slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου για την 11η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

    Κατά την 11η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι το Συμβούλιο, με ευθύνη, κύρια, της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και συνευθύνη και των άλλων παρατάξεων του ευρω-μονόδρομου, αποτελεί εργαλείο εφαρμογής και διευκόλυνσης της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την με κάθε μέσο , εξασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και της φτωχής αγροτιάς.

«Είναι κυβέρνηση μειωμένης λαϊκής αποδοχής και ανοχής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

4/10/2009 - 4/10/2011: 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ
2 χρόνια υποθηκεύουν το μέλλον μας και «κλέβουν» τη ζωή μας

ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ

Σύρος, 4/10/2011

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4/10/2009.
Δύο χρόνια μετά ηχούν ως κακόγουστο αστείο οι ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Παπανδρέου και των στελεχών του:
*               «Λεφτά υπάρχουν…»
*               «Η Ελλάδα θα γίνει η Δανία του Νότου»
*               «Θα δώσουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις».
Σήμερα, 2 χρόνια μετά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση μειωμένης λαϊκής αποδοχής και ανοχής. Το αποδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις και η λαϊκή οργή που εκφράζεται καθημερινά…

«Η χώρα έχει τη δυνατότητα μέσα στον επόμενο χρόνο να έχει πάνω από 1 εκατ. Ρώσους τουρίστες»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης τη ύλης παραχώρησε σήμερα (Τρίτη) στη Σύρο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία του Ελληνορωσικού Επενδυτικού Συνεδρίου που διεξήχθη στη Ρόδο, ενώ μίλησε εκτενώς για την πορεία του Ε.Π. Κρήτης & Νήσων Αιγαίου στο Νομό Κυκλάδων.

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νήσων της CPMR ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
4 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νήσων της CPMR
εξελέγη ομόφωνα ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης

Στη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Νήσων της CPMR εξελέγη ομόφωνα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης  της ομάδας έργου της Διαμεσογειακής Επιτροπής «Πολιτισμός – Τουρισμός» και της Ολομέλειας της Επιτροπής που διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα (28 – 29/10) στην πόλη Άαρχους της Δανίας (πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της Σαρδηνίας Ugo Capellacci).

Κοινοβουλευτικοί δραστηριότητα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Η.Διώτη και Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, για την αδικαιολόγητη ενσωμάτωση αγροτικών ενισχύσεων σε εκκαθαριστικά σημειώματα εισφορών του ν. 3986/2011.
Κατάργηση της εξαίρεσης του 13% ΦΠΑ για τις υπηρεσίες all inclusive στα ξενοδοχεία ζητά η Κομισιόν απαντώντας στον Ν. Χουντή
Συζήτηση Ν. Χουντή και L.Andor για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων στην Ελλάδα.
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ.Κριτσωτάη, για την Ψυχική Υγεία και την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων.
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ.Κριτσωτάη, για την Ψυχική Υγεία και την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εκδήλωση-συζήτηση με τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.

Επίκαιρη ερώτηση Σαμαρά στον πρωθυπουργό για την εγκληματικότητα

http://www.skai.gr/files/temp/38D04679A3CA4CC7DC9EFC6BAC49EA21.jpgΕπίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας των πολιτών κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ.
Στην ερώτησή του ο Αντώνης Σαμαράς μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην....

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε παγκοσμίως η δήλωση Παναγόπουλου-ΓΣΕΕ: "Μη πειράξετε τους μισθούς γιατί θα σας γαμή@@ πατόκορφα"

http://s.enet.gr/resources/2010-03/25-thumb-large.jpgΤην πλήρη αντίθεσή τους στο αίτημα της τρόικα για μείωση του βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ακόμα και με κατάργηση της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος, μιλώντας στον Βήμα 99,5. Ο κ. Παναγόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να μην υποκύψει στις πιέσεις, "βαστάτε γερά παλικάρια μου" φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο κ. Ασημακόπουλος έκανε λόγο για....

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία

Ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου Νάξου σε συνεργασία με την  διεύθυνση  του σχολείου και το Σύλλογο  Καθηγητών  αναλαμβάνουν  μια σημαντική  πρωτοβουλία  να προσκαλέσουν  τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7:15 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Λυκείου, γονείς και μαθητές να κουβεντιάσουν τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη μαθητική κοινότητα.
Σύμφωνα με την πρόσκληση του συλλόγου τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Φαρμακοποιοί: πίστωση τέλος από 1η Νοεμβρίου

Οι φαρμακοποιοί διαμήνυσαν ότι κόβουν τις πιστώσεις απ' την αρχή του επόμενου μήνα λέγοντας ότι παράλληλα δεν θα πειθαρχήσουν ούτε στην απελευθέρωση του ωραρίου, ούτε θα υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. Στο πλαίσιο αυτό η γενική συνέλευση των Φαρμακευτικών Συλλόγων αποφάσισε την συμμετοχή των φαρμακοποιών Αττικής και Πειραιά στην πανελλαδική κινητοποίηση της 19-10-2011. 

Αφού ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ όρισαν υπεύθυνο προγράμματος αποφάσισαν ότι πρέπει να ικανού και εκλογές για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων



Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Κυκλάδων της ΝΔ, κάνει γνωστό ότι οι εκλογές νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ, θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Για την Σύρο, οι εκλογές θα γίνουν στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, από τις 10.00 έως 19.00. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. έχουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Η δημοσιοποίηση – ανάρτηση των εκλογικών καταλόγων έχει γίνει στο γραφείο της Δημοτικής Τ.Ο. ΣΥΡΟΥ από την Πέμπτη 29/09/2011.

ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ....

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΩΑ