερά εκνευρισμένος και έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει, λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί. Η αφορμή για το ξέσπασμα του κυρίου Σκουλέτη ήταν....

Ευχαριστήρια δήλωση Δ. Λιανού

 
Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, που στάθηκε στο πλευρό μου, τους συνεργάτες μου, που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας και κυρίως τους Ναξιώτες και τους μικροκυκλαδίτες για την μεγάλη και ξεκάθαρη νίκη που μας έδωσαν!
Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κι έτσι θα συνεχίσουμε! Στη μάχη που έχουμε μπροστά μας  δεν περισσεύει κανείς!

Ξανά πρώτος στη Δημοτική Κοινότητα Νάξου ο Μάκης Μαυρογιάννης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για την ανάδειξη συμβούλων στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά Δημοτική Κοινότητα Νάξου με 11.360 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους από τους οποίους ψήφισαν 8.147, ο Μάκης Δ. Μαυρογιάννης υποψήφιος με το συνδυασμό "Ενωμένοι Μπορούμε" του Δημήτρη Λιανού, έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης (540) κατά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Για το συνδυασμό "Μαζί Αλλάζουμε" του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης (280) έλαβε ο Νίκος Στεφ. Χουζούρης. Για το συνδυασμό "Δύναμη

ΝΟΔΕ Κυκλάδων : "Πρωτοφανής η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας"

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης
Το μήνυμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών ηχηρό και καθολικό καθώς ποτέ στο παρελθόν μια Παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, τονίζει σε μήνυμά της η ΝΟΔΕ Κυκλάδων της ΝΔ, προσθέτοντας πως το μήνυμα "Ενωμένοι Μπορούμε" αγγίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερους Έλληνες. Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων, συγχαίρει όλους τους εκλεγμένους Δημάρχους των νησιών μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους...
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:

Το ταπεινό ευχαριστώ του Νίκου Σιδερή ΜΠΕΗ

Παρόλο που δεν είναι του χαρακτήρα μου η προβολή και η δημοσιότητα , νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ από καρδιάς σε όλους τους Ναξιωτες-τισες και τους μικροκυκλαδίτες , για την ανταπόκριση και αγάπη του κόσμου , που αποδόθηκε με το εκλογικό αποτέλεσμα .
Οι 2363 σταυροί προτίμησης με τους οποίους με τιμήσατε , με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη απέναντί σας , ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των χωριών μας και των δημοτών μας . Θα είμαι πάντα κοντά σας , όπως τόσα χρόνια έχω και έχετε συνηθίσει .
Τέλος , ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στην

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Τα αποτελέσματα των τριπλών εκλογών ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών συνιστούν μια δεξιά στροφή της ελληνικής κοινωνίας. Η άνοδος της ΝΔ αλλά και τα αθροιστικά ποσοστά της νεοφασιστικής «Χρυσής Αυγής» και του κόμματος Βελόπουλου πιστοποιούν την παραπάνω εκτίμηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με το ποσοστό του 24% καταγράφεται ως ο κύριος κορμός της αριστεράς – κεντροαριστεράς, όμως η απόσταση των 9 μονάδων από τη ΝΔ αν δεν αφυπνιστεί ο κόσμος της εργασίας και τα κοινωνικά στηρίγματα του, μπορεί νααποτελέσει σημαντικό πλήγμα στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις εξελίξεις.

Τιμητική εκδήλωση για τον συγγραφέα κ. Νίκο Αλιπράντη

Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών για την εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30 στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα προς τιμήν του φιλολόγου, συγγραφέα και εκδότη του περιοδικού "Παριανά" κ. Νίκου Αλιπράντη.

Την πρόσκληση υπογράφουν εκ μέρους του Διοικητικού Συμουλίου της Εταιρείας Κυκλάδικών Μελετών ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Στυλ. Κορρές, ο