slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στα νιάτα του.... την εποχή της ΟΝΝΕΔ

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον ευπατρίδη της πολιτικής Ευάγγελο Αβέρωφ και τον σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά!
Γονατιστός ξεχωρίζει ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ...

... Νίκος Χατζηνικολάου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΚΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ।Τ।Ο ΝΑΞΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ
ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ
ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΕ ΜΙΑ
ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Για αντιπεριφερειάρχης η Γρηγορία; Ο Ρήγας το ξέρει;

«Αίσχος!

Κι άλλο ψέμα μας έχει σερβίρει η κυρία ΕΓΩ.

Τελικά δεν θα είναι υποψήφια για τη δημαρχία ΠΑΡΟΥ. Έτσι απλά το είπε και αυτό, όπως όλα τα άλλα ψέματα. Θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο του Τάκη Ρήγα».

Το παραπάνω κείμενο το «αλιεύσαμε» από τη σημερινή εβδομαδιαία εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ» και από τη στήλη «δια… “φωνίες”» που υπογράφει ο Λαουτάρης…

Προς Ν.Ρ.Λ. (Λαουτάρη) ενταύθα: Αυτή η είδηση δεν μπαίνει πρώτη στις «δια… “φωνίες”» αλλά πρώτη στην πρώτη σελίδα!

Εκτός κι αν κύριε Ν.Ρ.Λ. μου, θέλετε να την κάψετε, την κ. Έπαρχο εννοώ, λίγο - λίγο και όχι αποτόμως…

Ο κ. Ρήγας γνωρίζει κάτι επί των προθέσεων της κ. Επάρχου; Ο κ. Ραγκούσης; Και αν ναι, γνωρίζετε κύριε Λαουτάρη μου ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις του Υπουργού και του Βουλευτή;

Καλά, και τα φιλιά και οι ασπασμοί στην «Πάνδροσο»; Γιατί μας τα χαλάτε κύριε Ν.Ρ.Λ. μου;

Ο Χρήστος τώρα τι θα κάνει που θα μείνει χωρίς εσωκομματικό αντίπαλο;

Ο επόμενος αντίπαλος του -εκτός μεγάλου απροόπτου θα είναι ο Ηλίας.

Αντιδράσεις του Ηλία επί του θέματος είχαμε;

Θα απαντήσει επί του θέματος η ίδια ή θα βάλει τα… καραφλά παπαγαλάκια της;

Τώρα που το καλοσκέφτομαι στην «Πάνδροσο» ούτε συνδυασμό ανακοίνωσε, ούτε ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα των υποστηρικτών της. Γιατί άραγε;

Ρε μπας και η εξαγγελία για το ενδιαφέρον της για την καρέκλα του Δημάρχου στόχευε αλλού και ο Ν.Ρ.Λ. έχει πέσει μέσα; Ε ρε γλέντια…


«Το μαλλιαρό παριανό παπαγαλάκι»

Νέο ΔΣ στη ΝΔ Πάρου - Αντιπάρου


Πρόεδρος: Κ. Ροδίτης

Α/πρόεδρος: Γ. Τριπολιτσιώτης

Γραμματέας: Παπακυρίλου - Σαρρή Δώρα

Ειδ. Γραμματέας: Θ. Κονταράτου

Ταμίας: Γ. Ρούσσος

Τομ. Γυναικών: Α. Ροδίτου

Υπ. Τύπου: Γ. Τριαντάφυλλος

Υπ. Ηλεκτρονικού Τύπου: Η. Μαργαρίτης

Μέλη: Μ. Τσιγώνια, Γ. Λατσός

Τέλος, η νέα Γραμματέας της Τοπικής κ. Δώρα Σαρρή έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους Παριανούς και τους Αντιπαριώτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην παράταξη της Ν.Δ. και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις 30 Μαΐου 2010 σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την καρδιά τους। Τους υπόσχομαι ότι θα είμαι δυναμικά παρούσα δίπλα τους, με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας!".

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΩΡΑ.
«Το μαλλιαρό παριανό παπαγαλάκι»

Μήνυμα Π. Ρήγα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

rigas10.JPG Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παναγιώτης Ρήγας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έστειλε προς το site μας το μήνυμα που ακολουθεί:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα προικισμένη χώρα σε ότι αφορά το περιβάλλον της.

Μια χώρα με μοναδική βιοποικιλότητα, ανάγλυφο και ακτογραμμή, ένα κεφάλαιο που θα πρέπει να προστατευθεί ως κόρη οφθαλμού αλλά και να αξιοποιηθεί ως μοχλός ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προεκλογικά είχε θέσει ως κεντρική επιλογή και δέσμευσή του την ουσιώδη στροφή σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, την πράσινη ανάπτυξη, με έμφαση στο περιβάλλον, τον πολιτισμό αλλά πάνω από όλα τον άνθρωπο.

Η χώρα μας πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει ακριβά το κόστος μιας ανάπτυξης με αρνητικά αποτελέσματα που φαίνονται στις πόλεις της, στο τοπίο, στη βιοποικιλότητα και στα φυσικά οικοσυστήματα.

Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση δεν έδωσε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπισε στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την κλιματική αλλαγή, στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην εφαρμογή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τη διαχείριση και την προστασία των νερών, της βιοποικιλότητας και της προστασίας των ελεύθερων αστικών και περιαστικών χώρων.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως κυβέρνηση ίδρυσε ένα ανεξάρτητο και ισχυρό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και προχωράει μεθοδικά και οργανωμένα στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών πολιτικών σε όλους τους τομείς από τη γεωργία και τον τουρισμό μέχρι τις μεταφορές και την ενέργεια και ξεκίνησε να υλοποιεί μια πραγματικά θαρραλέα και υπεύθυνη πολιτική για το περιβάλλον σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών ,ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Αποτελεί χρέος όλων μας να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια. Δεν αρκεί να δηλώνουμε τις περιβαλλοντικές μας ανησυχίες αλλά πρέπει αυτές να τις αποδεικνύουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι μόνο έτσι και μέσα από πολιτικές και πράξεις που ξεκίνησαν και εντείνονται από πλευράς της πολιτείας θα εξασφαλίσουμε ένα ανώτερο επίπεδο ζωής.

Παναγιώτης Ρήγας
Βουλευτής Κυκλάδων»

14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ήξεραν που έβαζαν την υπογραφή τους

Με το συμπάθιο βολευτάδες μου άλλα δεν σας είπε ΠΟΤΕ κάνεις ότι την υπογραφή μας και την ……….. δεν την βάζουμε όπου να ναι

Μνημείο υποκρισίας έστησαν στη Βουλή, 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση προς τον Α. Λοβέρδο σχετικά με τις εντολές της Τρόϊκας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις συντάξεις. Οι 14 βουλευτές εμφανίζονται να είναι...

...αιφνιδιασμένοι από τη δραματική τροπή που παίρνει για εκατομμύρια Ελληνες η υπόθεση του Μνημονίου. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι «οι απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προωθούν την προσπάθεια εξυγίανσης και επίλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά κυριολεκτικά την κατεδάφιση της δημόσιας ασφάλισης και την αντικατάστασή της από ιδιωτικά σχήματα» και ερωτούν τον υπουργό «τι προτίθεται να πράξει η Κυβέρνηση για τα ανωτέρω που βρίσκονται εκτός μνημονίου και εάν η Κυβέρνηση θα σεβαστεί την σύμβαση και τη ρήτρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι τις ερμηνείες της τρόικας».

Μα καλά, αυτοί δεν ήταν που υπέγραφαν το Μνημόνιο; Δεν ήξεραν που έβαζαν την υπογραφή τους; Δεν διάβασαν το Μνημόνιο που έλεγε για 1,2 επί 40 χρόνια εργασίας, δηλαδή 48% η το ποσοστό αναπλήρωσης της σύνταξης.

Διότι αν δεν έχουν διαβάσει καθαρά το Μνημόνιο είναι επικίνδυνοι. Αν το διάβασαν, υπέγραψαν και τώρα ζητούν τα ρέστα πρέπει αν μη τι άλλο να παραδοθούν στη χλεύη των πολιτών.

Για την ιστορία την ερώτηση κάνουν οι: Πάρις Κουκουλόπουλους, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Σοφία Γιαννακά και υπογράφεται ακόμη από τους Μιχάλη Κατρίνη, Βασίλη Γερανίδη, Μιχάλη Τζελέπη, Νίκο Σαλαγιάννη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρήστο Πρωτόπαπα, Όλγα Ρενταρή- Τέντε, Δημήτρη Καρύδη, Τάσο Σιδηρόπουλο, Παύλο Στασινός και Γιάννη Αμοιρίδη।
Από Factorx

Γ. Βρούτσης: «Τα 5 Ταμεία κύριας Ασφάλισης να παραμείνουν ως έχουν»

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ndpress@nd.gr

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Π. Σόμπολο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Η Ν.Δ. παρέλαβε ένα πολυκερματισμένο και φθίνον σύστημα. Άμεσος στόχος της ήταν η δημιουργία μιας υγιούς βάσης για ένα δίκαιο και βιώσιμο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, το οποίο θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα των σημερινών και μελλοντικών ασφαλισμένων.

Με το «Νόμο 3655/08 (Νόμος Πετραλιά)» θεσμοθέτησε ήπιες ασφαλιστικές παρεμβάσεις, θεσμικά μέτρα και Διοικητική αναδιάρθρωση των Ασφαλιστικών Φορέων. Οι 133 Ασφαλιστικοί Φορείς έγιναν 13, εκ των οποίων οι 5 είναι κύριας Ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ (αυτοαπασχολούμενοι), ΕΤΑΠ - ΜΜΕ (εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης), ΕΤΑΑ (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί), ΟΓΑ).

Ο σχεδιασμός της μεταρρύθμισης αυτής έγινε με στόχο την αποτελεσματική, διαφανή και ευέλικτη διοίκηση, με άμεσες μετρήσιμες οικονομίες στους πόρους του συστήματος. Οι αλλαγές αυτές, σε συνδυασμό με τα θεσμικά μέτρα που εισήγαγε ο «Νόμος Πετραλιά», όπως η καθολική εφαρμογή του Α.Μ.Κ.Α. σε κάθε συναλλαγή για τη δημιουργία αρχείων προς επεξεργασία, ήδη θα είχε περιορίσει σημαντικά την αλόγιστη σπατάλη του συστήματος στις δαπάνες υγείας.

Η κυβέρνηση πάγωσε, για οκτώ μήνες, την εφαρμογή των αλλαγών αυτών και τώρα, χωρίς μελέτη και τεκμηρίωση, έρχεται να προτείνει την περαιτέρω συνένωση των 5 Ταμείων κύριας Ασφάλισης σε τρία. Πράγμα ανέφικτο λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές συνθήκες.

Η θέση της Ν.Δ., όπως ενημέρωσα και τον κ. Σόμπολο, είναι ότι τα 5 Ταμεία κύριας Ασφάλισης για τα οποία ήδη έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες (κανονισμοί οικονομικής οργάνωσης και λογιστικής λειτουργίας, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, ενιαίοι κανονισμοί παροχών), πρέπει να παραμείνουν ως έχουν και να ολοκληρώσουν τη διοικητική και οικονομική τους αναδιοργάνωση ».

Δήλωση βόμβα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για το Βατοπαίδι

Δημοσιεύθηκε από olympiada «Στην…. αναφορά έβγαλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος τον τρόπο λειτουργίας των Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής!».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: ΝΑ ΕΠΑΝΑΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε είναι ο πρώτος ο κ. Βενιζέλος που αναφέρει για την υπόθεση του Βατοπαιδίου ότι: «δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας».

Δεν υπάρχει απόδειξη δωροδοκίας ενώ έχουν περάσει ήδη περίπου δύο χρόνια από όταν ξεκίνησε η υπόθεση αυτή.

Πολύ σωστά αναφέρει ο κ. Υπουργός ότι η Εξεταστική δεν κάνει καλά την δουλειά της, διότι θα έπρεπε να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των Υπουργών και θα ξεκαθάριζε σύντομα μέσα σε διάστημα ενός μηνός ότι πράγματι δεν υπάρχει καμία δωροδοκία.

Εξάλλου ο ίδιος ο Υπουργός «έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι πολιτικοί συλλήβδην ύποπτοι για παράνομο πλουτισμό… και οι νυν Υπουργοί ως υποψήφιοι εγκληματίες ενώ πρότεινε: «τα πόθεν έσχες των πολιτικών να είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτύου».

Αυτό όμως αποφεύγεται για ευνόητους λόγους και προκειμένου να δημιουργούν προβλήματα σε μία Ιερά Μονή του Αγίου Όρους όσοι εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα βάλλοντας κατά της Μονής Βατοπαιδίου

για να αποδειχθεί το πολιτικό σύστημα καθαρό!!! Δηλαδή οι πολιτικοί καθαροί και οι μοναχοί όχι!!!

Οι μοναχοί όλοι γνωρίζουν, ότι δεν έχουν προσωπικούς λογαριασμούς και χρήματα αλλά εξυπηρετούν ακόμη και με προσωπική θυσία τους ανιδιοτελείς σκοπούς αναστήλωσης, συντήρησης των κειμηλίων, φιλοξενίας και άλλων φιλανθρωπικών σκοπών της μεγάλης Αγιορείτικης Μονής.

Δεν συμφέρει τους πολιτικούς να συγκρίνονται με τους μοναχούς του Αγίου Όρους, διότι σε οποιαδήποτε περίπτωση όσο και αν προσπαθούν να «κατασκευάσουν» κατηγορίες στο τέλος όλοι γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους αυτή είναι ανυπόληπτη.

Δεν μπορούν να μας πείσουν ότι άνθρωποι που άφησαν οικογένεια, επιστημονική και επαγγελματική καριέρα, αλλά και κάθε απόλαυση του κόσμου είναι χειρότεροι από αυτούς. Μάλλον το τελείως αντίθετο συμβαίνει.

«Δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας…» λέει ο Υπουργός, αλλά στην αλήθεια δεν έχουμε ούτε καν «λανθασμένη εκτίμηση».

Οι πολιτικοί δεν σεβάστηκαν την περιουσία του Αγίου Όρους που είναι περιουσία του λαού ούτε καν όπως την σεβάστηκαν οι Οθωμανοί.

Δεν γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχει Νομοθετικό Διάταγμα του 1924 όπου επέλυσε τελικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βιστωνίδας με συμβιβασμό εφόσον η Μονή εκτός των άλλων εκτάσεων που έδωσε στο Κράτος (πέρα από 110.000 στρέμματα στη Χαλκιδική) ειδικότερα με το Ν.Δ. έδωσε και 38.000 στρέμματα για να λήξει αυτό το θέμα;

Είναι γνωστό αυτό βέβαια στην Εξεταστική Επιτροπή αλλά «καμία φορά το μικρό υπονομεύει το μεγάλο» λέει ο Υπουργός.

Aναφερόμενος στις υποθέσεις με πρωταγωνιστές πολιτικούς που απασχολούν την κοινή γνώμη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμενε στην πολιτική πλευρά του ζητήματος και όχι στην ποινική.

Εφόσον δεν υπάρχει δωροδοκία και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σκάνδαλο ούτε καν ποινική υπόθεση ποιά μικροπολιτικά συμφέροντα συνεχίζουν την υπόθεση ως δήθεν σκάνδαλο;

Ο Υπουργός αναφέρει στις δηλώσεις του: «Να γίνει αντικείμενο επανεξέτασης η διαδικασία και η μέθοδος των Εξεταστικών Επιτροπών».

Μήπως δεν γνωρίζει η Εξεταστική Επιτροπή τις απόψεις των ειδικών οι οποίοι κατέθεσαν σε αυτήν; Αλλά ο Πρόεδρος της Εξεταστικής κ. Μπεντενιώτης, ενώ όλοι οι ειδικοί είπαν ότι τα πάντα στο Βατοπαίδι είναι ξεκάθαρα, είπε το εξής απίθανο: «Τα συμπεράσματα τα έχει βγάλει η κοινή γνώμη πριν από εσάς (τους ειδικούς)…».

Ποια κοινή γνώμη; Την κοινή γνώμη που τροφοδοτούν τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής βγαίνοντας την ώρα της εξέτασης από την Επιτροπή και δίνοντας στους δημοσιογράφους απίθανες πληροφορίες, οι οποίοι τις διοχετεύουν στην κοινή γνώμη.

Κάποιος είπε ότι αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!! (Όλοι γνωρίζουμε ότι δια Νόμου οι διαδικασίες των ανακρίσεων είναι μυστικές).

Τις βγάζουν όμως οι βουλευτές μας στον αέρα για να δημιουργούν την κοινή γνώμη που μετά οι ίδιοι την χρησιμοποιούν όπως τους αρέσει!!!

Τι είπαν οι ειδικοί; Θα σας ενημερώσουμε σύντομα!!!

Όπως θα σας ενημερώσουμε και με πιο απίθανο τρόπο προσπαθεί η Εξεταστική εφόσον δεν υπάρχει καμία δωροδοκία να οδηγήσει τις έρευνες σε άλλου τύπου «νόμιμες παρανομίες».

Συγκεκριμένα αναφέρεται η εφημερίδα «Ελεύθερος» στις δηλώσεις του Υπουργού κ. Ευαγγέλου Βενιζέλου:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινές δηλώσεις του επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη να γίνει αντικείμενο επανεξέτασης η διαδικασία και η μέθοδος των Εξεταστικών Επιτροπών υπογραμμίζοντας ότι «καμία φορά το μικρό υπονομεύει το μεγάλο».

«Ωστόσο αναφερόμενος στις υποθέσεις με πρωταγωνιστές πολιτικούς που απασχολούν την κοινή γνώμη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμενε στην πολιτική πλευρά του ζητήματος και όχι στην ποινική. Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου είπε ότι: «δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης».

«Εξάλλου ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι πολιτικοί συλλήβδην ύποπτοι για παράνομο πλουτισμό… και οι νυν Υπουργοί ως υποψήφιοι εγκληματίες ενώ πρότεινε: «τα πόθεν έσχες των πολιτικών να είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτύου».

Πηγή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Νάξου για την αθρόα συμμετοχή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής 30 Μαΐου.Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στην προεδρία της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ν.Δ. Νάξου. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους σας, όπως και όλα τα μέλη της ΔΗΜ. Τ. Ο. Νάξου, ότι Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις για να σφυριλατηθεί η ενότητα και να χαράξουμε ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα για τη Νάξο, την Χώρα μας και την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Γιώργος Αντωνόπουλος

Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ. Ο. Νάξου

1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

Tα Τμήματα Καινοτόμων Δράσεων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων πρόκειται να διοργανώσουν στην Ερμούπολη το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων μεταξύ 7-11 Ιουνίου 2010.



Το κάθε σχολείο ή τάξη των Δημοτικών Σχολείων καθώς και τα Νηπιαγωγεία της Σύρου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν -κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ- θεατρικά, χορευτικά, μουσικά- χορωδιακά δρώμενα, καθώς και τις δημιουργίες τους -στο πλαίσιο της υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων- σε πόστερ, εικαστικά έργα, φωτογραφίες, βίντεο, παρουσίαση ιστοσελίδων, κατασκευές, παιχνίδια, μαθητικά έντυπα.

Η έκθεση έργων των μαθητών θα φιλοξενηθεί στην Πινακοθήκη Κυκλάδων. Η προετοιμασία των μαθητικών εκθέσεων θα πραγματοποιηθεί από τους ενδιαφερόμενους την Τετάρτη και Πέμπτη 2-3 Ιουνίου στην Πινακοθήκη Κυκλάδων και ώρες 10.00 - 14.00.Τα έργα των μαθητών θα μετακινηθούν από το χώρο της έκθεσης, με ευθύνη των εκπαιδευτικών, το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρες 10.00 - 13.00.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές ώρες εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης από ειδικούς εισηγητές - εμψυχωτές ,με τη συμμετοχή μαθητικών ομάδων (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα).

Επίσης τις απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις στην Πινακοθήκη Κυκλάδων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η τελετή έναρξης του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 10.00 στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, ενώ η τελετή λήξης την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 20.00 στην Πλατεία Μιαούλη.

Το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων συνδιοργανώνεται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμουπόλεως, με χορηγούς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου και το Σύλλογο Εστίασης «Τερψιχόρη».

Με την αιώνια σφραγίδα του ..............κατακούτελα

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα είχαν συμβεί τα εξής απλά πράγματα:

Ο "θεσμός" Σήφης Βαλυράκης καθώς και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Τα Νέα" θα είχαν πάει σπίτι τους με την αιώνια σφραγίδα του ................. κατακούτελα.


Αυτά αλλού. Όχι στην μπανανία του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ

Για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα ανεκδιήγητα σούργελα που μας "κυβερνούν" και μας "ενημερώνουν" διαβάστε περισσότερα:

Εδώ

Εδώ

Εδώ

Δημοσιεύθηκε από amantomatimou