slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εορταστική εκδήλωση της Ο.ΝΑ.Σ. για τον Όσιο Νικόδημο στην Αθήνα

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ) καλεί όλους τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα να τιμήσουν μαζί της τη μνήμη του Οσίου Νικοδήμου του Ναξίου στις εκδηλώσεις που θα  πραγματοποιηθούν, ως εξής:

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 7.30 μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου: Πανηγυρικός εσπερινός και αρτοκλασία.
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 9.30 μμ: Μετά τον εσπερινό, ναξιώτικο γλέντι με ναξιώτες μουσικούς και τραγουδιστές στο γήπεδο μπάσκετ δίπλα στην Αγία Γλυκερία (οδός Ιπποκράτους). Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.
Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 7.30 πμ στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμπαρίσταται o...,.

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ο Υ Μ Ε πιθανή συναλλαγή

Αφορμή του παρακάτω κειμένου ήταν η συνάντηση του Αρβανιτόπουλου με τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Τι τους είπε λοιπόν ο Υπουργός;
Ότι το Υπουργείο Παιδείας τους περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη, τους εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να αλλαχθεί κανείς ούτε απ’ αυτούς ούτε και από τους 116 Διευθυντές Εκπαίδευσης (58 Πρωτοβάθμιας και 58 Δευτεροβάθμιας) και να αρχίσουν την προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Να θυμίσω ότι 4 Οκτωβρίου 2009 έγιναν εκλογές.
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009 το πρωί έγινε η ορκωμοσία του ΠΑΣΟΚ και η Διαμαντοπούλου είχε ζητήσει μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας τις παραιτήσεις όλων στο γραφείο της.
Αυτούς λοιπόν που τοποθέτησε η Διαμαντοπούλου, αυτούς που διέλυσαν τα σχολειά μας, την πολιτική που δεν έστειλε βιβλία στα σχολεία, αυτούς ο Αρβανιτόπουλος της ΝΔ περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη για να ολοκληρώσουν την απόλυτη διάλυση της Εκπαίδευσης.
Όμως το θέμα έχει και γενικότερη συνέχεια.
Σας είπα ότι αυτό ήταν η αφορμή της έρευνας.
Ψάξαμε, ρωτήσαμε, μάθαμε και σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ....

"Μάγκες οι Ισπανοί" μας έλεγαν τα παπαγλαράκια...


  • Παίρνουν λεφτά χωρίς μνημόνια και όρους μας έλεγαν...
  • Οι Ισπανοί πολιτικοί δεν ξεζουμίζουν τον λαό τους μας έλεγαν...

Χιλιάδες και οι  άλλες φαντασιώσεις που το κάθε παπαγλαράκι κατέθετε στα blogs -γραφεία τύπου του λαϊκισμού .
Ψέματα επί ψεμάτων που γινόταν πιστευτά μόνο  από οπαδούς και μόνο με I.Q κόκορα...

Η παράσταση των αθλίων και των κομπάρσων ... συνεχίζεται!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …
Γ. Στουρνάρας
«Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία...»

Ο σχολιασμός …

Ο Γιώργος Μουρούτης απαντά για την ΕΡΤ

Ο Γιώργος Μουρούτης απαντά για την ΕΡΤ

Γράψαμε και χθες για όσα έγιναν επειδή ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης...τόλμησε να σχολιάσει από το Twitter τον τρόπο αναμετάδοσης συνέντευξής του Αλέξη Τσίπρα στην κρατική ΕΡΤ (Ο Μουρούτης τους ... περισσότερα

Προκαλεί ο αποτυχών κ. Ζωής

Επιμένει στις   συκοφαντίες και στις αθλιότητες" ζητώντας την παραίτηση του νομικού  σύμβουλου  του πρωθυπουργού   ο  αποτυχών να εκλέγει βουλευτής και ο  εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Φήμες ότι εζητήθη  και η   παραίτηση   Σαμαρά διαψεύδονται

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΑΠΙΣΜΑ: Όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ στον ανακριτή για τα υποβρύχια! Σεισμός σεισμός σοσιαλισμός!

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι ένα ζωή, έτσι;

20120712-141413.jpgΕπείγουσα αίτηση στον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μάλλη κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ζητώντας την άμεση εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α. της περιόδου 1998-1999 καθώς και αξιωματούχων εκείνης της περιόδου οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της προμηθείας τεσσάρων υποβρυχίων για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Μέλη του ΚΥΣΕΑ την επίμαχη περίοδο ήταν μεταξύ άλλων ο τότε πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, ο τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου αλλά και ο σημερινός Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Απαξιωτική απάντηση Χατζηνικολάου στον Γκουτζάνη

Επική μάχη μεγαλοδημοσιογράφων στο διαδίκτυο. "Χατζημαλάκα" αποκαλεί ο δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τον κ.Χατζηνικολάου, "αλήτη" αποκαλεί τον Γκουτζάνη ο εκδότης της REAL NEWS. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ:



στη μάχη μπήκε κι ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοταρίδης, με βαριές μπηχτές και υπονοούμενα για (ομοφυλόφιλο;) μεγαλοδημοσιογράφο τον οποίο καλεί να "κάνει κανένα κλαρίνο"... Χαμός....

Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i)

Μπράβο στον Σαμαρά: "Η Ελλάς ευγνωμονούσα" επέστρεψε στο Μαξίμου! Οι πατριώτες του κώλου θα πούνε κανα μπράβο;;

Ο πίνακας "Η Ελλάς ευγνωμονούσα" του Θ. Βρυζάκη κοσμεί πάλι το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Όπως είναι γνωστό ο πίνακας δεν άρεσε στον Γιώργο Παπανδρέου που τον αντικατέστησε με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Αντιθέτως, ο Αντώνης Σαμαράς...
μόλις μπήκε στο Μαξίμου και είδε το κενό πίσω από το γραφείο του διέταξε να επιστρέψει ο πίνακας από την Εθνική Πινακοθήκη.



Η μάσα δεν έχει ιδεολογία: Η ΔΑΚΕ αντιγράφει τον Φωτόπουλο


 «Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στέλνει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, ζητώντας να επιδείξει σεβασμό στην λαϊκή εντολή απόρριψης του μνημονίου και να αξιοποιήσουν το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση "γρήγορα και όχι νωχελικά".


Να πάει η Κυβέρνηση δηλαδή στην Ευρώπη και να επαιτεί, να αναδεικνύει κάθε πιθανή και απίθανη όψη του ελληνικού προβλήματος, να έχει τα φώτα στραμμένα πάνω της, δίχως ακόμη να έχει την πλήρη εικόνα για αυτά που μπορεί να πετύχει.

Να αντιγράψει την πετυχημένη συνταγή του ΓΑΠ δηλαδή, πείθοντας την Ευρώπη ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας…

«Σε διαφορετική περίπτωση, οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν ξεχάσει την εντολή του ελληνικού λαού και τις προεκλογικές της υποσχέσεις, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με κοινωνική έκρηξη.

Τέλος, η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ καταγγέλλει τη λογική με την οποία προωθούνται οι ιδιωτικοποιήσεις.»

Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι η στρατηγική και οι τακτικές εξόδου από το Μνημόνιο θα γίνουν σε διαβούλευση με τους επιγόνους του Μανώλη;

Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο;

Είπε κανείς ότι η επαναδιαπραγμάτευση αποσύρθηκε;

Πόσα χρόνια θα συζητάμε για την λογική των αποκρατικοποιήσεων και αν αυτές χρειάζονται;

Για πόσο καιρό ακόμη κάποιοι θα αυτοεξαιρούνται από τις μεταρρυθμίσεις ;

Οι άνθρωποι της εργασίας έχουν σαφή εικόνα για τα πολλά δεινά της ελληνικής οικονομίας και των ελλειμματικών ΔΕΚΟ.

Η έξοδος από το Μνημόνιο απαιτεί σχέδιο, στρατηγική και δουλειά, όχι ψευτοτσαμπουκάδες και άρνηση της πραγματικότητας,

Οι εργατοπατέρες θα έπρεπε να φροντίζουν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όχι των πολλές φορές προκλητικών προνομίων τους

Το πλήρες κείμενο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα μπορούσε να έχει γραφεί από κάθε φίρμα συνδικαλιστή τύπου Φωτόπουλου…

Αν δεν πρόκειται για μία σαφή προειδοποίηση απαίτησης ρόλου στα τεκταινόμενα των ιδιωτικοποιήσεων, είναι μία εξόχως άκαιρη, άστοχη και πέραν πάση λογικής ενέργεια.

Αν θεωρούσαν ότι ο ΥΠΟΙΚ ή ο Πρωθυπουργός θα πάει να πλακώσει στα χαστούκια τους Ευρωπαίους, υπάρχει θέμα συναντίληψης.

Η Ευρώπη είναι μια διαρκής διαπραγμάτευση και όχι φιλόπτωχο Ταμείο. Βεβαίως από τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το κράτος ως λάφυρο, η Ευρώπη όχι μόνο μας χρωστάει, αλλά αναμένει ασμένως τους πειρατές που θα τις κλέψουν τα ασημικά για να τους χειροκροτήσει.

Αν η ΔΑΚΕ βγάζει τέτοια ανακοίνωση, είναι μάλλον ουτοπικό να ζητά κανείς από την αντιπολίτευση πίστωση χρόνου και σοβαρότητα.

Θα μπορούσε να κρατήσει έστω τα προσχήματα, μέχρι να δει τα αποτελέσματα του προγράμματος των λεγόμενων «100 ημερών».

Η στάση των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ απέναντι σε μια τριμερή Κυβέρνηση συνεργασίας που καλύπτει όλο το φάσμα της πολιτικής, γεννά τουλάχιστον ερωτηματικά.

Η στάση τους σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης οδήγησε –καθόλου τυχαία- στον μαρασμό του συνδικαλιστικού κινήματος, καθώς οι αρχηγοί του φρόντιζαν –προσωπικά πάντα- να βρίσκονται στον αφρό…

Μ.Ο.

Στη σύνοδο του Συμβουλίου Απασχόλησης στη Λευκωσία για την φτώχεια ο Γιάννης Βρούτσης

«Ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων, ΜΚΟ και τοπικών αρχών στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού στο πλαίσιο της στρατηγικής Ευρώπη 2020», θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου του Συμβουλίου Απασχόλησης (EPSCO), που θα γίνει στη λευκωσία τις επόμενες ημέρες.

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, που θα παρευρεθεί στη σύνοδο, θα τονίσει την ανάγκη αποτελεσματικής συμμετοχής των κοινωνικών εταίρων στην υλοποίηση της στρατηγικής «Ευρώπη 2020», τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, θα αναφερθεί στην εντατικοποίηση των προσπαθειών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, με στόχο τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που επηρεάζονται περισσότερο από την κρίση.

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο Παπανδρέου μετά το ατύχημα.

by olympiada

Συναντήσεις Σαμαρά με Μανιτάκη, Δένδια στο Μαξίμου-Διυπουργική σύσκεψη για τις σπατάλες στις 14:00 υπό τον Γ. Στουρνάρα

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη, και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, θα έχει εντός ολίγου ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ στις 2 το μεσημέρι αναμένεται η κρίσιμη διυπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο ΥΠΟΙΚ Γ. Στουρνάρας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου πρώτα τον κ. Μανιτάκη στις 11:30 και και θα ακολουθήσει στις 12:30 ο κ. Δένδιας.

Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η διυπουργική που έχει συγκαλέσει για το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, και όπου θα συμμετάσχουν 8 ακόμη υπουργοί.
Στο επίκεντρο η πορεία των εσόδων αλλά και οι περικοπές στις δημόσιες σπατάλες.

Ο κ. Στουρνάρας αναμένεται να ζητήσει από όλους 'μαχαίρι' στις δαπάνες, ενώ θα χαράξουν κοινή γραμμή ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της Τρόικας κατά τo τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Να σημειωθεί πως στην διυπουργική σύσκεψη θα συμμετάσχουν, εκτός από τον ΥΠΟΙΚ και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος, καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα.

Βρούτσης: Δεν θα υπάρξει νέα μείωση του κατώτατου μισθού

Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι δε θα υπάρξει νέα μείωση του κατώτατου μισθού, επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του
πρώτου κύκλου διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους για τα θέματα της εργασίας.

Ο υπουργός εργασίας, δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είναι πεποίθησή μας ότι στην αγορά εργασίας, με τις ρυθμίσεις που έχουν επιβληθεί, έχει διαταραχθεί η αναγκαία ισορροπία. Για αυτό, απαιτούνται νέες Κοινωνικές Συμφωνίες που θα αποκαταστήσουν την

ισορροπία και τη λειτουργικότητα της αγοράς εργασίας. Ζήτησα από τους κοινωνικούς εταίρους να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην αγορά εργασίας. Η δέσμευσή μας ότι δεν θα υπάρξει νέα μείωση των κατώτατων αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, ισχύει στο ακέραιο».

Ο υπουργός εργασίας, καθόρισε την καταπολέμηση της ανεργίας, ως πρώτο στόχο της κυβέρνησης, λέγοντας: «Προτεραιότητα για εμάς τώρα, άμεσα, είναι η αντιμετώπιση της εκρηκτικής ανεργίας που μαστίζει μεγάλες ομάδες του πληθυσμού και ιδιαίτερα τους νέους, αλλά και ο έλεγχος της νομιμότητας στην αγορά εργασίας».

«Από την άλλη, κατέληξε, μια σειρά από εργασιακά ζητήματα που περιλαμβάνονται στο κείμενο προγραμματικής σύγκλισης των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση, θα τεθούν σε χρόνο και με τρόπο που θα ορίσει ο στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου».

Υψηλές Θερμοκρασίες

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  προειδοποιεί πως εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν κατά τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όλοι όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσει η ζέστη, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία. Επιπλέον, καλό θα ήταν να παραμένουν σε χώρους δροσερούς και σκιερούς, να χρησιμοποιούν κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες. Να φορούν ελαφρά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα, που διευκολύνουν τον αερισμό του δέρματος και την εξάτμιση του ιδρώτα (βαμβακερά, λινά), αποφεύγοντας τα συνθετικά υφάσματα, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά ηλίου, όταν εκτίθενται στον ήλιο.
Ο Αντιδήμαρχος
Στέλιος Ζούλης

Γελοιότητες από τον γελοίο Φραγγορουφήχτρα-τράγκα

 olympiada

Το CRASH κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Παρασκευή 13 Ιουλίου και σας καλεί… να γράψετε ιστορία.

Στέλνει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΠΑΡΟΖΟ, ΡΟΜΠΑΪ, απαιτώντας να δικαστούν ως εγκληματίες για τη γενοκτονία των Ελλήνων.

Συνελήφθη ο αλήτης που παρέσυρε μητέρα με δυο παιδιά και τους εγκατέλειψε

Νωρίς το πρωί στην οδό Πατησίων οδηγός διερχόμενης μοτοσικλέτας παρέσυρε μια γυναίκα μαζί με τα δυο της παιδιά τη στιγμή που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη καθώς τα τρία θύματα έπεσαν αιμόφυρτα στο δρόμο ενώ ο οδηγός, μόλις είδε τι είχε συμβεί ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο μοτοσικλετιστής πριν χτυπήσει τη μητέρα με τα παιδιά είχε παρασύρει και έναν ποδηλάτη, τον οποίο εγκατέλειψε και γι αυτό ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να εξαφανιστεί.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα παιδάκια 7 ετών δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, διακομίσθηκαν στο Παίδων όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνουν μάχη με τη ζωή, ενώ η μητέρα διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εντόπισε τον ασυνείδητο μοτοσικλετιστή και τον συνέλαβε

Ξέσπασε άγριος πόλεμος Γκουτζάνη-Χατζηνικολάου-Τράγκα !

Στον απόηχο της ασήμαντης μπουρδομαχίας κάποιων ελεεινών εκβιαστών δημοσιογραφίσκων και διαφημιστών, που κάνουν πολύ φασαρία για να διαφημιστούν με εικονικές κόντρες, σήμερα είχαμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη. Τι μάχη, πόλεμος μέχρις εσχάτων, που θα αλλάξει το τοπίο της ενημέρωσης! 
Αιτία; Η επίσκεψη Χατζηνικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου, που μάλλον δεν άρεσε στον..
Σπύρο Γκουτζάνη, βασικό στέλεχος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ο οποίος εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση μέσα από το twitter, εναντίον Χατζηνικολάου, Τράγκα (Φράγκα τον αποκαλεί), Κεδίκογλου (που δίνει αποκλειστικά στον Χατζηνικλάου) και περιβάλλοντος Σαμαρά.
Μετά από αυτά, να είστε βέβαιοι ότι και ο Σαμαράς και ο Χατζηνικολάου, θα περάσουν δύσκολες στιγμές....
Ο Γκουτζιάνης (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος με την "επιλεκτική ενημέρωση" που δίνει ο Σαμαράς ή το περιβάλλον του στον REAL (αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος του Π.Θ.)

http://taxalia.blogspot.com/2012/07/blog-post_5878.html

e-Επιλογές της 11/07/2012

Εθελοντές απ' όλο τον κόσμο συντηρούν και αναδεικνύουν τα μονοπάτια της Νάξου