slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψηφιός για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Αντωνης Μανιος

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,φίλες και φίλοι.

Στις 24 Οκτωβρίου 2021, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα,τηρώντας πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο συνέδριο μας,

Έχοντας συναίσθηση της ανάγκης να συστρατευτούμε όλοι στην πρώτη γραμμή, έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Τι σημαίνει η κριτική Σαμαρά στον Μητσοτάκη- Ποιον υπουργό «φωτογραφίζει»

Πολλές αιχμές για κεντρικές κυβερνητικές αποφάσεις περιλαμβάνει η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στα Νέα αυτό το σαββατοκυριακό, που όπως είναι λογικό έχει συζητηθεί...
Ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει ξεκάθαρες αντιρρήσεις με κεντρικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς την ιδεολογική τοποθέτηση της κυβέρνησης, τονίζοντας μάλιστα πως με τον ανασχηματισμό έδειξε πως μετακινείται πολιτικά στις θέσεις του «Ποταμιού», κάτι το οποίο δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία.

Επιστολη προς υποψηφίους του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ


«Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί, αν θα μείνει κάτι αξιοσημείωτο, από όσα είπατε σε μια συνέντευξη, δήλωση ή σε ομιλία που εκφωνήσατε;»
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Αυτοδιοικητικές αλλά και τις Εθνικές εκλογές έχει ήδη αρχίσει. Όλοι οι Υποψήφιοι, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, θα πρέπει να «δουλέψουν» για το προσωπικό τους προφίλ και να δια μορφώσουν γρήγορα τη νέα στρατηγική επικοινωνίας που θα ακολουθήσουν, για να επιτύχουν τους στόχους τους.