slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποχή: Μια μεγάλη απάτη (ίσως η μεγαλύτερη)

Του εκπαιδευτικού Μανώλη Αυγερινού στην (www.elzoni.gr)
Οι σειρές αυτές έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να πείσουν τους Έλληνες πολίτες, όταν και όποτε διεξαχθούν εκλογές, να πάνε στην κάλπη.

Να μην πέσουν και πάλι θύματα αυτής της άθλιας προπαγάνδας περί αποχής και δήθεν ότι ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στα κόμματα.

Ας πάρουμε ως βάση την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας. Δημοσκόπηση της ALCO, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ το
Μ. Σάββατο 23 Απριλίου.

Οι τίτλοι παντού για τη δημοσκόπηση αυτή, όπως και σε όλες μα όλες τις άλλες, ήταν «…καταρρέουν τα κόμματα…οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη…» κ.λπ.

Aφιέρωμα στον Στάθη Κουκουλάρη κάνει αύριο η ΝΕΤ

O βιολάτορας 
Μεγάλο αφιέρωμα στο δάσκαλο και ξεχωριστό βιολάτορα και συνθέτη της παραδοσιακής μας μουσικής ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ αύριο

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΑΝΘΡΑΚΑΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

«Ακόμη μια ανεκπλήρωτη δέσμευση που εκθέτει τηνΚυβέρνηση»
Μέρα με τη μέρα, αποκαλύπτεται το μέγεθος της προεκλογικήςεξαπάτησης της κυβέρνησης, απέναντι στους νησιώτες. Μια από τις πιο σημαντικές προεκλογικές της εξαγγελίες, αυτή τουΜεταφορικού Ισοδυνάμου, ως πυλώνα της νησιωτικής τηςπολιτικής, όχι μόνο παραμένει ανεκπλήρωτη αλλά πρόκειται για άλλη μια κυβερνητική υπόσχεση Ισοδύναμη με αυτή του «Λεφτά Υπάρχουν».
Θυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στις Προγραμματικές του Δηλώσεις στη........ Βουλή, τον Οκτώβριο του 2009, δήλωνε με έμφαση ότι: «……..

Μπάσκετ: Θρίαμβος του Πανναξιακού στο Μετς!!!!!


Σαν σίφουνας πέρασε ο Πανναξιακός σήμερα το απόγευμα από το γήπεδο του Μετς και σάρωσε στο πέρασμά του τον Παλλεσβιακό με το εμφαντικό 72-46.
Η ομάδα του Τ. Βάβουλα ήταν καταιγιστική, πήρε από την αρχή τα ινία του παιχνιδιού, με καλή άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις κατάφερε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 37-25. Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Κυκλάδων ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό τους, είχαν καθαρό μυαλό, παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και έφτασαν εύκολα σε μια μεγάλη νίκη .
Μοναδικό μελανό σημείο του σημερινού αγώνα ο τραυματισμός του Καζακίδη που πάγωσε την ομάδα και τον προπονητή δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην αρχή των Μπαράζ και ένας τέτοιος παίκτης είναι αναντικατάστατος. Αύριο θα ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός και αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.
Πανναξιακός (Βάβουρας): Πολίτης 4, Φυρογένης 7 (1), Δαμίγος, Καζακίδης, Πολυτάρχου 8 (1), Μακάρης 8, Βενιέρης, Γκιέργκι 4, Μαστρογιαννόπουλος, Ένεζλης 16 (1), Φαρμάκης 19 (3), Μυλωνάς 6 (1).

Πρόσκληση στην Εκθεση Φωτογραφίας 2011

Oι εκπαιδευόµενοι των σεµιναρίων φωτογραφίας που πραγµατοποιήθηκαν στηΝάξο (το έτος 2011)από τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων σας
προσκαλούν να τιµήσετε µε την παρουσία σας στην έκθεση φωτογραφίας µε θέµα “Ελλάδα“
Η έκθεση θα λάβει χώρα στον δεύτερο όροφο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών (στο Κάστρο της Χώρας Νάξου) από
Δευτέρα 2/5/2011 έως Κυριακή 8/5/2011
Ώρες Έκθεσης 10:30-13:30 και 18:30-21:30
Εγκαίνια Δευτέρα 2/5/2011 ώρα19:30
Η οµάδα της βιωµατικής έκφρασης του σεµιναρίου (2010-2011) της Ν.Ε.Λ.Ε (Δ. Δρυµαλίας) θα παρουσιάσει χοροθεατρικό δρώµενο µε τίτλο Συναντήσεις…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Μια απίστευτη καταγγελία έκανε πριν λίγο από το βήμα της Βουλής ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Προσελήφθη σύμβουλος στο Εθνικής Άμυνας με μισθό 1.900.000 ευρώ με σκοπό την πώληση υποβρυχίου στη Βολιβία που δεν έχει καν θάλασσα"

Παρενέβη ο Μπεγλίτης και αντί να διαψεύσει ζήτησε από το Γιακουμάτο το όνομα.

Η απάντηση πληρωμένη:
"Μάθε από το ληξιαρχείο το όνομα. Εγώ γιατρός είμαι, όχι υπουργός"

Για να δούμε, τα κανάλια θα παίξουν το θέμα;

ΣAPΩMA 3 - 0

ΣAPΩMA 3 - 0

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία έκανε σήμερα το απόγευμα οΠανναξιακός κερδίζοντας με χαρακτηριστική ευκολία 3-0 τον πρωταθλητή Μυτιλήνης Παγγεραγωτικό.
Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους που κατέκλυσαν από νωρίς το κλειστό "Γ. Περιστεράκης" τα κορίτσια του Μπάμπη Καλογιαννίδη έπαιξαν βόλεϊ μεγάλης κλάσης δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό του φαβορί, έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό και ανάγκασαν τον αντίπαλο να αρκεστεί σε ρόλο κομπάρσου.
Τα σετ 25-9, 25-18, 26-24
Πανναξιακός:(Προπονητής Καλογιαννίδης), Απειρανθίτου, Αξαοπούλου, Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Βασιλάκη, Λιανοπούλου, Κοντοπούλου, Φάρκωνα, Φραγκίσκου, Σαρρή, Γκόρτσιανιουκ, Ξερικού.
Παγγεραγωτικός:(Προπονητής Mυρογιάννης Στρατής),Α. Βουβούλη, Κουκούτα, Μ Βουβούλη, Τσακογιάννη, Ζουμπούλογλου, Μαυρογένη, Παπαδημητρίου, Νούσια, Μπογιατζή, Κατσιάνου
Το αυριανό πρόγραμμα
17.00 ΑΟ Νηρέας - ΑΣΠ Ιωνικός
19.30 ΑΣ Παγγεραγωτικός - ΡΣΦΠ Τελχινίς
Ρεπό ο ............. Πανναξιακός

ME 25 - 18 ΠHPE KAI TO ΔEYTEPO ΣET KAI Π

ME 25 - 18 ΠHPE
KAI TO ΔEYTEPO ΣET KAI ΠPOHΓEITAI ME 2 - 0