slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ
<< Η ΠΡΟΟΔΟΣ>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
1. Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10.30, στη λέσχη του Συλλόγου Φιλωτιτών , που βρίσκεται στου ψυρρή ( οδός Χριστοκοπίδου 9 απέναντι από την εκκλησία του χριστού, σταθμός μετρό μοναστηράκι) , θα λάβει χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση , με τα παρακάτω θέματα και στην συνέχεια εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Συλλόγου, δηλαδή:

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας συνήγορος υπεράσπισης του απολογούμενου κ. Καμμένου»


«Εδώ και 20 ημέρες είχαμε τον κ. Τσίπρα να σιωπά και να κρύβεται για τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τον συναρχηγό του κ. Καμμένο. Όμως, ο καταιγισμός των αποκαλύψεων και ο πανικός του κ. Καμμένου, αναγκάζουν τον κ. Τσίπρα - κάτω από τον κίνδυνο κατάρρευσης της Κυβέρνησής του - να βγει στο ξέφωτο». Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Free Sunday», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον κ. Τσίπρα να έρθει στη

Στα 1,14 δισ οι οφειλές των Ταμείων σε συντάξεις και εφάπαξ

© Παρέχεται από: Newmoney.gr
Μία εμβόλιμη πληρωμή νέων συντάξεων στις 28 Νοεμβρίου και τουλάχιστον άλλη μία εντός του Δεκεμβρίου προγραμματίζει η διοίκηση του ΕΦΚΑ με στόχο έως το τέλος του έτους να έχουν περιοριστεί δραστικά οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης.

Συνολικά, οι οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων, όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό του 2018, εκτιμώνται σε 1,14 δισ ευρώ.

Πάνω από 3 εκατ. προβολές σε μια μέρα το τραγούδι της ταινίας Bollywood στη Νάξο




Σε μια μόλις ημέρα από τη δημοσίευσή του στο YouTube ξεπέρασε μέχρι στιγμής τα 3 εκατ. προβολές το βίντεο με τη μουσικοχορευτική σκηνή της ταινίας Bollywood «Tiger Zinda Hai» που

Βρούτσης : Κατάθεση Αναφοράς στη Βουλή για την απαράδεκτη και άδικη αναστολή λειτουργίας του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Θήρας


Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέματα εργασιακά στη νήσο Θήρα του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:
Προς τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δημάρχου Θήρας, κ. Νικολάου Ζώρζου (α.π. 763/16-11-2017), σχετικά με την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου Εργασίας να αναστείλει τη λειτουργία του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Θήρας.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Πρέπει πλέον να μιλάμε για μια Κυβέρνηση όχι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά για μια Κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ»


«Την προσεχή Δευτέρα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα προσέλθουν απολογούμενοι και οι δύο. Είναι φανερό, με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, ότι αναγορεύτηκε αυτομάτως μετά από 20 μέρες κρυπτόμενος, σε συνήγορο του κ. Καμμένου. Τους ενώνει η καρέκλα. Θα πρέπει πλέον να μιλάμε νομίζω για μια Κυβέρνηση όχι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά για μια Κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι φανερό ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον πρωθυπουργό και τον έσυρε να πάει τη Δευτέρα στη Βουλή». Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημαντικές οι διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των μικρών νησιών και τη νομιμοποίηση των λιμανιών της χώρας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας επιχειρεί να δημιουργήσει κανόνες διαφάνειας και δημοκρατίας στα θέματα της επιθεώρησης πλοίων, της διαχείρισης αποβλήτων, των υπηρεσιακών μεταβολών του Λιμενικού Σώματος, εισάγει κομβικές διατάξεις για τη διαχείριση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων και τη διεύρυνση των παρόχων, για την υπεράσπιση των εργαζομένων, για τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου κανόνων για τον θαλάσσιο τουρισμό, επεσήμανε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Bίντεο Ομιλίας Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.




Σας αποστέλλουμε το βίντεο της ομιλίας του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Για να το δείτε, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Επίσκεψη ευρωβουλευτών του ΕΛΚ στην Δυτική Αττική




Πρωτοβουλία Μητσοτάκη - Weber για επίσκεψη βουλευτών του ΕΛΚ στις πληγείσες περιοχές της Δ. Αττικής.

Πρόσκληση από Μανώλη Κεφαλογιάννη και ευρωβουλευτές ΝΔ. 


Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών για θάνατο καθηγητού Νικολάου Ξυπνητού

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών,
συνήλθε εκτάκτως επί τη αγγελία του θανάτου του Επιτίμου Προέδρου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΥΠΝΗΤΟΥ
Ομ. Καθηγητού Θεολογίας ΕΚΠΑ

         και μετά από την εισήγηση του Προέδρου, ο οποίος εξήρε την
       προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, ομοφώνως απεφάσισε τα εξής:

Το χρέος επί ΣΥΡΙΖΑ: Το παρέλαβε στα 325 δισ. ευρώ, το πήγε στα 335 το 2017 και θα το πάει στα 344 το 2018!

Η οικονομική πολιτική του δος ημίν σήμερον
Το προσχέδιο προϋπολογισμού που μόλις κατέθεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος περιέχει τα εξής στοιχεία για το Δημόσιο Χρέος:

Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής που έκανε τις αρχαιρεσίες καλεί τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου, να προσέλθουν στη αίθουσα του Συλλόγου Ανταίου 47 Γαλάτσι, την Τετάρτη στης 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00μ.μ. για τη συγκρότηση σε