slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 11-01-2015







Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Τα ψηφοδέλτια των Κομμάτων στο Νομό Κυκλάδων


Συγκεντρώσαμε όλα τα επίσημα ψηφοδέλτια των κομμάτων με πρώτους τους Ναξιώτες υποψηφίους

Είναι σαφές. Τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΜΕ!!!!


Η (εμβληματική) στροφή του ΔΟΛ. “Η ευκαιρία της Αριστεράς- Ιστορικών διαστάσεων πολιτική ανατροπή με Τσίπρα”…
Θα έπρεπε κανείς να το περιμένει… Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αποδείξει σε βάθος δεκαετιών ότι κατανοεί τα υπόγεια ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας, και προσαρμόζει αντιστοίχως τη ρητορική και τη γραφίδα του, προσφέροντας στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων μεγάλων και παραδοσιακών Ομίλων ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Υπάρχουν και κάποιοι αξιοπρεπείς στην ΕΣΗΕΑ... τους οποίους εννοείται πως δεν στήριξε η ΝΔ: Ανακοίνωση εναντίον του υβριστή Αρβανίτη από 2 μέλη του ΔΣ


Στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ η ΝΔ στήριξε το σούργελο του Ψυχάρη, Μαρία Αντωνιάδου, αυτή τα βρήκε από την πρώτη μέρα με την Κατσίμη και σήμερα τα πρόβατα της ΝΔ εξοργίζονται επειδή η ΕΣΗΕΑ δεν καταδικάζει και ενδεχομένως θα βραβεύσει τον Αρβανίτη για το "ο Σαμαράς είναι μαλ@κας"... βέβαια δεν είναι και όλοι σαλτιμπάγκοι εκεί μέσα και ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι τους οποίους εννοείται δεν στήριξε η ΝΔ...

Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε...

Υποψήφια με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών η Συμβολαιογράφος Άννα Κοντοπίδη


ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ-ΓΚΟΥΦΑ
Συμβολαιογράφος
Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων
Με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών 
Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να μπορέσει η Ελλάδα να χτίσει και ν’ αποκτήσει το δικό της Ελληνικό, πατριωτικό σχέδιο , που κανείς δεν πρέπει να μας επιβάλλει.
Συμμετέχω στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για να οικοδομήσουμε μαζί την Μεταπελατειακή Ελλάδα, την Ελλάδα των......

Με Σιγουριά Μπροστά - Α΄ Αθηνών - Νέα Δημοκρατία

Εμφάνιση

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Σιδερή


Του Βασίλη  Φραγκουλόπουλου Παρά την κακοκαιρία, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στις 5 Ιανουαρίου στο Β΄Νεκροταφείο της Αθήνας, στη Ριζούπολη, για να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Σιδερή, δημοτικό σύμβουλο Γαλατσίου και τέως Λυκειάρχη, που πέταξε ξαφνικά στις 3 Ιανουαρίου για άλλους κόσμους. Έκδηλώθηκε έτσι ένα πένθιμο, βουβό συλλαλητήριο, που ήταν απόδειξη της γενικής αποδοχής και εκτίμησης που έχαιρε ο θανών.  Κορωνιδιάτες της Αθήνας και του νησιού, Ναξιώτες και Κυκλαδίτες, καθηγητές, μαθητές και

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν την «ανάπτυξη» που μας υπόσχονται
η ΕΕ και τα κόμματα που τη στηρίζουν

Τα τελευταία στοιχεία του ΙΚΑ για την απασχόληση αποδεικνύουν  τι σημαίνει ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα στα πλαίσια της ΕΕ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, σημειώνεται αύξηση των ασφαλισμένων κατά 14,79% το Μάη του 2014, σε σύγκριση με το Μάη του 2013.

Τι άλλο δείχνουν τα στοιχεία;

«Η απάντηση θα δοθεί από το Δωδεκανησιακό λαό με την ξεκάθαρη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας»

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ν.Δ.
Τάκης Μιχαήλου



Η επιτυχία της επίσκεψης του πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. κ Σαμαρά στη Ρόδο καθώς και οι δεσμεύσεις του για τα ζητήματα των νησιών ικανοποίησαν όλους τους συμπολίτες μας, πλην μιας μικρής μειοψηφίας.
Μίας αντιδραστικής μειοψηφίας του 3% που «καβάλησε» το κύμα της δυσαρέσκειας λόγω των επώδυνων θυσιών που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός.
Εκείνων που επιλέγουν να ξεχνούν ότι οι επισκέψεις Σαμαρά στη

Αυριο η Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΑΠΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου «ΚΑΜΙΝΙ», Παρασκευή 09/01/2015


Έντονη δυσφορία και απογοήτευση προκάλεσαν σε όσους ήλπιζαν πως παρά την κινητοποίηση των προηγούμενων ημερών από την πλευρά των διοργανωτών οι εικόνες από την όχι μαζική προσέλευση Κυκλαδιτών και ιδιαιτέρα Ναξιωτών στην καρδιά του Ναξιατών το Γαλάτσι των πολιτών. Στην αίθουσα 200 ατόμων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου “ΚΑΜΙΝΙ”που παρά την την κινητοποίηση δεν είχε γεμίσει πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.


Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες από την Αθήνα παρακολούθησαν τις ομιλίες με ενδιαφέρον και