slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ: ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Επείγον
υπόμνημα προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη απέστειλε ο Νίκος Συρμαλένιος για το θέμα της διακοπής ακτοπλοϊκής σύνδεσης σε πέντε νησιά των Κυκλάδων εδώ και μια εβδομάδα. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Επίσκεψη της Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Αναστασία Γκίκα στη Νάξο


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Αναστασία Γκίκα εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στον αγιασμό των Υδάτων, στη Νάξο, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κα Γκίκα συμμετείχε χθες σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκπρόσωποι σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού και αιρετοί εκπρόσωποι των παρατάξεων. Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης, συζητήθηκε διεξοδικά το

Ανακοίνωση για την Φιλοξενία αστέγων από το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


 



ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΉ

 

Παρακαλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας, στην περίπτωση που διαπιστώσουν περιπτώσεις αστέγων, να ενημερώσουν την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, ώστε να ληφθεί μέριμνα από την Ομάδα Υποστήριξης που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό, προκειμένου -και εφόσον οι άστεγοι το επιθυμούν- να φιλοξενηθούν προσωρινά, κατά τις ημέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, σε θερμαινόμενο χώρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός και υπαίθριες δραστηριότητες
φωτογραφία :κ.Γιώργου Χωριανόπουλου

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον Γιάννη Κορρέ δημοτικό σύμβουλο Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και τον Δημήτρη Κορρέ, σύμβουλο της Κοινότητας Κορωνίδας,  επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 τον οικισμό του Απόλλωνα ο οποίος για μία ακόμη φορά μετράει τις πληγές του.
Πληγές που δεν προέρχονται μόνο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών. Αυτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Προέρχονται κυρίως από την εγκληματική αδιαφορία Δήμου, Περιφέρειας και Κεντρικής Πολιτείας στο να δώσουν οριστική λύση στα χρόνια και μεγάλα προβλήματα του οικισμού του Απόλλωνα.