slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βασίλης Γλέζος: Χαιρετίζω του χιλιάδες πολίτες των Κυκλάδων που μας στήριξαν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη.


Ανακοίνωση του Βασίλη Γλέζου για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου 
Χαιρετίζω του χιλιάδες πολίτες των Κυκλάδων που μας στήριξαν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη.

Αριστεία με ΣΥΡΙΖΑ .Βάζεις Γεροτζιάφα και βγαίνει Θρασκιά

Η αριστεία που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να ψηφίζεις για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη την Κατερίνα Νοτοπούλου, τη Ράνια Θρασκιά και τον Χρήστο Γιαννούλη, και να μένει εκτός ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας.
Εννοείται συγχαρητήρια στους εκλεγέντες. Αυτούς επέλεξε ο λαός της πόλης να τον εκπροσωπήσουν, τιμή του και καμάρι του! Αλλά επειδή ο (μ)πρόεδρος προεκλογικά μάς είχε σκοτίσει με τους επιστήμονες, τα μυαλά και τις προσωπικότητες που κοσμούσαν τα

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλαμούρια - Ορκός




Στο πλαίσιο του έργου: "Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου" και λόγω του είδους των εργασιών που θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα (οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση) σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό, για την ασφάλεια των χρηστών της οδού και την έντεχνη υλοποίηση των εργασιών απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από την Τρίτη 23-5-2023 και για 15 ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη 6 Ιουνίου. 

Μάρκος Καφούρος : Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ βαθύτατα την οικογένειά μου και όλους τους νησιώτες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους!


νΕυχαριστώ βαθύτατα μέσα από την καρδιά μου όλους τους νησιώτες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους!
Στο δύσκολο και τίμιο αγώνα μου είχα μοναδικά στηρίγματα την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Αναστασία τους γιούς μου Μανώλη και Στέφανο και μερικούς καλούς φίλους!
Αισθάνομαι απόλυτη δικαίωση γιατί επιτεύχθηκε ο πρωταρχικός και κύριος σκοπός μου να φέρω στη Σαντορίνη για την παράταξή μας το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλες τις Κυκλάδες με το ασύλληπτο 56,34% και ο βασικός αντίπαλος της να περιοριστεί στο 11,47%.
Ο αγώνας μου θα είναι συνεχής μέχρι η Ελλάδα μας να αποκτήσει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης!
Προσωπική μου δέσμευση αποτελεί η ανάδειξη και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων των νησιών μας!

Γιάννης Βλασερός : Ευχαριστώ πολύ τον κυκλαδίτικο λαό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου



Μια καινούργια εποχή ξεκίνησε για την πολιτικά πράγματα της χώρας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου επανέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο.

 

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και ευγνώμων στον κυκλαδίτικο λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου δίνοντας μου το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων μεταξύ των συνυποψηφίων μου.

 

Οι επερχόμενες εκλογές της 25 Ιουνίου πιστεύουμε ότι θα σφραγίσουν την νέα αλλαγή για τις Κυκλάδες με την κατάληψη μιας έδρας στο κοινοβούλιο.

 

Σας καλώ στον κοινό αγώνα για το κοινό καλό των νησιών μας

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών

1. Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που συνέβαλαν στην εκλογική μάχη του ΚΚΕ.
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όσους και όσες έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.
Χαιρετίζουμε όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας σε αυτήν την εκλογική μάχη. Αυτή η συμπόρευση στηρίζεται στους κοινούς αγώνες και τη δράση όλο το προηγούμενο διάστημα στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, στην πάλη απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, των επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.
Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ με ποσοστό 7,23%, 425.000 ψήφους και 26 βουλευτές, άνοδος που έχει πανελλαδική γενική διάσταση, είναι το θετικό βήμα σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, μέσα στον -κατά τα άλλα- σημερινό αρνητικό συσχετισμό. Οι νέες δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω από το Κόμμα μπορούν από σήμερα να τροφοδοτήσουν μια νέα δυναμική στον δρόμο της αντεπίθεσης, στον δρόμο της ταξικής μαζικής πάλης, της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, της προώθησης της αντικαπιταλιστικής αντιμονοπωλιακής κοινωνικής συμμαχίας και της προσέλκυσης στο κίνημα πιο μαζικά των γυναικών και της νεολαίας.

Ευχαριστήριο μήνυμα Ανθής Χαλκιά

   Οι Κυκλάδες πίστεψαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία δίνοντας μια πρωτόγνωρη νίκη που διατηρεί ανοιχτό το δρόμο για το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα του κόμματος μας με συνέπεια και σταθερότητα .  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νησιώτες και μέσα από την καρδιά μου , επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Γιάννης Πολυχρονάκος : « Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στις Κυκλάδες, χτίζουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.»


Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υπ. Βουλευτής του Νομού Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

« Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Κυκλάδων που με πίστεψαν, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.