slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα δημοψηφίσματα ... και η όψιμη δημοκρατική τους ευαισθησία!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μέρα με την ημέρα οι κυβερνώντες αποδεικνύουν ότι εκτός από την ύποπτη ανικανότητα τους αρχίζουν και γίνονται πλέον και επικίνδυνοι.
Είδαμε πως πέρασαν τα πιο επώδυνα μέτρα για τις ζωές όλων μας χρησιμοποιώντας και κινδυνολογώντας με το σύνθημα "μη χρεοκοπία" και τώρα ο μεγάλος κωλοτούμπας ...

Καλώς Ήρθατε στη Χώρα του Πολιτισμού!!! Οι Λωποδύτες της Εξουσίας Ρήμαξαν τον Τόπο... (Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ VIDEO ΤΟΥ κ.  ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Δεκατέσσερις τίτλοι στο τιμόνι του Πανναξιακού!!!!!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ(www.sentragoal.gr)
Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνεργασία του πολυνίκη τεχνικού, Σούλη Τουρσούγκα (μέσον) με τον επίσης καταξιωμένο Γιώργο Δερμάτη για το καλό του βόλεϊ της Νάξου
Ό,τι δεν κατάφεραν δύο φορές που το επιχείρησαν στο παρελθόν σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, ο πολυνίκης τεχνικός, Σούλης Τουρσούγκας και ο συνάδελφός του, Γιώργος Δερμάτης, το πέτυχαν το Σάββατο 16/7, αναλαμβάνοντας από κοινού για ένα χρόνο το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού, , στο ντεμπούτο του στην Α2 Γυναικών.

Τι είπαμε ότι είναι ο κ. Λοβέρδος ;; Eκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ ;;

Τι μας είπε ο κ. Λοβέρδος χθες ;
Aυτό που όλος ο κόσμος ήξερε απ την αρχή...
Και όσοι δεν το ήξεραν, ή δεν ήθελαν να το πιστέψουν το κατάλαβαν στην πορεία.
"Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα δημαγωγικό ..
Δείτε το Βίντεο.

Αυθαίρετο Παπακωνσταντίνου: Όλο το ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

[Φανταστείτε πόσο απύθμενο είναι το μίσος του παχύδερμου για τον Χάρυ Πότερ που έβγαλε στη φόρα το πρωτοσέλιδο θέμα από χθες το βράδυ!!! Ένας θεός ξέρει τι δουλειά δεν του έκανε ή έδωσε σε άλλον ο ΧάρυΠότερ και το παχύδερμο τα πήρε στην κούτρα...]

Σοβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος! Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.

Απίστευτος κολοτούμπας: Πέρσι έλεγε το ΔΝΤ είναι μονόδρομος και φέτος λέει ότι πέρσι μας δάνειζαν λεφτά Κίνα-Ρωσία κι ο ΓΑΠ δεν ήθελε!!

Απόσπασμα από μία ακόμα συνέντευξή του στον κολαούζο του και "προστάτη" της φτωχολογιάς,Γιώργο Αυτιά:

Για την παροχή δανείου από την Ρωσία με πολύ ευνοϊκούς όρους

Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την υπόθεση. Ήμουν σε μεγάλο βαθμό «διαχειριστής» αυτής της ιστορίας.

Είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες ο Πούτιν. Είχα συναντήσει τον άνθρωπο του στο Λαγονήσι παρουσία γνωστού δημοσιογράφου. Είχαμε ζητήσει ορισμένα πράγματα.

Χάνουν ένα μισθό οι δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του έτους


Από περικοπή επιδομάτων, μείωση του αφορολογήτου ορίου και την επιβολή εκτάκτων εισφορών
Του Σωτηρη Νικα/ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Σχεδόν ένα βασικό μισθό ή περίπου 10% θα χάσουν μέσα στους επόμενους 5 μήνες οι δημόσιοι υπάλληλοι τόσο από τα νέα φορολογικά μέτρα, όσο και από τις νέες μειώσεις σε επιδόματα και αμοιβές τους.

Η κυβέρνηση, πριν ακόμα καταρτίσει και εφαρμόσει το νέο ενιαίο μισθολόγιο που αναμένεται να εξισώνει τους βασικούς μισθούς του Δημοσίου με αυτές του ιδιωτικού τομέα, προωθεί νέες περικοπές σε 21 βασικές κατηγορίες επιδομάτων. Ταυτόχρονα, με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση προχωρά και στην αναδρομική παρακράτηση από την 1η Ιανουαρίου της εισφοράς του 3% υπέρ της ανεργίας στους δημοσίους υπαλλήλους, μειώνοντας τον μισθό τους για το υπόλοιπο του έτους κατά περίπου 6%.

Α. Σαμαράς: «Εκλογές τώρα, πριν καταρρεύσει η Ελλάδα»

Κάλπες για εθνικούς λόγους ζητά η Νέα Δημοκρατία

Η Ν.Δ. μπήκε ήδη σε προεκλογική ετοιμότητα, την οποία κήρυξε ο ίδιος ο Α. Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του, σε μία συνεδρίαση που συγκάλεσε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο: Να δώσει το μήνυμα στον κομματικό μηχανισμό ότι πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ BIBΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ
Παρασκευή 29 Ιουλίου 
ώρα 20.15
• 
Εγκαίνια της έκθεση του ΕΚΕΒΙ για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου 2011.
ώρα 21.00
• Προβολή της ταινίας «Καλή σου νύχτα κυρ-Αλέξανδρε» του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, σε σενάριο Γιάννη Κακουλίδη, με τους ηθοποιούς Βασίλη Διαμαντόπουλο, Χρήστο Δακτυλίδη, Όλγα Τουρνάκη, Κώστα Τσαπέκο και Μίμη Χρυσομάλλη, του 1981.
Σάββατο 30 Ιουλίου 
ώρα 20.15
• 
Λογοτεχνική Βραδιά για το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Θα παρουσιασθεί το ιστορικό περίγραμμα του έργου του «Έμποροι των Εθνών» κατά την περίοδο του Δουκάτου του Αιγαίου, η σχέση του με το Ναξιώτη παπά-Νικόλα Πλανά, με τον οποίο έψαλλε στο εκκλησάκι του Αγίου Ελισαίου τη Πλάκα (Αέρηδες ) και η διανησιωτική μεταφορά των λαογραφικών στοιχείων του λογοτεχνικού του έργου. Συντονιστές θα είναι οι Φιλωτίτες Γιώργος Ανωμερίτης , Αντώνης Τζιώτης και ο ποιητής Αντώνης Φωστιέρης , ενώ...

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ» ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ «ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ» ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ


Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μετά την ομιλία του Προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά και κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των μελών της Πολιτικής Επιτροπής τοποθετήθηκε λέγοντας τα εξής:
«Η Ν.Δ. σύντομα θα είναι κα πάλι κυβέρνηση του τόπου. Το αποδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις και τα κοινωνικά ρεύματα που έρχονται να στηρίξουν το λόγο και τις προτάσεις της παράταξής μας και αντιδρούν στη σκληρή και......