slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρεζίλι σ' όλο τον πλανήτη ο ΣΥΡΙΖΑ: Διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη! (ΦΥΛΛΑΔΙΟ)


Γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης 

Ξέχασαν γρήγορα Τσίπρα και Brookings

Η Αθήνα έχει αδειάσει για τα καλά λόγω προχωρημένου θέρους αλλά οι ΣΥΡΙΖαιοι δεν το βάζουν κάτω και μεταφέρουν το μέτωπο του αγώνα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανακοίνωσης της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης (AKNY-Greece Solidarity Movement) και του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης που κάλεσαν κόσμο στο Πάρκο Ειρήνης για να κάνουν ....

Μουφα η ειδηση του iefimerida οτι το αεροπλανο του Σαμαρα προσγειωθηκε στη Βοστωνη αντι της Ν. Υορκης...


Την ειδηση την εγραψε το πρωι το iefimerida και την αναδημοσιευσαν πολλοι (κι εμεις), αλλα αποδειχθηκε οτι δεν ισχυει καθως το αεροπλανο του πρωθυπουργου προσγειωθηκε κανονικα στη Νεας Υορκη. Αντιθετα η κανονικη πτηση της γραμμης Βοστωνη-Νεα Υορκη που μετεφερε τους δημοσιογραφους και καποιους απο τη συνοδεια του Πρωθυπουργου προσγειωθηκε στη Βοστωνη λογω αυξημενης κινησης στη Νεα Υορκη.
Ετσι πηγαν τζαμπα τα πανηγυρια οτι ο Σαμαρας ξεφτιλιστηκε...

Ετσι κυβερνησαν και τη χωρα... με λογικες του κωλου: Δειτε πως βγαζει συμπερασματα ο Πανάρετος


Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o Γιάννης Πανάρετος σχολίασε ως εξής τη χθεσινή συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον Λευκό Οίκο:
“Η αμηχανία στην γλώσσα του σώματος των Ομπάμα-Σαμαρά στις φωτογραφίες προκαλεί ερωτήματα για την ουσία και τα αποτελέσματα της συνάντησης”, έγραψε με νόημα στον προσωπικό λογαριασμό του στο...

Επαναστατικος εμφυλιος: Ο Κιμούλης διέκοψε την παράσταση του επειδή τον ενόχλησε η συναυλία του Παπακωνσταντίνου

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση της Μήδειας όπου πρωταγωνιστεί, μέσα στο κατάμεστο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενοχλημένος από τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που γινόταν σε διπλανό χώρο.

Σύμφωνα με την Εspresso, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε στο κοινό πως δεν μπορεί να παίξει υπό αυτές τις συνθήκες προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια έστειλε τον κόσμο στο ταμείο για να πάρει πίσω τα χρήματά του.

Κακλαμανης: Το μόνο που κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πρόσφυγες γιο του κορμοράνους, είναι να γίνει μόνο το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικο (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση, η ΠΑΕ δεν θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Ερασιτέχνης χάνει την ευκαιρία να μετεγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις, η Αθήνα δεν αποκτά χώρους πρασίνου, αλλά τουλάχιστον, σώθηκαν οι κορμοράνοι (στη φωτο απο το μελλον πετανε πανω απ' το τζαμι στο Βοτανικο)...του ΣΥΡΙΖΑ..

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Σε απογραφή όσων απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα -με πλήρη στοιχεία καθώς και με τους όρους αμοιβής και εργασίας τους- προχωρεί το υπουργείο Εργασίας από τις 15 Σεπτεμβρίου, με στόχο...
να δημιουργηθεί ηλεκτρονικό αρχείο για την παρακολούθηση και τον έλεγχο, σε πραγματικό χρόνο, της αδήλωτης εργασίας και των καταστρατηγήσεων στην αγορά εργασίας.
Τη διενέργεια της ειδικής απογραφής και τη δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης με όλα τα δεδομένα που θα αξιοποιηθούν στη «μάχη» κατά της καλπάζουσας εισφοροδιαφυγής και στους.....

«Εκστρατεία δυσφήμισης του ΕΟΤ και τον υπαλλήλων του»

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε σημερινό δελτίο τύπου, απαντάει στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και των δημοσιευμάτων που ακολούθησαν και αφορούν το πόρισμα ελέγχου που διενήργησε το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης το μήνα Νοέμβριο 2012. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ποιού Έλληνα πολιτικού το πορτρέτο έχει ο Ομπάμα στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου;

Η εικόνα που σόκαρε τον Σαμαρά ! Δείτε το περίφημο "οβάλ γραφείο" και τις προτιμήσεις του Μπάρακ:

Ανέμελος Γιωργακης με αστακούς και κρασί.....


Την ώρα που περίπου 3.000.000 Έλληνες με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που είτε δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές είτε θα προσπαθήσουν να ξεχαστούν από τα προβλήματά τους για λίγες -έστω- μέρες στα χωριά τους ή σε εξοχικά σπίτια φίλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την καλοκαιρινή του... περιοδεία στα νησιά, όχι για πολιτικούς σκοπούς αλλά για αναψυχή.
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σάμο και μάλιστα πολλοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας από τις εξόδους του (που «βγάζουν μάτι»), στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος», στο Πυθαγόρειο. Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι τη σύζυγό του, όπως θα περίμενε κανείς- και ντυμένος απλά, με γαλάζιο πόλο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο παντελόνι, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απόλαυσε θαλασσινές νοστιμιές στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ οι δύο σωματοφύλακές του, καθισμένοι διακριτικά σε τραπέζι που βρισκόταν σε μεγαλύτερο ύψος, παρακολουθούσαν τον χώρο για τυχόν ύποπτες κινήσεις.
Το δείπνο των δύο αντρών άρχισε με τα ορεκτικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα πρώτα πιάτα περιλάμβαναν γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι και δύο μικρούς αστακούς για...

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη βρύση του Δανακού


Εργαστήρι για παιδιά στο Φιλώτι


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα δημιουργήσει Εργαστήρι στο Φιλώτι, για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών, το οποίο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00, στο Δημοτικό Σχολείο και θα περιλαμβάνει ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, ανάγνωση παραμυθιών, κ.ά.

Την Τρίτη 13/8 και Τετάρτη 14/8 η παραλαβή των αποτελεσμάτων μαστογραφίας


Ενημερώνουμε τις κυρίες, που έκαναν εξέταση μαστογραφίας από την  Ελληνική Αντικαρκινική  Εταιρεία στη Χώρα της Νάξου, ότι  τα αποτελέσματα θα δοθούν την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρες 8:30 έως 14:00, στο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), το οποίο βρίσκεται απέναντι από το μικροβιολογικό εργαστήριο της κας Καστρησίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Μαυρογιαννόπουλος Στυλιανός

Πανναξιακός Α.Ο.Ν.: Ανακοινωση προσληψης Προπονητή Γυναικείας ομάδας volleyball

Ο  Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή Zoran Kovacic, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλλεϋ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η πρώτη δήλωση του νέου μας προπονητή είναι η εξής :

Αυτά τα απίστευτα ζώα μόνο στα GIFs...


Το πρώτο μέρος μίας νέας σειράς coolαριστών gifs με απίστευτα ζώα να δίνουν ένα αυθόρμητο αλλά ξεκαρδιστικό σόου, θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια της ανάρτησης...
Σας θυμίζουμε πως τα gifs θέλουν τον χρόνο τους να φορτώσουν αλλά αν δεν άξιζε τον κόπο και τον χρόνο δεν θα τα βάζαμε...

"Η προπαγάνδα του φόβου της αριστεράς"... και του ΠΑΣΟΚ Πασχο μου! Και του ΠΑΣΟΚ!


Πολυ σωστα οσα λεει ο Πασχος αλλα ο πονηρουλης τα λεει γενικα και αοριστα για αριστερακαι αφηνει εντεχνως το ΠΑΣΟΚ απ' εξω...στα παραδειγματα που φερνει ομως δεν ειχε τη "δυναμη" να αντιδρασει ο ΣΥΡΙΖΑ... εμεις θυμομαστε οτι ο φιλος του ο Γιωργακης ετρεχε να σταματησει το "ξεπουλημα" του λιμανιου στην COSCO ΄η ελεγε οτι θα πεφτουν τα αεροπλανα αν ιδιωτικοποιηθει η Ολυμπιακη... ετσι δεν ειναι Πασχο; Αλλα τοτε κι εσυ δεν μιλαγες γιατι μασαγες κι εσυ καλα δινοντας συμβουλες στον Γιαννη Ραγκουση  ;)

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν ποιοί ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό


Στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή έχουμε αναφερθεί ήδη κατά το παρελθόν, όπως αναφερθήκαμε και στις έρευνες που έκανε ειδικός εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα....