slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον στηρίξει στην Περιφέρεια βορείου Αιγαίου .Ο πραγματικός στόχος της πρότασης για ντιμπέιτ από το Mega

 Έξυπνος άνθρωπος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, με μεγάλη εμπειρία στα ΜΜΕ δεν κατέθεσε τυχαία την πρότασή του για ντιμπέιτ μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών. Μαθαίνουμε ότι η πρόταση του MEGA για debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν σκέψη του Σταμάτη Μαλέλη την οποία υιοθέτησε η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού. Στο Mega ξέρουν ότι θα χάσει ο Τσίπρας και με διαφορά τις εκλογές, όπως ξέρουν ότι τέτοιο ντιμπέιτ δεν έχει

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Βελόπουλο – Ο Νατσιός θα τον βγάλει εκτός Βουλής

Το κόμμα Νίκη έχει αποδοχή στην Β. Ελλάδα και ήδη ορισμένες δημοσκοπήσεις το εμφανίζουν στο 1,5%!

Μεγάλο πρόβλημα αρχίζει να έχει και στην Βόρειο Ελλάδα το κόμμα του Βελόπουλου. Ήδη στα αστικά κέντρα οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν στο

Γ.Βρούτσης- Συνεχίζει δυναμικά από την Τήνο μας!!!

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Τήνο μας , ο κ. Γιάννης Βρούτσης, που τόσο αυτές τις ημέρες στις προγραμματισμένες περιοδείες του, όσο και καθ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, συνεχίζει να επισκέπτεται εντατικά τα νησιά μας.στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, όπου έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σιώτο, την Έπαρχο – Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Τήνου Ν.Δ. κ. Αργύριο Δεσύπρη, καθώς και τα μέλη της τοπικής.

Άρειος Πάγος: «Ιδιωτικές παραλίες ο νόμος δεν γνωρίζει»

Εγκύκλιος από τον Αρειο Πάγο προς τους εισαγγελείς να επιδείξουν ιδιαίτερη αυστηρότητα σε περιστατικά «οικειοποίησης»

Ο νόμος επιτρέπει να χρησιμοποιείται με ομπρελοκαθίσματα μόνο το 50% μιας ακτής. [INTIME 
Κάλεσμα στους εισαγγελείς όλης της χώρας να θέσουν υψηλά στις προτεραιότητές τους τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης πρόσβασης στις παραλίες απηύθυνε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Οπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, που εστάλη στους εισαγγελείς όλης της χώρας, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες και είναι καθήκον των εισαγγελέων να σταματήσουν όσους τυχόν έχουν περιορίσει διά της επιχειρηματικής ή άλλης παρουσίας τους την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις ακτές. Χαρακτηρίζει μάλιστα το ζήτημα φλέγον.

Δραστηριότητα της Μαρίας Χανιώτη στη Νάξο

Tη Νάξο είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Χανιώτη.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στις 3/5, είχε την ευκαιρία να κάνει την δική της τοποθέτηση, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας των βουλευτών του κόμματος με τους πολίτες.
Kατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νάξο, η κ. Χανιώτη μαζί με τους συνυποψήφιους της, Ειρήνη Βλαστάρη, Θαλελαια Καραμολέγκου, Βασίλη Γλέζο, Γιώργο Μαραγκό και Νίκο Συρμαλένιο, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα Νάξου, όπου συνομίλησαν με τον διοικητή του τμήματος, Νίκο Καραμανλή. Διαπιστώθηκε υποστελέχωση λόγω των ιδιαιτεροτήτων του νησιού, όπως οι μεγάλες αποστάσεις και η ανάγκη κάλυψης και των μικρών νησιών που ανήκουν στην Νάξο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αμοργό των 1900 κατοίκων υπάρχουν τρία μόνο αστυνομικά στελέχη για τις ανάγκες ολόκληρου του νησιού!

Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού σε Νάξο και Κουφονήσι.

Τετραήμερη περιοδεία, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησε στη Νάξο και το Κουφονήσι, κατά το διάστημα από 3/5-6/5, ο υποψήφιος βουλευτής, Γιώργος Μαραγκός.

Η συνέντευξη τύπου παρουσίασης του ψηφοδελτίου που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το συντονιστικό της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου, έλαβε χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάξου, την Τρίτη 3/5 παρουσία των έξι (6) υποψηφίων των Κυκλάδων, των τοπικών ΜΜΕ, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πολιτών.

Γ. Βλασερός από Σίφνο: “Να δημιουργηθεί Κέντρο Υγείας στο νησί”

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο Ιατρός Καρδιολόγος και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννης Βλασερός βρέθηκε στη Σίφνο, όπου πραγματοποίησε επαφές και μια σημαντική πολιτική ομιλία στο ίδρυμα Προκου στην Απολλωνία της Σίφνου κατά την οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της δημιουργίας Κέντρου Υγείας.