slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η καρδιά του Beach Volley Θα χτυπήσει στη Μικρή Βίγλα της Νάξου

 
Δύο αξέχαστες μέρες γεμάτες εκπλήξεις και happenings υπόσχονται για ακόμη μία χρονιά οι διοργανωτές του Τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουλίου στην πανέμορφη παραλία της Νάξου. Latin χορός – Πλούσια δώρα – καταπληκτικές γεύσεις και η καθιερωμένη παρουσία του ηθοποιού Γιάννη Φραγκίσκου, αναμένεται να συνθέσουν ένα ιδανικό σκηνικό στη μαγευτική παραλία της Νάξου.

Νικήτας Κακλαμάνης: «Αληθεύει κύριε Τσακαλώτο, ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει ακόμη και τα δικαστικά έξοδα του Γεωργίου»;


Το απίστευτο σενάριο, που θέλει την κυβέρνηση να υποχρεούται εγγράφως ακόμη και τη καταβολή των δικαστικών εξόδων στον πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. , Ανδρέα Γεωργίου και να τον απαλλάσσει έμμεσα έτσι από τη κατηγορία παραποίησης των στατιστικών στοιχείων της χώρας το 2010, που είχε ως συνέπεια η Ελλάδα να βρίσκεται επί 7 χρόνια σε καθεστώς μνημονίων, ζητά να πληροφορηθεί αν αληθεύει ή όχι, με σημερινή του ερώτηση στη Βουλή, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Ιουλίου,21:00, Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Ομιλία με θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης και οι νέοι».

(21/07) Θα παρουσιαστεί το μεγάλο ενδιαφέρον του Νίκου Καζαντζάκη για τους νέους μέσα από το έργο του και τις επιστολές του. Ομιλητής: Γιώργος Στασινάκης, Πρεσβευτής Ελληνισμού, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ) της ΔΕΦΝΚ. Ομιλία με θέμα «Τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του Νίκου Καζαντζάκη».
(22/07) Πώς επέδρασαν στη σκέψη και το έργο του τα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια στην τουρκοκρατούμενη Κρήτη και η εμπειρία του από τη φοίτηση κατά την εφηβεία του στη ρωμαιοκαθολική εμπορική σχολή του Τιμίου Σταυρού στη Νάξο. Ομιλήτρια: Αθηνά Βουγιούκα, Διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Πανεπιστημίου Στρασβούργου, ειδική μελετήτρια του Καζαντζάκη, Γραμματέας της ΣΕ της ΔΕΦΝΚ. Συνδιοργάνωση με τη

Σε ελεύθερη πτώση!


Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνονιολόγου

Δεν ορρωδούν προς ουδενός και με ατέρμονη αερολογία, με άγνοια της πραγματικότητας και με εξωπραγματική οίηση, βαφτίζουν τη φτωχοποίηση, ευεργέτημα, δεχόμενοι παράλληλα και τις ευχαριστίες των πολιτών για την αύξηση των εισφορών που επέβαλλαν. Και όλα αυτά ανερυθρίαστα και με περισπούδαστο ύφος στα παράθυρα των τηλεοράσεων. Ξεπέρασαν αυτοθαυμαζόμενοι ακόμη και τον Γιόζεφ Γκαίμπελς, και το αειθαλές μοντέλο αγνωσίας, οι σύγχρονοι ρολίστες της πολιτικής.

TA ONOMATA ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Οι πιθανοί αντίπαλοι της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του νέου φορέα


Τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να διοργανωθεί η εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά, η οποία κατατέθηκε στην πρόσφατη Συνδιάσκεψη, περιλαμβάνει εκλογή αρχηγού από τη βάση με ανοιχτές διαδικασίες. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν την ηγεσία του νέου φορέα από την πρόεδρο του

Βασιλειάδης: Δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα «Όσοι επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι»


Χυδαίους χαρακτήρισε αυτούς που προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά ή άλλα οφέλη ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί συγγενικής σχέσης του με την Ηριάννα Β. Λ.
«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά

Αναιρείται το απαλλακτικό βούλευμα για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ – Εξετάζεται ξανά η υπόθεσή του


Σε πολιτικό αλλά και νομικό θρίλερ, εξελίσσεται η υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου μετά την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, δια χειρός Ξένης Δημητρίου να ανάψει το πράσινο φως για την αναίρεση, για δεύτερη φορά, της απαλλαγής του από το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Την ίδια ώρα, οι δανειστές πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει την υπόθεση Γεωργίου, βάζοντας «θέμα» στο τελευταίο μνημόνιο, για αποζημίωση του, όσο διαρκεί αυτή η νομική περιπέτεια.