slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άφησε την τελευταία του πνοή στο γκαράζ του πλοίου


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά…

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό θανάτου 46χρονου μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR PATMOS.

Ν.Δ.: Ο υπ. Παιδείας να σέβεται την ελληνική διαχρονία

                     
«Ο υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. καταλογίζοντας στον Ν. Φίλη ότι «συγχέει ανιστόρητα το ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το ελληνικό Έθνος».

«Αλλά, εκείνο που χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες – και

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα προβλήματα του Δήμου Σερίφου είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον Δήμαρχο Σερίφου

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Σερίφου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη και του Δημάρχου Σερίφου κ. Αντωνίου Αντωνάκη στη χθεσινή μεταξύ τους συνάντηση στο Διοικητήριο της έδρας της Περιφέρειας στη Σύρο.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Σερίφου.

Σχολική εορτή στον Απόλλωνα

Στον «μαρτυρικό» Απόλλωνα της Νάξου, τον παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του νησιού, οι δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη διάρκεια της σχολικής εορτής για την 25η Μαρτίου. Και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα των κατοίκων του οικισμού που βλέπουν ότι υπάρχει ζωή και διάθεση για δουλειά από την εκπαιδευτικό του χωριού τους… (φωτό Γιώργος Χωριανόπουλος)

Επιβλητική η παρουσία της Περιφέρειας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016


Η ενίσχυση και εμβάθυνση των παραδοσιακών δεσμών του Νοτίου Αιγαίου με την Ρωσία, στον τομέα του τουρισμού, στόχος της αναβαθμισμένης παρουσίας της Περιφέρειας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας – ΜΙΤΤ 2016
Επιβλητική είναι η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – ΜΙΤΤ 2016, που πραγματοποιείται από 23ως 26 Μαρτίου στο Expocentre της

Πανθηραϊκός :Τον ευχαριστούμε και τον προσκαλούμε στο νησί μας

  • Τις ευχαριστίες τους προς το μέλος του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' εκφράζουν οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Στην ίδια ανακοίνωση ο Πανθηραϊκός απευθύνει στον κ. Ραουζαίο ανοικτή πρόσκληση για επίσκεψη στο νησί.
Η ανακοίνωση