slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Αναλυτική παρουσίαση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΤΕΙ και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας»

Ο «Δήμος Τήνου» και ο «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Τήνου» σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα:

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, στις 18:00, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, απευθύνεται σε μαθητές Α, Β’ κ’ Γ’ λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

«Μανωλιάδα», τώρα τα βρίσκουν.

Σαν το γεφύρι της Άρτας «μοιάζει» η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, η οποία θυμίζει. σίριαλ με πολλά, αλλά. ατέλειωτα επεισόδια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ντνιέπρ για την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ενωση τα βρήκε με τους Ουκρανούς στα 700.000 ευρώ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα πάρει 500.000 ευρώ από την Ντνιέπρ, η οποία θα πληρώσει επίσης 100.000 ευρώ στο Θρασύβουλο, για το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η ομάδα της Φυλής. Επίσης, άλλα 100.000 ευρώ θα δοθούν ως προμήθεια στους μάνατζερ.
Πηγή: Pamesports.gr

Μάθημα πολιτικής από την Άννα Βαγενά..Δείτε πως ξεβράκωσε τους πολιτικούς που την κοιτούσαν άναυδοι!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουχάισαν τον Γιώργο Νταλάρα την ώρα που τραγουδούσε! ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Οι συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά δεν πήγαν, όπως υπολόγιζε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η αρχή έγινε χθες στη Νίκαια στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα.

Οργισμένος ο κόσμος επιτέθηκε λεκτικά κατά του γνωστού τραγουδιστή για τις απόψεις του περί του Μνημονίου, αλλά και τον πολυτελή βίο που διάγει.

Ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής, οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία…

Θρίλερ... με Μανωλά! Τώρα χαλάει η μεταγραφή!




Ώρα 19.30: Τελικά η Ντνιέπρ αρνείται να σπάσει τα λεφτά της μετεγγραφής του Μανωλά σε 100,000 + 600,000 ευρώ σε ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΑΕΚ.

Η χρυσή τομή για την μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ είχε βρεθεί και ήταν το ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο οι Ουκρανοί θα έδιναν 600,000 ευρώ στην ΑΕΚ , έτσι ώστε ο Θρασύβουλος (στον οποίο ανήκει μέρος των δικαιωμάτων μετεγγραφής του παίκτη) να έπαιρνε το 30% μόνο από το ποσό της μετεγγραφής, δηλαδή από τα 100,000 ευρώ.

Επίθεση Βρούτση στον Παντελή Οικονόμου


Πυρά κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, εξαπέλυσε ο αρμόδιος  Αναπλητωτής  Τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Το μόνο που κατάφερε, μέσα από ένα παραλήρημα ύβρεων, ήταν να προκαλέσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία, καθώς ισχυρίστηκε ότι "όλα βαίνουν καλώς". Δυστυχώς, για εκείνον, για τον κ. Βενιζέλο και το κόμμα τους, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι συνεχίζουν -μάταια βέβαια- να μας κοροϊδεύουν όλους. Πέρυσι ζήσαμε το "φιάσκο" των αποδείξεων, φέτος ζούμε το "φιάσκο»"της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που μετατοπίζονται σκόπιμα για μετά τις εκλογές», σημειώνει ο κύριος Βρούτσης, υπενθυμίζοντας ότι τα στοιχεία για τα έσοδα και την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, για πρώτη φορά τα τελευταία δυόμισι χρόνια, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε καν για τον Ιανουάριο.

Μας ξεφράγκιασε, μας γάμη@@, τώρα θέλει να μας στείλει και στο ψυχιατρείο!! Παπανδρέου: Δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας


«Χρειάζεται μια ολοκληρωμένη και πανευρωπαϊκή στρατηγική για την ανάπτυξη, για την ανάπτυξη που θα δώσει θέσεις εργασίας στη νεολαία μας, αλλά επίσης και για την ανάπτυξη που βασίζεται στην ποιότητα και όχι στην ανισότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.


«Γίνεται πλέον αντιληπτό στη συντηρητική Ευρώπη, ότι δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος χρησιμοποιώντας, όπως είπε, τις λέξεις «δημοσιονομική υπευθυνότητα» και όχι «δημοσιονομική λιτότητα», ανέφερε ότι «δημοσιονομική υπευθυνότητα σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε τα του οίκου μας σε τάξη, όπως και κάνουμε στην Ελλάδα».

«Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με βάση τους μισθούς τις αναδυόμενες αγορές. Μπορούμε όμως να τις ανταγωνιστούμε, με βάση την ποιότητα των προϊόντων μας», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας πως «αυτό σημαίνει επένδυση στον άνθρωπο, στην παιδεία, στην καινοτομία, σε μεγάλα έργα υποδομής που θα ενώσουν την Ευρώπη», όπως επίσης και «κοινή αγορά στις μεταφορές, στην ευρυζωνικότητα, στα πράσινα ενεργειακά δίκτυα, σε μια πράσινη οικονομία» που θα καταστήσει την Ευρώπη ανταγωνιστική.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, επεσήμανε πως «έχει προχωρήσει σε σημαντικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» και με το νέο πολύ σημαντικό πακέτο αλλαγών, και την ευρωπαϊκή υποστήριξη «θα περάσουμε σε μια πολύ πιο σταθερή κατάσταση».

Η Ελλάδα μπορεί πλέον να επενδύει «στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, σε μια ανταγωνιστική οικονομία που θα βασίζεται στην ποιότητα, στην ποιότητα των γεωργικών της προϊόντων, στην πράσινη ενέργεια, στην υψηλή ποιότητα του τουρισμού της, στη ναυτιλία, στην αλιεία, στις υπηρεσίες της», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας πως «αυτό είναι το είδος της στρατηγικής που χρειαζόμαστε, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη».

Μειώνεται το επίδομα ανεργίας στα 359 ευρώ

Η μείωση θα ισχύει από τις 12 Μαρτίου
Παρά τις ελπίδες που δημιούργησε χθες ο κ.Κουτρουμάνης και παρά την αντίθετη φημολογία, τελικά πετσοκόβουν και το επίδομα ανεργίας κατά 22%, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ. 
Και υπάρχουν ακόμη γελοίοι στην Ευρώπη, που κατηγορούν ..

Οριστικά στην Ντνιέπρ ο Ναξιώτης Μανωλάς.



Ο Κώστας Μανωλάς είναι οριστικά παίκτης της Ντνιέπρ. Ο Έλληνας άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική ομάδα, με την ΑΕΚ να παίρνει. 100.000 ευρώ, από τα οποία το 30% θα πάνε στον Θρασύβουλο, ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η ομάδα της Φυλής.
Η Ένωση υπέγραψε όμως ιδιωτικό συμφωνητικό με την ουκρανική ομάδα, με βάση το οποίο θα εισπράξει 600.000 ευρώ και έχει ως μοναδικό όρο, αν η Ντνιέπρ ενδιαφερθεί για οποιονδήποτε παίκτη της ΑΕΚ, τότε να έχει τον πρώτο λόγο.
Έτσι, η διοίκηση της ΑΕΚ βάζει στα ταμεία της από την παραχώρηση του νεαρού παίκτη συνολικά 700.000 ευρώ, αλλά το 30% που αναλογεί στον Θρασύβουλο, η ομάδα της Φυλής δεν θα το πάρει από το συγκεκριμένο ποσό.

Πηγή: Pamesports.gr

Ενημέρωση για τις δράσεις της Συν+Αξίας

Αγαπητοί συν+Αξιοι
Μετά από ένα φανταστικό 3 ήμερο Αποκριάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμεγια την τόσο μεγάλησυμμέτοχη σε όλα τα δρώμενα που έγιναν στο Νησί,
επίσης θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όποιος έχει βγάλειφωτογραφίες θέλουμε τις καλύτερες (Highlights) και video από το 3 ήμερο (Μεθυδοτεια – Λαμπαδηφορίες – Καρναβάλι)
αν μπορεί να τις γράψει σε ένα cd η σε ένα usb stick και να πάρει τηλέφωνο στο 6947808940 να τις παραλάβει, είναι για το αρχείο της συν+Αξιας είναι σημαντικό για του χρόνου.
Συνεχίζουμε με την Προσφορά Αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Την Τετάρτη 7/3 από τις 8πμ μέχρι τις 8μμ στην πλατεία της παραλίας Νάξου, μαζεύουμε τρόφιμα και ρουχισμό για τους συνανθρώπους μας που τα....... 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΑ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
Παρακαλεῖσθε νά τιμήσετε μέ τήν παρουσία σας, τίς Λατρευτικές Ἐκδηλώσεις πρός τιμήν τοῦ συμπολίτη μας Ἁγίου Ἱερέως Νικολάου τοῦ Πλανᾶ, σύμφωνα μέ τό παρακάτω πρόγραμμα.
Μετ' εὐχῶν καί τιμῆς,
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
6:00 μ.μ.: Ὑποδοχή ἀποτμήματος τοῦ Τιμίου Ξύλου (που φυλάσσεται στήν Ἱερά Μονή Ἁγίου Νικολάου Θήρας) στόν αὔλειο χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ἐνοριακοῦ Ναοῦ......

Ανταπόκριση Αλέξη Τσίπρα για τους συντελεστές ΦΠΑ

Μετά το ΚΚΕ και την Δημοκρατική Συμμαχία, συνάντηση με τους φορείς του Αιγαίου θα έχει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος και αυτός στο αίτημα που διατυπώθηκε εγγράφως από τους Περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και Νάσο Γιακαλή, να υποστηριχθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς η αδιαπραγμάτευτη απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

Κατώτατοι μισθοί στις Ευρωπαϊκές χώρες (πίνακας)

Έρευνα taxalia
Οι κατώτατοι μηνιαίοι μισθοί σε διάφορες χώρες στον πρώτο πίνακα και οι αντίστοιχοι στις 27 χώρες της Ε.Ε.
Για την δημιουργία των πινάκων χρησιμοποιήσαμε τα στοιχεία της...

"Αδρανής η Περιφέρεια στα μεγάλα ζητήματα των νησιών"

polites_kontra_ston_kairo
Επιστολή – σε σκληρό ύφος -προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Γκούφα, έστειλαν οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Πολίτες Κόντρα στον Καιρό, Νίκος Συρμαλένιος και Παύλος Χρυσαφίδης. Η επιστολή αφορά τα θέματα ημερήσιας διάταξης του προσεχούς περιφερειακού συμβουλίου (θα γίνει στις 5/3 στην Σύρο), μέσα στα οποία – για μία ακόμη φορά – δε .....

Στο δρόμο πετάει η κυβέρνηση 190 φοιτητές και φοιτήτριες της ΑΣΤΕ Ρόδου.


Περίπου 190 φοιτητές της  ΑΣΤΕ Ρόδου βλέπουν τις σπουδές τους να σταματούν αδικαιολόγητα. Παρά τα μέχρι το 2011 ισχύοντα και όσα το  site του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) και των σχετικών τουριστικών σχολών ενημέρωναν για το ότι στις σχολές αυτές λειτουργούσε οικοτροφείο με....

Γιάννης Βρούτσης: το νέο «φιάσκο» Βενιζέλου θέτει σε κίνδυνο την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Κυκλάδων  κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών σχετικά με την παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στον ΟΑΕΔ μεταφέρονται εργαζόμενοι σε ΟΕΚ – ΟΕΕ

Μεταβατικό διάστημα λειτουργίας των καταργούμενων από 14 Φεβρουαρίου 2012 οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, έξι μηνών, δίνει πράξη υπουργικού συμβουλίου που δημοσιεύθηκε αργά χθες το βράδυ σε ΦΕΚ. Αναλυτικά, προβλέπεται προσωρινή διοικούσα επιτροπή, με αρμοδιότητα την εκκαθάριση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων τους. Η θητεία της λήγει στις 31/7/2012.

Όπως έχει αποκαλύψει το Capital.gr, οι αρμοδιότητες των καταργούμενων φορέων μεταφέρονται και ασκούνται από τον ΟΑΕΔ.

Οι πόροι, τα ήδη ταμειακά διαθέσιμα και κάθε έσοδο των δύο φορέων, θα μεταφερθούν σε ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «Ειδικός λογαριασμός κοινωνικής πολιτικής» με διοικητική και λογιστική αυτοτέλεια και τηρείται στην ΤτΕ.

Νέα προγράμματα και παροχές δεν αναλαμβάνονται από τον ΟΑΕΔ. Αυτό που αναλαμβάνει ο οργανισμός είναι η συνέχιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, τη συντήρησή τους καθώς και υποχρεώσεις που απορρέουν από τα προγράμματα που «τρέχουν».

Η περιουσία στον αντίποδα, που υπολογίζεται σε πάνω από 3 δισ. ευρώ, περνά αυτοδίκαια στον ΟΑΕΔ. Αντίστοιχα, μεταφέρεται και το προσωπικό, με την ίδια σχέση εργασίας.

Ρ. ΣαλούρουN

Το "Τετ-α-τετ" Σαμαρά - Καραμανλή ήταν περισσότερο πολιτικό από… ελεγείες δηλώσεων!

Συμβουλές από Καραμανλή πήρε ο Σαμαράς πριν πάει στις Βρυξέλλες
Τα είπαν για αρκετή ώρα την Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής στα έδρανα της Βουλής.
Τι συζήτησαν;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ,πάντα έτσι θα σέρνεται για να μπορούν να επιβιώνουν τα κάθε μορφής αρπακτικά και οι κάθε τσαρλατάνοι.
Στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ θα δείτε πολλά.
Θεμα:(Πηγή: ΦΕΚ 48 , 2 Φεβρουαρίου 2012,
ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ  ΤΩΡΑ και τα ΜΜΕ δεν ξέρουν τίποτα ??????????? 
1. Υπάρχει και λειτουργεί στη Βουλή ακόμα ''Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του «Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας», Νίκου Κωνσταντόπουλου΄΄, με κάμποσες (πόσες ???) οργανικές θέσεις, που κάποια είναι τώρα κενή διορίζεται, από 1η Ιανουαρίου 2012, στο Γραφείο του πρώην Προέδρου της Κ.Ο. του «Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας», Νίκου Κωνσταντόπουλου, μετά την κατά νόμο πρόταση του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41 παρ. 1Θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α΄/97), όπως ισχύει, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41 και 42 του προαναφερόμενου Κανονισμού, ο Θεόδωρος Μαρκούρης του Ιακώβου (Α.Δ.Τ. Σ 641787), με Γ΄ βαθμό και το βασικό μισθό του βαθμού αυτού, όπως τούτο ισχύει
για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΔΕ κατηγορίας του Ν. 4024/11 (ΦΕΚ 226/Α΄/2011), όπως ισχύει.
(Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών
της Βουλής 733/530/25−1−2012).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Φ

Liberation:"Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται"!

Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια.... χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

Ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός για γενόσημα, επικ. Ταμεία-Πως ψήφισαν οι διαγραφέντες βουλευτές

Με τις ψήφους πολλών από εκείνους τους βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είχαν πει "όχι" στο νέο Μνημόνιο "πέρασε" ο εφαρμοστικός νόμος των υπουργείων Υγείας και Εργασίας που εκτός των άλλων αυξάνει την κυκλοφορία γενόσημων φάρμακα στην ελληνική αγορά, απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων και θεσπίζει και την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ: 283

«Στις Κάννες συζητούσαμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»!

Η πίεση των ηγετών της G20 να φύγει η χώρα από την Ευρωζώνη, η στάση Παπανδρέου και η τότε δέσμευση για τα νέα μέτρα.

Σχεδόν τέσσερεις μήνες έχουν περάσει από την Κρίσιμη Σύνοδος της G20 στις Κάννες, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ανακοινώσει την διενέργεια δημοψηφίσματος.

από τα καλά και για μην τους ξεχνάμε

Του Κ.Κ.



Την άμεση στήριξης των νησιών μας και του τουριστικού μας προϊόντος ζήτησε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σε συνάντηση εργασίας που είχε με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο

kokkinos- yfipourgos.jpg
Ο επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος,  είχε συνάντηση  εργασίας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Κόκκινος  τόνισε την επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί το τουριστικό προϊόν δηλαδή η ....