slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγγίζει την αυτοδυναμία η ΝΔ, η υπόθεση με τα όπλα πλήττει Καμμένο και ΑΝΕΛ

 
Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Προφανώς και οι δημοσκοπήσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία «φωτογραφία» της στιγμής, όπως συνηθίζουν να λένε οι ειδικοί.

Δεν αποτελούν εκλογικό αποτέλεσμα, όμως αποτυπώνουν ανάγλυφα την εικόνα που επικρατεί στο εκλογικό σώμα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γ. Βλασερός: Το Κίνημα αλλαγής κατέθεσε νομοσχέδιο για τη νησιωτικότητα

TO KINHMA AΛΛΑΓΗΣ  ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

                                            Γιάννη Βλασερού*


Το Κίνημα αλλαγής και πιο συγκεκριμένα οι ενοποιημένες κοινοβουλευτικές

Δήλωση του Τομ. Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης, Κοιν. Αλληλεγγύης της Ν.Δ. κ. Γ. Βρούτ ση για τα στοιχεία της “ΕΡΓΑΝΗΣ”

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα νέα στοιχεία από την “ΕΡΓΑΝΗ” επιβεβαιώνουν πόσο καταστροφικές είναι οι επιλογές της Κυβέρνησης για εργαζομένους και ανέργους:

Κυριαρχία Ν.Δ. και Γ. Χατζημάρκου στο Ν. Αιγαίου και Γ. Βρούτσης στις Κυκλάδες στην μεγάλη δημοσκόπηση της Καπα Research στο Νότιο Αιγαίο!

Στο ζενίθ η δημοτικότητα του
Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου
Η δημοτικότητα των βουλευτών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, υπερτερεί πολύ των υπολοίπων 3 βουλευτών.  ο Γ. Βρούτσης στις Κυκλάδες
Η δημοτικότητα Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης  Γ. Μαραγκού
ο Αλέξης Τσίπρας  υπολείπεται σε ποσοστά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ερώτημα του πόσο κοντά αισθάνεστε στον κάθε αρχηγό. Αντίστοιχα και στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μια σαφής διαφορά 8,6 ποσοστιαίων μονάδων».
Τα σημαντικότερα προβλήματα στο Νότιο Αιγαίο.....

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Ο Τσίπρας έκανε υπόδειξη σε δημοσιογράφο οτι δουλεύει στην ΕΡΤ3 και όχι στον ΣΚΑΙ για τις ερωτήσεις που του έκανε !


Ο Αλέξης Τσίπρας το τερμάτισε! Έκανε υπόδειξη σε δημοσιογράφο οτι δουλεύει στην ΕΡΤ3 και όχι στον ΣΚΑΙ για τις ερωτήσεις που του έκανε !

Τα "καρφιά" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έλειψαν από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3.
Ο Πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά πως

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις


Πέμπτη 14  Δεκεμβρίου 2017 - 17:00, Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στη Γρόττα: Εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους (Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα, κ.ά.).

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 - 17:00, θεατρικό μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στη Γρόττα: Εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους (Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα, κ.ά.).
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 - 17:00, θεατρικό μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στη Γρόττα: Εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους (Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα, κ.ά.).

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 - 18:30, στην πλατεία Πρωτοδικείου:

Γιώργος Βακόνδιος: ΓΚΡΙΣ ΙΖ ΚΑΜ ΜΠΑΚ

Γιώργος Βακόνδιος
Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.

Τα Αγγλικά του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι κάτι που αφορά κυρίως το τρολάρισμα στα social media.

Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν είναι τέρας μορφώσεως, αλλά ούτε και ο ίδιος διεκδίκησε αυτόν τον χαρακτηρισμό. Εξάλλου στα χρόνια της μόρφωσης, διέπρεψε στις καταλήψεις και επομένως δεν υπήρχε πολύς χρόνος για διάβασμα.

Μακάριος Λαζαρίδης: Προϋπολογισμός «εικονικής πραγματικότητας»Ο νέος προϋπολογισμός που έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι «εικονικής πραγματικότητας» για την οικονομία και τους πολίτες τόνισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας, σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΑΙ


Εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών κτιρίων σε Αμοργό, Κύθνο και Αντίπαρο, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της περιφερειακής αρχής για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης,  προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας με τους Δήμους Αμοργού, Κύθνου και Αντιπάρου, για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων των αντίστοιχων Δήμων, οι οποίες χρηματοδοτούνται εξ ιδίων πόρων της Περιφέρειας, που εξασφαλίστηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό.

5ο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς , παρευρέθηκε στις εργασίες του 5ου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Κων/νο Αγοραστό.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017 με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας , του Υπουργού Εσωτερικών, του εκπροσώπου Αρχιεπισκόπου Αθηνών, εκπροσώπων κομμάτων, της ΚΕΔΕ, της Ένωσης Δήμων Κύπρου και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.

Μανώλης Κ Κεφαλογιάννης: «Η Ελλάδα πρέπει να επωφεληθεί από την επέκταση του Σχεδίου Γιούνκερ»«Η Ελλάδα πρέπει να επωφεληθεί από την επέκταση του Σχεδίου Γιούνκερ»
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή την ψήφιση σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της επέκτασης του Σχεδίου Γιούνκερ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εισήγηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προϋπολογισμός 2018: Δύσκολος, αλλά ο τελευταίος μνημονιακός

Εισήγηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής


«Η Ελλάδα απειλείται με πρόστιμο 31.416 ευρώ ημερησίως, διότι δεν έχει εναρμονίσει στο εθνικό δίκαιο την Οδηγία της ΕΕ για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό.». Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη«Η Ελλάδα απειλείται με πρόστιμο  31.416 ευρώ ημερησίως, διότι δεν έχει εναρμονίσει στο εθνικό δίκαιο την Οδηγία της ΕΕ για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό.» 
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή την παραπομπή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λόγω της μη μεταφοράς στο Εθνικό Δίκαιο της ευρωπαϊκής οδηγίας για το Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό έκανε την ακόλουθη δήλωση: