slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ευχαριστώ του Παντελή Μπαφίτη προς τους Ναουσαίους



Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις φίλες και τους φίλους και συμπατριώτες μου Ναουσαίους που με στηρίξαν με την ψήφο τους στις τοπικές δημοτικές εκλογές.

Ομιλία Δημήτρη Λιανού έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, στην παραλία της Χώρας Νάξου.




Σας καλούμε την Παρασκευή, 31 Μαΐου, στις 22:00, στην ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού, έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, στην παραλία της Χώρας Νάξου.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και προσφέρουμε όλοι μαζί για το καλύτερο των νησιών μας!

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Απορροφήσαμε σημαντικά κονδύλια που ξεπερνούν τα 45 εκ. ευρώ


Έργα ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους είναι η απάντησή μας στην προσπάθεια υποβάθμισης του έργου της δημοτικής αρχής από επίδοξους υποψήφιους δημάρχους.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηανδρέου και οι συνεργάτες του κατηγορούν τον Δήμο για τη μικρή χρηματοδότηση που έλαβε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Αποκρύπτουν, όμως, δολίως, ότι στον Φιλόδημο είναι υπό ένταξη τρία σπουδαία έργα, ύψους 3,1 εκ. ευρώ (αποχέτευση Σαγκρίου-Βίβλου, αντικατάσταση δικτύου μεταφοράς νερού Δαμαριώνα-Φιλωτίου και αποκατάσταση οικίας Κουνέτη).

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση Λεονάρδου Χατζηανδρέου στο Φιλώτι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τις προεκλογικές εκδηλώσεις - ομιλίες που πραγματοποίησε η παράταξη μας «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στο Γαλάτσι, το Χαλκί και στη Χώρα της Νάξου, θεωρούμε υποχρέωση μας να κλείσουμε την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών 2019 στο μεγαλύτερο χωριό της Νάξου, το ΦΙΛΩΤΙ! 

Συστράτευση και στήριξη στο Λεονάρδο Χατζηανδρέου από Γιάννη Βλασερο , Δημήτρη Καπούνη τη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και το Νίκο Μαιτο Δημήτρη Καρούση Διαφημιστή, Αντιπρόεδρο του Πανναξιακού. Ειρήνη Μουστάκη υποψήφια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ασκούνη

Αποτέλεσμα εικόνας για μουστακη ειρηνη

​ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΕΛΚ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στην πρώτη σύγκληση της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στις Βρυξέλλες παρέστη ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης, αφού παρουσίασε

Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Λευκό ή άκυρο στο β γύρο των δημοτικών εκλογών


 
H Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, χαιρετίζει   και  ευχαριστεί  όλους όσους ψήφισαν Λαϊκή Συσπείρωση στις δημοτικές εκλογές, και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.
Στέλνει επίσης  θερμό χαιρετισμό προς όλους όσους συμπορεύτηκαν και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα, για τις εκλογές, όπως και σε όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ Ν.4611


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α') «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή  θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4611/2019, ήτοι έως και 16.07.2019.
Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο εντός τεσσάρων (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του Ν. 4611/2019, δηλ. έως 16.09.2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

Συγκεκριμένα: