slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Που πέφτει το Πέραμα;
Ο τέως δήμαρχος Πάρου Γιάννης Ραγκούσης θα είναι, κατά πως όλα δείχνουν, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά. Οι πληροφορίες ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) δεν πετάει και τη σκούφια του για την συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια είναι ακριβείς μιας και του είναι εντελώς άγνωστη. Θα μπορούσε ωστόσο κάποιος συριζαίος σύντροφός του, να του τη… δείξει στο χάρτη και να τον ενημερώσει ότι στη Β’ Πειραιά ανήκει και το

Φίλης: Κλάσεις ικανότερος της Γεννηματά ο Βενιζέλοςίλης: Κλάσεις ικανότερος της Γεννηματά ο Βενιζέλος

08/06/2019Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μηδενίσει το κοντέρ και να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές, καταθέτει ο Νίκος Φίλης, μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
fimotro.gr
Όμως, ο βουλευτής Α’ Αθήνας και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θέτει και μια ακόμη παράμετρο ενόψει εκλογών: ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία της η χώρα μας έχει τέτοιο ύψος αποθεμάτων, δηλαδή, γεμάτα ταμεία για να αμυνθεί έναντι οποιουδήποτε κινδύνου» και ως εκ τούτου, ο πολίτης θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα σε αυτούς που «επί πολλά χρόνια λεηλατούσαν το δημόσιο ταμείο» και στον ΣΥΡΙΖΑ, που «αξιοποιήσαμε τις θυσίες των Ελλήνων, νοικοκυρέψαμε και ανατάξαμε τα δημόσια οικονομικά και αφήνουμε γεμάτο το δημόσιο ταμείο».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (7/6/2019)


Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης: 
Για την ευφορία της ΝΔ ότι θα κερδίσει στις εκλογές ο βουλευτής δήλωσε ότι κάνει καλό σε εμάς γιατί οι πολίτες, βλέποντας αυτή την ευφορία, ακούγοντας διάφορες δηλώσεις τους και από τις απειλές που έρχονται απ' έξω, θα καταλάβουν.
Στο ερώτημα αν το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί επισήμανε ότι στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ δεξιάς, αριστεράς και κέντρου, γίνονται συνθέσεις που έχουν βάση τις τοπικές οικογένειες, συνήθειες και συμφέροντα, άλλο πράγμα οι δημοτικές, άλλο οι περιφερειακές και άλλο οι ευρωεκλογές. Υπήρξε ένα μεγάλο ποσοστό αποχής και πολλές φορές είθισται στη Ελλάδα οι ευρωεκλογές να ήταν μία προειδοποιητική ψήφο προς το κόμμα που κυβερνούσε. Στις ευρωπαϊκές εκλογές αλλά και τώρα ο χρόνος και ο τρόπος που γίνεται η προεκλογική αντιπαράθεση είναι επί γενικών και αορίστων θεμάτων, που συμφέρει τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Εμείς, όμως, είμαστε

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης σε Σίκινο, Φολέγανδρο και ΑνάφηΟ Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 θα επισκεφτεί τα νησιά Σίκινο και Φολέγανδρο.
Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου: Πρόσκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου υπενθυμίζει στα μέλη του ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης Νάξου.Σας αποστέλλουμε συνημμένα την πρόσκληση που έχουμε ήδη διανείμει μέσω έντυπου και e-mail.  

Η Παρουσία όλων των Μελών του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη.

Σοφία Θεολογίτου :"Δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά!!

Απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς σε ανυπόστατα δημοσιεύματα, ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα παραίτησής της, αλλά ήταν και δηλώνει πως είναι παρούσα στην κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη."Δίνουμε μαζί τη μάχη για τον προοδευτικό χώρο: ενωμένοι κοιτάζουμε μπροστά!!
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σοφίας Θεολογίτου :