slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ 1-0 ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ



 ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Θεοφάνεια στη Νάξο 2012

Παγώνης Στέλιος

Πάρος: Τιμητική εκδήλωση για τους επιτυχόντες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την Παρασκευή 6/1, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Εκατονταπυλιανής η καθιερωμένη πλέον - υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας...


http://www.parianostypos.gr

Πάρος Θεοφάνια: Αγιασμός των Υδάτων


Το παιχνίδι είναι στημένο... Πως και γιατί η παρέα του ΓΑΠ μας έφτασαν στην πτώχευση


Η πρεμούρα των Αμερικανών να ρίξουν πάση θυσία των Κώστα Καραμανλή στήνοντας...

ανύπαρκτα σκάνδαλα που θα έχουν τον ελληνικό λαό διχασμένο ακόμα και τώρα, ώστε αυτοί ανενόχλητοι να ανεβάσουν τον δικό τους Γιωργάκη να φέρει εις πέρας την αποστολή του έρχεται να δέσει με όλη την εικόνα των μετέπειτα ενεργειών της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός, με την πιο σύντομη αλλά και καταστροφική θητεία για την Ελλάδα, είναι ο Γεώργιος Αν. Παπανδρέου, θα γράψει η Ιστορία.
Τα 9 σκόπιμα λάθη της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (που μάλιστα δεν θα λογοδοτήσει κανένας στην δικαιοσύνη για αυτά) που καταδίκασαν την χώρα σε Πτώχευση έχουν ως εξής ....>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δήλωση Γ. Βρούτση για τους διορισμούς υψηλόμισθων διευθυντών στον ΟΠΑΠ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τους διορισμούς υψηλόμισθων διευθυντών στον ΟΠΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς, θα ανακαλύψει τα γνωστά “πασοκικά φαινόμενα” κακοδιαχείρισης και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.
Όπως, διαφαίνεται από τις αναγγελίες πρόσληψης της Επιθεώρησης Εργασίας (με α.π. 141/3.1.2012), ο ΟΠΑΠ αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα δημόσιου οργανισμού που λειτουργεί ως “κομματικό λάφυρο” και χρησιμοποιείται απροκάλυπτα ως......

2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1917. ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ

Ήταν 2 του Γενάρη του 1917.
Γύρω στις 9 το πρωί, το τορπιλοβόλο «Θέτις», από τον όρμο της Μουτσούνας ανοίγει πυρ στην αρνούμενη να υποταχτεί στο Βενιζέλο Απείρανθο και στις 10 άρχισαν πυρά με επαναληπτικές βολίδες γκρα μάνλιχερ.

Απολογισμός 32 νεκροί, 44 τραυματίες, 15 από τους οποίους έμειναν εσαεί παράλυτοι.

Οι 32 νεκροί απεραθίτες ήταν:

Η δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας δια χειλέων υπουργών του ΠΑΣΟΚ

Η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση με δραματικές κοινωνικές επιπτώσεις. Σήμερα, ομολογείται από όλους ότι η μνημονιακή πολιτική των δύο τελευταίων ετών ήταν απόλυτα καταστροφική.
Αντί να επιλύσει τα προβλήματα χρέους και ελλειμμάτων, όπως επαγγέλλονταν οι υπερασπιστές της, βύθισε την ελληνική οικονομία στο χάος.
Τελικά συνέβη αυτό για το οποίο προειδοποιούσε ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή:

Ένα ισπανικό χωριό, «εγκατέλειψε» ήδη το ευρώ !


Οι καταστηματάρχες και οι έμποροι μιας μικρής κωμόπολης στην ισπανική Γαλικία, αποφασισμένοι να αντιδράσουν στη κρίση που τους μαστίζει, άρχισαν να συναλλάσσονται στο παλιό εθνικό νόμισμα, την πεσέτα. Και μάλιστα με την ισοτιμία που ίσχυε το 2002. Έτσι, οι πελάτες άρχισαν και πάλι να πλημμυρίζουν την αγορά τους.
Όπως λέει η αισθητικός Ana Perez, από την έναρξη της «επιχείρησης πεσέτα», την 1/10/11, το μαγαζί της το επισκέπτονται ...
πελάτες από ολόκληρη την Ισπανία.
Το ίδιο ισχυρίζονται και οι περίπου 50 μαγαζάτορες της Salvaterra de Miño, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Όπως λένε, η χρήση της πεσέτα επανέφερε την αισιοδοξία στη πόλη τους.
Εδώ και καιρό, η μικρή αυτή κωμόπολη, στις όχθες του ποταμού Miño, είχε περιέλθει σε οικονομικές δυσκολίες. Τα εμπορικά της καταστήματα είχαν να αντιμετωπίσουν τον σκληρό ανταγωνισμό της γειτονικής πορτογαλικής κωμόπολης Monçào, που μεταξύ άλλων διαθέτει και ένα μεγάλο σουπερμάρκετ................................................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>