slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνελήφθη η κόρη του Μ. Καψή για ναρκωτικά

Στην κατοικία της 22χρονης συνελήφθη και ο 21χρονος συγκάτοικός της, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.
Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μαζί με την 22χρονη έχει συλληφθεί και ένας 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της.

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ: Ο Γεωργίου καταγγέλλει σκοπιμότητες πίσω από τη δίωξή του


Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου προκάλεσε η παράταση της υπόθεσης του ελλείμματος του 2009 στη Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να κληθούν να καταθέσουν για την ορθότητα υπολογισµού του δηµοσιονοµικού ελλείµµατος ο πρώην γενικός γραµµατέας της ΕΣΥΕ, αλλά και ο πρώην προϊστάµενος της ∆ιεύθυνσης Εθνικών Λογαριασµών.

Οι νεόκοποι αντιμνημονιακοι blogger :ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ



Σε κάποιο κομματικό νεόκοπο αντιμνημονιακο blog διαβάσαμε μια προτροπή προς το Δήμαρχο να πάει στο φίλο του το Σαμαρά - άντε στο φίλο σου το Σαμαρά - για το ΤΑΙΠΕΔ να πούμε εδώ ότι την συγκεκριμένη προτροπή τη βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα. Συνεπώς για να έχουν αποτέλεσμα οι πιέσεις στο ΤΑΙΠΕΔ προτρέπουμε τους νεόκοπους αντιμνημονιακους blogger να ενημερώσουν τον φίλο τους και επί χρόνια προστάτη τους και δεξί χέρι του συγκυβερνήτη Βενιζέλου  .
Θα ξαναπούμε επίσης στους νεόκοπους αντιμνημονιακους blogger ότι ως
δημόσια πολιτικά πρόσωπα θα δέχονται πλέον κριτική για το τι έλεγαν πρώτα που παρίσταναν τους μνημονιακους και τι λένε τώρα που παριστάνουν τους αντιμνημονιακους . Το ότι μας διευκρίνισαν ότι είναι απέναντι στον κάθε καταπατητή είναι θετικό αρκεί να ΜΑΣ το αποδείξουν. Θα τους προτρέψουμε επίσης αν θέλουν αποδείξεις και ονόματα να αφήσουν λίγο τις όμορφες παραλίες του Προκόπη και ας πάνε μέχρι το ΑΛΥΚΟ αφού πρώτα ρωτήσουν τον πρώην σύντροφο τους τον Νικό το Λεβογιαννη η ας διαβάσουν εδώ και ας αφήσουν τα περί σκοπιμότητας και τα τσουβαλιάσματα Και τέλος σε ότι μας αφορά ούτε τοπική εξουσία ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΖΗΖΑΜΕ στη σκιά της εξουσίας.  ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

Καθετα αντίθετοι σε κάθε εκποίηση δημόσιας έκτασης οι επαγγελματικοί φορείς της Νάξου


Μετά από την πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων στα γραφεία της το απόγευμα της Παρασκευής οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων, αποφάσισαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά μέσω εκπροσώπων τους στην Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση Δημοσίων Αγαθών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που συσταθεί μετά την ανοιχτή συγκέντρωση στον Άγιο Προκόπιο . Επίσης θα υποβάλουν αίτημα στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει ανάπλαση και ανάδειξη των λιμνών του Αγίου Προκοπίου.
Στη συνάντηση, συμμετείχαν τα παρακάτω σωματεία με εκπροσώπους τους:

Πλησιάζει η ώρα για το σερβίς στο "Beach Volley Mikri Vigla 2014".

Μένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες όσον αφορά την διοργάνωση και η ώρα για την έναρξη του "Beach Volley MikriVigla 2014" πλησιάζει όλο και περισσότερο.
Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμη ψηλότερα, με τους διοργανωτές να προσδοκούν στο πιο άρτιο Τουρνουά από όσα έχουν διεξαχθεί.
Το τουρνουά θα γίνει μεταξύ 2-3 Αυγούστου στην μαγευτική παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου. Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της διοργάνωσης κα. Μουστάκη στο:6944849721.
Φέτος για 1η φορά θα γίνει η παρουσίαση - κλήρωση του Τουρνουά, όπου θα καταστήσουν οι όμιλοι και το πρόγραμμα των αγώνων. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στις 18:00 στο.....

Κάλεσμα σε συνάντηση από την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου για το θέμα των εκποιήσεων μέσω ΤΑΙΠΕΔ

Συνεχίζονται τα πρωτοσέλιδα της Κυκλαδικής (25/7) Mε στόχο την ΑΛΛΑΓΗ του κυκλοφοριακού


Ο ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ (ΛΟΓΩ ΑΣΤΟΧΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ) ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Πλατεία Πρωτοδικείου μιλάνε για την σκληρή καθημερινότητα κόντρα στην συνεχόμενη ροή αυτοκινήτων που έχει διοχετευτεί στη μοναδική πλακόστρωτη πλατεία της Χώρας – Χαρακτηριστικές ατάκες: «Ο Θεός μας προστατεύει και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα έως τώρα» - «Ξέρεις τι είναι να απολαμβάνεις το δείπνο μου μέσα στο καυσαέριο και τα φώτα να σε τυφλώνουν ή να σε αγγίζουν τα αυτοκίνητα. Μιλάμε για …ήρωες» - «Έχουν φέρει όλη τη κίνηση μέσα από μία πλατεία και ένα στενό που οδηγεί σε ένα κορεσμένο παρκινγκ και δεν .....καταλαβαίνουμε το λόγο»…ΠΙΕΣΕΙΣ