slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωνακλα-Συναντηση ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Πραγματοποιηθηκε συναντηση χθες στα γραφεια του Καμμενου στην βουλη του KAMMENOY με τον ΛΑΦΑΖΑΝΗ. Η πληροφορια ειναι εγκυρη και μας την μετεφερε ...

Ποιοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ
Ποιές εναλλακτικές λύσεις προωθούνται για να προστατευθούν όσοι έχουν πληγεί από την κρίση
Θα προστατευτούν οι άνεργοι; Οι φτωχοί; Οι συνεργάσιμοι; Όσοι έχουν πληγεί από την κρίση; Στη μάχη των κριτηρίων που θα ισχύσουν από1/1/2014 προκειμένου να αποφασιστεί αν ένα ακίνητο θα.....

Ποιοι είναι υποψήφιοι της εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Από την νομαρχιακή επιτροπή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των Τοπικών Οργανώσεων νήσου Ρόδου, καθώς και οι υποψήφιοι για τους Θεματικούς Τομείς.
Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι:

Ενέργειες για τη βελτίωση του συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων


Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση της διαχείρισης απορριμμάτων, για μια καθαρότερη πόλη και για την αισθητική αναβάθμισή της, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προμηθεύτηκε 86 σύγχρονους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων, καθώς και 75 μικρότερους. Όλοι οι μεγάλοι κάδοι διαθέτουν σύστημα απόσμησης. Πρόκειται για μια θήκη με οπές αερισμού, oι οποίες επιτρέπουν τη βέλτιστη διάχυση και διείσδυση του υλικού εξουδετέρωσης οσμών, το οποίο θα .....

Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου

O γραμματέας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων
 Δημητροκάλλης ( ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ) Σταμάτης 
Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από την μεγαλειώδη εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στις 17 Νοεμβρίου 1973 οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, όλοι οι Έλληνες Δημοκράτες έστειλαν με τον αγώνα και τη θυσία τους το ισχυρό μήνυμα ότι η Πατρίδα μας δεν μπορούσε να ζει άλλο κάτω από το ζυγό της χούντας των συνταγματαρχών και των εγχώριων και ξένων συμφερόντων που τη στήριζαν. Στο χώρο του Πολυτεχνείου την.....

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΗΡΕΑΣ

Έπειτα από 5 χρόνια προετοιμασίας ο ιστορικός σύλλογος της Νάουσας ανοίγει τα πανιά του σε ένα ακόμη άθλημα, αυτό του βόλλευ. Αφού λοιπόν ωρίμασαν οι συνθήκες και τα παιδιά δείχνουν έτοιμα για την εμπειρία αυτή, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στις ηλικιακές κατηγορίες των παίδων και των παγκορασίδων , παραμερίζοντας τις αντιξοότητες των εποχών και την.......

ΟΛΜΕ : Διακήρυξη για την 40η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Τέσσερις δεκαετίες μας χωρίζουν από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη του 1973. Αξίζει σε αυτή τη σημαντική επέτειο να ταξιδέψουμε για λίγο με τη μνήμη μας στην Ελλάδα της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών.
Η πολιτική ζωή της χώρας χαρακτηριζόταν από την κρίση της διακυβέρνησης, την εμπλοκή της στις ιμπεριαλιστικές αντιπαραθέσεις στην περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, αλλά και.....

"ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

Πολίτες Δημότες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
"Το Πολυτεχνείο", τα "Πολυτεχνεία" για τους Πολίτες σ' ολόκληρο τον κόσμο, σ' όλη την Ελλάδα, δεν είναι μια ενθύμηση, μια γιορτή. Ο αγώνας για τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων, ο αγώνας για τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, ο αγώνας για την μόρφωση, τον πολιτισμό, την παιδεία, ο αγώνας για τη ζωή υπήρξαν και είναι πανανθρώπινες αξίες και....

Σύλλογος γονέων - κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Νάξου:Ημερίδα με θέμα: «ΕΦΗΒΟΙ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Το Συντονιστικό για την Υγεία καλεί όλους τους φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη  σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση για την......

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τα 40 χρόνια από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο


Το ΠΑΜΕ, οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις της χώρας μας, τιμούν την κορύφωση της αντιδικτατορικής δράσης, την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τιμούν εκείνον τον ηρωικό ξεσηκωμό των εργαζομένων και της νεολαίας, πρωτοστατώντας σήμερα με αυτοθυσία και σύγχρονο ηρωισμό στους ταξικούς αγώνες για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.
 Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες του λαού και της νεολαίας στην εξέγερση του.....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.


 Ο   Εμποροεπαγγελματικός  Σύλλογος  Νάξου  κ'  Μικρών  Κυκλάδων  συμμετέχει  στην  μεγάλη  προσπάθεια  της ομάδας  ανασφάλιστων  του  Ο. Α .Ε .Ε  για  ένα  καλύτερο  αύριο  των  ελεύθερων  επαγγελματιών  που  θα  γίνει  στην  Αθήνα  στο  χώρο  του  Δήμου  Νίκαιας  με εμπορικούς  συλλόγους  από  την  ευρύτερη  περιοχή  των Νότιων προαστίων και περιοχές  της  βόρειας  Ελλάδας.
Η  παρουσίαση  θα  γίνει  στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ  ΣΤΙΣ  5 ΩΡΑ  ΤΟΥ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ  16/11/2013
με  διαδικτυακή  σύνδεση  με σοβαρό θέμα τις  κατασχέσεις και των ασφαλιστικών μας  δικαιωμάτων  για την  επιβίωση  των  επιχειρήσεων μας.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ.  

Ε λέει και καμιά παπαριά ο Ταμήλος: Οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς βόλευαν την Νέα Δημοκρατία

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος υποστήριξε πως επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» της Χρυσής Αυγη στις γειτονιές της Αθήνας, βόλευαν την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση.
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω βουλευτής κάνει προκλητικές δηλώσεις, τα λεγόμενα του κ. Ταμήλου το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς .....

Καρατομήθηκε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ για τη μη συμμόρφωση με το ενιαίο μισθολόγιο

[Βοήθησε και λίγο ότι ήταν διορισμένος της ΔΗΜΑΡ επί τρικομματικής... για να τα λέμε κι αυτά... τους ΠΑΣΟΚους και τους ΝΔίτες που δεν μειώνουν τις μισθουλάρες των ΔΕΚΟ να δούμε αν θα καρατομήσετε]
Το πρώτο ξήλωμα διοίκησης που δεν συμμορφώθηκε με...

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, άντε να διαλυθεί και η κυβέρνηση να έρθει η ΣΑΝΕΛ να μοιράσει τα υπόλοιπα του Τζέφρη να ησυχάσουμεΠαραίτηση Σηφουνάκη με αιχμές για Βενιζέλο

sifounakis-31
 Ο Νίκος Σηφουνάκης με επιστολή του προς τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ τον ενημέρωσε πως παραιτείται από τη θέση του εισηγητή της κοινοβουλευτικής ομάδας σε θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών. Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για ελλιπή ενημέρωση από τους υπουργούς της ΝΔ ενώ βάζει και θέματα τόσο για τον Καλλικράτη. Παράλληλα χαρακτηρίζει «πρόχειρο κατασκεύασμα» το κείμενο του υπουργείου Οικονομικών για τον φόρο ακινήτων. Ο κ. Σηφουνάκης αφήνει αιχμές και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει....

Το μνημονικό Σκανδαλίιδη θέλουν για περιφερειάρχη οι Τσιπροκαμενοι


O Skandalidis “paizei” gera gia perifereiarxis

Με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου. Έγινε και δημοσκόπηση Στους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ήταν έκπληξη τα όσα περί «υφαρπαγής ψήφου» («Σήμερα παίρνετε την ψήφο μου με υφαρπαγή. Δεν σας ανήκει. Αλλά αναγκάζομαι να σας τη δώσω. Δεν είναι λευκή επιταγή, ούτε προδικάζει την αυριανή ημέρα»), είπε το περασμένο Σάββατο στη Βουλή ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Εδώ και αρκετό καιρό στους διαδρόμους του κεντρικού κτιρίου του ΠΑΣΟΚ ψιθυρίζεται ότι «ο ...

Πού ψηφίζουν το Σάββατο τα μέλη της ΝΔ για Τοπικές Οργανώσεις


Pou psifizoun to Savvato ta meli ths ND gia Topikes Organoseis
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 19:00 , θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων Τοπικών επιτροπών καθώς και Υπευθύνων θεματικών τομέων.
Τα εγγεγραμμένα μέλη που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2010 καλούνται να προσέλθουν στην διαδικασία και σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό ως εξής :

Το στρίψιμο της βίδας

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Από την τρελή στον τρελό.
Η Ζωή πριν καβαλήσει τα κάγκελα της ΕΡΤ είχε ήδη καβαλήσει τον Αλέξη.
Επειδή όμως η κλινική έχει μεγαλύτερο γούστο αν την αναλάβουν οι ασθενείς, ο Τσίπρας τακίμιασε με τον.....

Επάγγελμα Μωραΐτης


Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Μπορεί να εκλέγεσαι στην Αιτωλό-ακαρνανία και να έχεις πιο πολλά ρουσφέτια κι από τον τοπικό γίγαντα της Αλλαγής Γάκη Παπαδημητρίου.
Μπορεί να έχεις κολλήσει με τον Άκη στην πιο άθλια περίοδο της....

Διαψεύδει το υπουργείο τα περί ειδοποιητηρίων για τα ΚΤΕΟ


Για «ανακριβή πληροφόρηση» κάνει λόγο το υπουργείο Μεταφορών με αφορμή τον «θόρυβο» και τα δημοσιεύματα σχετικά με την αποστολή ειδοποιητηρίων για πρόστιμα στα μη ελεγχθέντα από τα ΚΤΕΟ αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το τελευταίο τετράμηνο, από το υπουργείο υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον να γίνει καταγραφή των μη ελεγχθέντων αυτοκινήτων από τα ΚΤΕΟ με ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων μόνο για λόγους οδικής ασφάλειας και..... περιβαλλοντικούς λόγους.

Τα ποσά των προστίμων που αναγράφονται σε δημοσιεύματα αφορούν τα πρόστιμα που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. κατά τον έλεγχο των αυτοκινήτων στους δρόμους και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με την πρόθεση του υπουργείου για την καταγραφή των μη ελεγχθέντων αυτοκινήτων.

Κάθε άλλη πληροφόρηση είναι ανακριβής».

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ


Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου και δραστηριότητας που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο μας , σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ την Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Α' Πρότυπο Εθελοντικό Κέντρο Α.Μ.Ε.Α.Ι. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Πανναξιακός ΑΟΝ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 18:45

Δημοσκόπηση φιλικής προς τον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας εμφανίζει άνοδο της Nέας Δημοκρατίας

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ (μόλις 0,5%) και άνοδο της Νέας Δημοκρατίας – σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας- δείχνει δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο ....αυριανό “ΠΟΝΤΙΚΙ”.
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22% έναντι 21,5% της ΝΔ. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 10,5%, ΠΑΣΟΚ με 6,5%, ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,5% και η ΔΗΜΑΡ στο 3%.
Αλλο κόμμα ψηφίζει το 7,5% των ερωτηθέντων, με τους αναποφάσιστους στο 9%.
Στην αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 24,5% έναντι 24% της ΝΔ.
Η δημοσκόπηση της Pulse αναδεικνύει περίτρανα και για ακόμη μια φορά την εμφανή αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καρπωθεί πολιτικά οφέλη σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την κυβέρνηση…