slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παραδοχή Καρανίκα για fake news - Κατέβασε την ανάρτησή του Ο Γιώργος Παπαχρήστος απαντά στον Νίκο Καρανίκα: «Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης»


Τι απαντά ο Γιώργος Παπαχρήστος σε όσα του καταλόγισε ο Νίκος Καρανίκας - «Απατεώνες», «συκοφάντες» και «πεκινουά του Μητσοτάκη» αποκαλεί δημοσιογράφους σε αναρτήσεις του στο Twitter - Αργότερα παραδέχθηκε ότι ήταν fake η δήθεν δήλωση που είχε αποδώσει στον Γ. Παπαχρήστο
«Απατεώνες», «συκοφάντες» και «πεκινουά του Μητσοτάκη». Αυτούς τους τρεις χαρακτηρισμούς απέδωσε σε δημοσιογράφους, ο Νίκος Καρανίκας, προσβάλλοντας ωμά και επικρίνοντας με σκαιούς χαρακτηρισμούς για ακόμα μια φορά, όσους δημοσιεύουν, αυτά που εκείνος δεν θέλει να βλέπει δημοσιευμένα. Αργότερα πάντως, ο Νίκος Καρανίκας υποχρεώθηκε να ανασκευάσει και να κατεβάσει ανάρτηση που εμφάνιζε ως δήλωση του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου το απόσπασμα από το εξώδικο του κ.Τσίπρα προς εκείνον.

Φίλιππος Φόρτωμας : Ο εμβολιασμός των Ελλήνων ναυτικών, προτεραιότητα της εθνικής μας στρατηγικής

Ερώτηση στη Βουλή του Φίλιππου Φόρτωμα για τον εμβολιασμό των ναυτικών κατά του Covid – 19

Ερώτηση με θέμα τον εμβολιασμό των ναυτικών κατά του Covid -19 κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προς τους Υπουργούς Υγείας Βασίλη Κικίλια, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη και Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Ερώτηση στη Βουλή από το ΜέΡΑ25 για την κατάσταση των δρόμων της Ορεινής Νάξου

Προς:  τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών

  τον Υπουργό Εσωτερικών


Όπως ενημερωνόμαστε, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που έκαψε περίπου 2.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης στην περιοχή «Ανέφαμα» της Νάξου μέχρι το Σκαδό στις 14 Αυγούστου, εμφανίστηκαν τεράστια προβλήματα στους δρόμους με τις πρώτες βροχοπτώσεις.

Ειδικότερα, στην καμένη περιοχή τα νερά κατρακύλησαν ανεμπόδιστα από τα γυμνά βουνά με αποτέλεσμα από όπου κι αν πέρασαν να παρασύρουν βράχια και πέτρες που κατέληξαν, τα περισσότερα στους δρόμους.

Πώς υπολογίζονται οι κύριες συντάξεις με το νόμο Βρούτση


Aσφαλιστικό: Δείτε πόση σύνταξη δικαιούστε - ηλεκτρονικός οδηγός
21/02/2020, 14:41
Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας
Εγκύκλιο για τον επανυπολογισμό των συντάξεων από 1.10.2019, λόγω αύξησης των ποσοστών αναπλήρωσης, εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.
Ειδικότερα, με την εγκύκλιο αναλύεται:

Ερώτηση του Βουλευτή Φίλιππου Φόρτωμα για την προστασία του Πύργου Αγίου Πέτρου στην Άνδρο

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, κατέθεσε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με θέμα την προστασία του Πύργου στον Άγιο Πέτρο Άνδρου.

Ο λαϊκισμός στο κόκκινο: Βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τους δημοσιογράφους

 …αλλά τους δίνει τα χρήματα από τη δικαστική προσφυγή (μεγάλη καρδιά!)

Ο άνθρωπος today τερμάτισε και τον όρο του λαϊκισμού. Ντόιν και μόνο respect! Για τον Τσίπρα! Που δεν έχουν αφήσει σποτάκι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που να μην κράζουν τους δημοσιογράφους, αλλά τώρα τα έσοδα από τη δικαστική προσφυγή για τη βίλα στο Σούνιο θα τη διαθέσει λέει ο president στους journalists, που πλήττονται από τον Πέτσα. Κοροϊδευόμαστε all together ρε σε αυτό το country…

“Και μετά λέτε ότι δεν είναι καλός στις διαπραγματεύσεις”

 

“Λογικά θα ήταν Black Friday όταν το νοίκιασε”

Το Twitter κανιβαλίζει για τα 500 ευρώ που δίνει ο Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο