slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ημερίδα της ΕΑΣ Νάξου και της ΠΑΣΕΓΕΣ για την Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-20 στη Νάξο




Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση για την ΕΑΣ Νάξου και τον πρόεδρος της, Δημήτρη Καπούνη. Όπως η ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ για την Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-20 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκ.Καμπανέλλης" στη Νάξο.Στην ημερίδα, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης, μέλη του ΔΣ της Ένωσης, πλήθος κόσμου και συνεταιριστικών στελεχών μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, ο......

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26/10/1912 (video)

Με σκηνές από την κινηματογραφική ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Ελευθέριος Βενιζέλος", εκπληκτικές λιθογραφίες των θρυλικών μαχών και της θυελλώδους προελάσεως του Ελληνικού Στρατού, αλλά και

Χειμερινή ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής

Αλλάζει τα ξημερώματα της Κυριακής η ώρα, καθώς μπαίνουμε στο χειμερινό ωράριο.
Στις 4 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τα ρολόγια πίσω για να δείχνουν 3.
Έτσι, ναι μεν κερδίζουμε μία ώρα ύπνο όμως από την Κυριακή θα νυχτώνει νωρίτερα.

(Επιστολή του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών προς τους μαθητές με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου).


Δικαίωμα  στα σχολεία και τις γειτονιές έχει μόνο το ΚΚΕ
«Η ιστορία της γενιάς σας θα γραφτεί πάλι με αγώνες»
«Μια ιστορία… που δεν θα στην διδάξει το σημερινό σχολείο!
Αγαπητέ μαθητή - μαθήτρια
Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου δεν είναι παρέλαση, επέτειος και μνημόσυνο. Είναι η ιστορία του λαού μας γραμμένη με το αίμα του. Το κάλεσμά μας αυτό θέλουμε να είναι μια αφορμή να ψάξεις περισσότερο, να ρωτήσεις, να διαβάσεις, να μάθεις το πώς οι λαοί πάλεψαν για το....

Το νέο επίσημο website του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας


Στον "αέρα" βρίσκεται το νέο website του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., www.paon.gr για να μας "φέρνει" πιο κόντα στις αγαπημένες ομάδες basket και volley που τόσες επιτυχίες και χαρές μας έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια.
Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού μπορούν πλέον να επισκέπτονται τη διεύθυνσηwww.paon.gr και να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων volley και basket, να έχουν πρόσβαση σε .....

ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ : Ο Τατσόπουλος βλέπει συγκυβέρνηση… ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Την… απαγορευμένη συζήτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποφευχθεί η προοπτική της ακυβερνησίας για τον τόπο, ανοίγει και πάλι ο Πέτρος Τατσόπουλος, με δήλωση που έκανε στη “Real News”.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει με νόημα, μιλώντας στη ναυαρχίδα (ανέκδοτο;;)του Συγκροτήματος Κουρή-Χατζηνικολάου:

Στη διάθεση των μονοπωλίων κάθε σπιθαμή γης από το περιφερειακό συμβούλιο...


Η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου, αναφέρει, ότι δεν δίστασε να θέσει στη διάθεση των μονοπωλιακών επιχειρήσεων όλα τα νησιά της Περιφέρειας, παραδίδοντας σε αυτές κάθε εκμεταλλεύσιμη σπιθαμή γής για να επενδύσουν στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας.
Αυτήν την απόφαση πήρε η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναθέτοντας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έρευνα για την εξειδίκευση του χωρικού σχεδιασμού για αιολικές εγκαταστάσεις στο σύνολο των νησιών της Περιφέρειας, από τον ....

Υποβρύχια: Στοιχεία για πρόσωπα μετά τον Ακη!


Με ταχύτητα «τρέχουν» οι ειδικοί ανακριτές διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλής και Γιάννης Σταυρόπουλος τη δικογραφία για την υπόθεση των υποβρυχίων, έχοντας στα χέρια τους και στοιχεία για πρόσωπα μετά την περίοδο του Ακη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κληθούν σε απολογία δύο πρόσωπα που φέρονται ότι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο, συμμετέχοντας στη διακίνηση μιζών για τη σύμβαση των υποβρυχίων. Πρόκειται για τους ....

Κάπα Research: Οι 10 δημοφιλέστεροι Έλληνες επιχειρηματίες




Τέσσερις έμποροι, τρεις βιομήχανοι, ένας τραπεζίτης, ένας επιχειρηματίας από τον κλάδο των αερομεταφορών και ένας επενδυτής από το εξωτερικό βρίσκονται στο Top 10 της επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την έρευνα «Επιχειρηματικότητα και την Οικονομική Κρίση» που διενήργησε η Κάπα Research και δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής. Κοινό στοιχείο των 10 επιχειρηματιών που ξεχώρισαν και συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές γνώμες, είναι ότι οι εταιρείες τους δεν γιγαντώθηκαν από τις συναλλαγές με το Δημόσιο. Οι δέκα είναι:

Στο Λασίθι για την 5η αγωνιστική με τον Α.Ο. Αγιου Νικολάου ο Πανναξιακός,

Με δυο αναμετρήσεις να έχουν ήδη αναβληθεί, διεξάγεται την Κυριακή 27/10 η 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Football League 2. Τα ματς Ηρόδοτος - ΑΕΚ και Αστέρας Βάρης - ΠΑΟΚρουσώνα, θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς, λόγω των γνωστών θεμάτων με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων...
Ο Πανναξιακός, επισκέπτεται την έδρα του Αγίου Νικολάου, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει αήττητο για 4ο σερί ματς και θα τον εδραιώσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Η προετοιμασία, ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς απρόοπτα και η αποστολή αναχωρεί αύριο πρωί για το μακρύ ταξίδι στο.....

Εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Νάξου . Οι υποψήφιοι

ο τέως (ΨΥΧΟΥΛΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ)  και οι επιδώξει  
 Την  Κυριακή 27 Οκτωβρίου από ώρα 10.00 έως 15:30 η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου καλεί όλα τα μέλη της να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να ψηφίσουν  στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Ο  Λευτέρης Στρατούρης δεν είναι υποψήφιος Δείτε όλες τις υποψηφιότητες . Τα   μέλη υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
Δείτε όλες τις υποψηφιότητες .....

Παραιτηση γραμματεα στους ΑΝΕΛ...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ..


Παραιτήθηκε ο Γιάννης Κατσούρης Γραμματέας Μεταναστευτικού των ΑΝ.ΕΛ. μετά από διαφωνία για την ανέγερση Τεμένους στον Βοτανικό και γενικότερα σε όλη την επικράτεια εκτός από την Θράκη όπου κατοικούν Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα..
Ο κ. Κατσούρης μέχρι σήμερα, διεμήνυε σε όλους τους τόνους,
"Με την ανέγερση τεμένους η Τζαμιών μπορεί να θεωρηθεί έμμεση αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας.!!! Μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα υπάρχει μόνο στην Θράκη από Έλληνες μουσουλμάνους.!!! Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε δικαιώματα στους παράνομους φονταμενταλιστές – ισλαμιστές λαθρομετανάστες.!!"
Από.

Πανίσχυρη η ομάδα στίβου του Πανναξιακού, με τις προσθήκες πέντε εξαιρετικών αθλητών!


Για αύριο Σάββατο 26/10, στις 14.00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση και η συνέντευξη τύπου, των νέων αθλητών που θα πλαισιώσουν την ομάδα στίβου του συλλόγου στις από 'δω και στο εξής υποχρεώσεις της στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.
Πέντε συνολικά αθλητές και αθλήτριες, όλοι πανελληνιονίκες, θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Πανναξιακού, ο οποίος μετά τις πρόσφατες επιτυχίες στους Αιγαιοπελαγίτικους αλλά και στους Πανελλήνιους αγώνες, βάζει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. Οι νέοι αθλητές είναι:

Oρκο τιμης στις συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ εδωσε...


Ο προεδρας ΠΑΝΟΣ εδωσε τα διαπιστευτηρια στις συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ...ειπε ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ...ετσι ο γραμματεας του μεταναστευτικου τα βροντηξε και εφυγε απο τους ΑΝΕΛ..
καλα προεδρα αν ο ο ΑΛΕΞΗΣ σου πει να ......

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΕΡΑΘΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΥΦΑΝΤΙΚΗ»


ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΡΑΘΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

O βιβλιοπώλης και ο τεμπέλης


Ξεφεύγοντας από το πεδίο άσκησης κριτικής επί της ουσίας, η διένεξη του Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη πέρασε σε προσωπικό επίπεδο, με μια ακόμα αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων.
Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά προβλήματα «δεν μπορούν να....