slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Καπούνης στο «Mega Σαββατοκύριακο»: «Προστατεύουμε την Πατάτα Νάξου και τους καταναλωτές!».



Η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου έχει πια εξαντληθεί (και από Δεκέμβριο θα… κυκλοφορήσει ξανά)!

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, αναφέρθηκε στο θέμα στον «αέρα» της δημοφιλούς εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο», ενώ ο Ναξιώτης πατατοπαραγωγός, Στέλιος Βαθρακοκοίλης, εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει την Πατάτα Νάξου να ξεχωρίζει και να γίνεται… ανάρπαστη!

Συρμαλένιος : Tρία χρόνια κοροϊδία από την κυβέρνηση ΝΔ για τις προσλήψεις στις Δασικές Υπηρεσίες


 
Tρία χρόνια κοροϊδία από την κυβέρνηση ΝΔ για τις προσλήψεις στις Δασικές Υπηρεσίες

 

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση για τις προσλήψεις στις Δασικές Υπηρεσίες και την υποκρισία της κυβέρνησης στο ζήτημα της στελέχωσης των Δασικών Υπηρεσιών της Χώρας.

Ν. Ελευθερόγλου: εκεί στο ΠΑΣΟΚ, όλα καλά


Τελικά πως το κατάφερε αυτό το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι ένα…θαύμα. Να είναι δαρμένοι και ζημιωμένοι. Και αναφέρομαι στο θέμα της…επισύνδεσης και όχι μόνο του τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον δημοσκοπικά, το ΠΑΣΟΚ έχει πετύχει το εξής απίθανο. Οχι μόνο να μην κερδίζει από αυτήν την ιστορία, αλλά να χάνει και από πάνω ποσοστά! Και το ερώτημα είναι απασχολεί κανέναν στη Χαριλάου Τρικούπη, αυτή η καθίζηση και στην καλυτέρα των περιπτώσεων …