slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2009. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ακούστε την κ. Γεωργαντά τι είπε στο Ν. Χατζηνικολάου πριν λίγο στο real.fm σχετικά με το δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, που αναρτήσαμε πριν λίγο στο blog και θα καταλάβετε τι έκαναν οι μάγοι του ΜΠΑΤΣΟΚ για να οδηγήσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τον Έλληνα στη σημερινή εξαθλίωση.


ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ




Για να δούμε σήμερα τις αντιδράσεις των μίντια,
αλλά πολύ περισσότερο την αντίδραση της ΝΔ και του αρχηγού της ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΠΑΣΟΚ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Τα greek statistics ξαναβρομάνε

Του ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

Η κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής

... εδώ και ενάμιση χρόνο έχει επιβάλει τη μείωση των μισθών των εργαζομένων, την περικοπή των δώρων και του επιδόματος αδείας, την αποψίλωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την αύξηση του ΦΠΑ στα προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης. Με την πολιτική του Μνημονίου 
και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος έχει προκαλέσει τον υπερδιπλασιασμό της ανεργίας από το 7% στο 17%. Ξεκίνησε το ξεπούλημα των δημόσιων κοινωφελών επιχειρήσεων, την εκποίηση όλου του δημόσιου πλούτου της χώρας, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας και παιδείας.
Ενώ έχουμε πληρώσει τους νόμιμους φόρους που μας αντιστοιχούν με τα νέα εκκαθαριστικά της εφορίαςπου καταφθάνουν έρχεται να επιβάλει την πληρωμήπρόσθετης κεφαλικής φορολογίας, που προφανώς θα πάει όπως πάντα στην ενίσχυση των τραπεζών και στην επιδότηση των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτό το μέτρο, μεταξύ όλων των άλλων αντιλαϊκών ρυθμίσεων, είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. Πρέπει να ανατραπεί άμεσα με τη δραστήρια κινητοποίηση όλων των εργαζομένων πολιτών.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ αυτόν τον κεφαλικό φόρο - χαράτσι που μας γδέρνει ακόμη περισσότερο ζωντανούς. Προχωράμε ατομικά και συλλογικά, μέσα από σωματεία, επαγγελματικές ενώσεις και κάθε άλλη μορφή οργάνωσης, στην άρνηση πληρωμής αυτού του κεφαλικού φόρου. Τα πολιτικά κόμματα που είναι αντίθετα στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής των Μνημονίων οφείλουν να καλύψουν νομικά, κινηματικά, ηθικά και πολιτικά αυτή τη μαζική πρακτική ανυπακοής στα μέτρα που κατεδαφίζουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Καραμανλής: «Χρέος μου να στηρίζω την παράταξη και τον Πρόεδρο»


Την στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής απαντώντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα ο κ Καραμανλής σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Τάκη επιβεβαίωσε ότι θα παρεβρεθεί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει την ομιλία Σαμαρά τονίζοντας ότι  «είναι χρέος μου να στηρίζω την παράταξη και τον Πρόεδρο».

Γ. Μιχελάκης: Έργα και ημέρες του υπουργού "είπα ξείπα"

«Επειδή ο κ. Βενιζέλος ζήτησε “να ξαναγνωριστούμε όλοι σε αυτή τη χώρα”, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε τα… “διαπιστευτήρια”, που έχει δώσει μέχρι σήμερα, ως υπουργός των Οικονομικών:

Ο κ. Βενιζέλος είναι ο υπουργός που έκανε τη συμφωνία- φιάσκο με τη Φινλανδία για το θέμα των εγγυήσεων.

Έχει πλάκα να ..ξηλώσει και τον Πρωθυπουργό!!!


Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, ξήλωσε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής επειδή δεν του άρεσε η έκθεση του.
Την Κυριακή ..ξήλωσε τις τσέπες μας!
Σήμερα, με νέα τροπολογία, ξήλωσε και τη Διοίκηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η οποία υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη!
Επειδή λέει είχαν κακές προσωπικές σχέσεις!
Έχει πλάκα, με τη φόρα που πήρε ο Αντιπρόεδρος, κάποιο πρωί να καταθέσει καμιά τροπολογία και να …

Τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει οσονούπω ο Καρατζαφέρης

Τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει οσονούπω ο Καρατζαφέρης

Γιώργος στη θέση του Γιώργου

«Σας δίνω μια υπόσχεση, θα γίνω πρωθυπουργός για να σώσω αυτόν τον τόπο. Είναι θέμα χρόνου να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας», τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» ...

Ταγμένος στον Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/MICHALOLIAKOS_thumb-480x0.jpgΈνας χρόνος πέρασε από την παραίτηση του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου από το βουλευτικό αξίωμα, το οποίο υπηρέτησε επί 21 έτη συνεχώς στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, για να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Πριν από δώδεκα μήνες, ο σημερινός δήμαρχος του μεγάλου λιμανιού συγκρότησε τον συνδυασμό «Μας ενώνει ο Πειραιάς» με ανθρώπους νέους, άφθαρτους, αδιάφθορους και πετυχημένους για να δώσει νέα πνοή στην πόλη του.

Περί της φορολογήσεως της Εκκλησίας

[Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου]

Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, ἐλπίζουσα ὅτι ὁ δημοσιογραφικός θόρυβος, ὁ ὁποῖος προκλήθηκε χθές σχετικῶς πρός τήν φορολόγηση τῆς Ἐκκλησίας, ὀφείλεται σέ ἔλλειψη λεπτομεροῦς ἐνημερώσεως ὅσων τόν προκαλέσαν, ἐπιθυμεῖ νά ἐνημερώσει δημοσίως ὅτι ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, οἱ Ἱερές Μητροπόλεις μέ τά ἐκκλησιαστικά τους ἱδρύματα, οἱ Ἱερές Μονές καί οἱ Ἐνορίες, οἱ ὁποῖες εἶναι ξεχωριστά μεταξύ τους νομικά πρόσωπα, καταβάλλουν κάθε χρόνο στίς κατά τόπους Δ.Ο.Υ. τίς παρακάτω νομοθετημένες φορολογικές ὑποχρεώσεις τους :

Μεγαλύτερο απ' το έλλειμα του 2009 το έλλειμμα του 2011!!! Ο Καραμανλής φταίει;

Η σύγκριση του 1ου οκταμήνου του 2011 με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, διακυβέρνησης Ν.Δ., το επιβεβαιώνει: