slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκτακτο: Σεισμός στην Κόρινθο

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:22 το απόγευμα κοντά στην Κόρινθο.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15,2 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 31 χιλιόμετρα δυτικά της Κορίνθου.

«ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ» Ο νόμος Κατρούγκαλου έβγαλε συντάξεις ως 24.000 ευρώ τον μήνα -Μπλόκο από Βρούτση

Συντάξεις έως και 24.000 ευρώ τον μήνα ήταν έτοιμες να εκδοθούν, εξαιτίας των στρεβλώσεων του νόμου Κατρούγκαλου! Αποφάσεις τις οποίες μπλόκαρε ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος κατήγγειλε ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας γνώριζε το θέμα για μήνες, αλλά δεν έκανε τίποτα!
«Βρέθηκα μπροστά σε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ενημερώθηκα ότι ήταν έτοιμες να εκδοθούν αποφάσεις για συντάξεις ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 ευρώ, 20.000, έως και 24.000 ευρώ τον μήνα!», δήλωσε ο κ. Βρούτσης στο ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας το

Γιάννης Βρούτσης: Για την διυπουργική απόφαση για άμεση έκδοση των συντάξεων


Image result for Διυπουργική απόφαση για άμεση έκδοση των συντάξεων
Τον συντονισμό των ενεργειών των υπηρεσιών των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την έκδοση συντάξεων, συμφώνησαν οι υπουργοί κ.κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, Γιάννης Βρούτσης και Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Οι υπουργοί αποφάσισαν να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει την αυτοματοποιημένη λήψη δεδομένων από το Πληροφοριακό Σύστημα «Μητρώο Πολιτών», το οποίο θα εμπλουτισθεί με τον ΑΜΚΑ κάθε ασφαλισμένου, ώστε να επιτευχθεί η άμεση έκδοση συντάξεων. Στόχος είναι το 34,37% των συντάξεων, από την 1η Ιουνίου 2020 να εκδίδονται ψηφιακά.
Μετά τη σύσκεψη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε:

Πρόσκληση Συλλόγου Δάμαρις στην εκδήλωση τιμής δασκάλων του Δαμαριώνα.

ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC «ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ» ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ!

 «Φάε σαν θεός στο ηλιόλουστό νησί της Νάξου!» είναι ο εμπνευσμένος τίτλος του εντυπωσιακού άρθρου που πρόσφατα δημοσίευσε ο διεθνής διαδικτυακός τόπος τουNational Geographic Η δημιουργός του άρθρου που έλαβε έγκαιρη ενημέρωση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προορισμού, δηλώνει εντυπωσιασμένη με τη γαστρονομική κουλτούρα του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων που «συμπυκνώνει την ιστορία χιλιάδων ετών στην καθημερινή διατροφή και το......