slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σέρρες: Ο Μητσοτάκης σε ηλικία 8 ετών χαιρετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή – Δείτε φωτογραφία

«Η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό» είπε ο πρωθυπουργός

Ένα αναπάντεχο δώρο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες, που τον πήγε αρκετά πίσω, στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, έδωσε στον πρωθυπουργό μια κορνίζα με αναμνηστική φωτογραφία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν τότε 8 ετών και είχε χειραψία με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών η επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης

Πιστώθηκε σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών η επιστροφή του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο κίνησης για αγροτική χρήση.
Η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης κατέστη δυνατή ύστερα από την συνεργασία του ΥπΑΑΤ με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργου Πιτσιλή, του οποίου η συμβολή ήταν πολύτιμη.
Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι είναι όλοι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες – φυσικά πρόσωπα, που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων έως την 15η Ιουλίου 2022 και έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για τα έτη 2021 και 2022.

Παρέμβαση Καραμανλή για τις υποκλοπές: «Όλα στο φως»

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις τουρκικές προκλήσεις – Τι είπε
του Νίκου Χασαπόπουλου

Ηχηρή παρέμβαση στην υπόθεση των συνακροάσεων έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σε ομιλία του στα Ανώγεια για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο πρώην Πρωθυπουργός (θύμα και αυτός τηλεφωνικών υποκλοπών) ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και βεβαίως απαίτησε να βγουν όλα στο φως «ώστε να μην μένουν σκιές που δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο». Συγκεκριμένα ζήτησε πλήρη αποσαφήνιση των ζητημάτων που αφορούν στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.