slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

6.000 ευρώ το μήνα για την Παπαδάκου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ


Περίπου 6.000 ευρώ το μηνα θα ειναι ο μισθός της Γιάννας Παπαδάκου ως υπεύθυνης στο γραφείο Τύπου της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”! Συμπληρώνοντας οτι η δημοσιογραφος “Κέρδισε τη θέση χάρη στην επιμονή του Κωστα Αρβανιτη και του Στέλιου Κουλογλου”! Αντίθετα ο επικεφαλής της ομάδας Δημήτρης Παπαδημουλης ήταν συγκρατημένος, αφου όπως

Joker: Καληνύχτα δημοσιογραφία



Όλες οι εκδοχές του περιστατικού κυκλοφορούν στα σόσιαλ μιντια, αλλα και στα μεγάλα sites (που πήραν πληροφορίες απο το ΑΠΕ ΜΠΕ και με τη σειρά τους αντέγραψαν και τα μικρά): Η αστυνομία μπούκαρε μετα απο καταγγελία υπαλλήλων του ΥΠΠΟ σε δυο κινηματογραφικές αίθουσες που προβαλλόταν η ταινία Joker… Η αστυνομία δεν μπούκαρε και περιμενε απ’ έξω… Η υπόθεση αφορούσε 7 ανήλικους… Οχι στις 7 ήταν η προβολή… Ήταν οικογενειακή διένεξη, ο πατέρας ήθελε ο πιτσιρικάς να δει το Joker η μητέρα δεν ήθελε (και κάλεσε την αστυνομία)…

Χαιρετισμός Νίκου Συρμαλένιου στο 11ο Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων



Στην έναρξη του 11ου Συνεδρίου των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων που έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Τήνο, παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.
Στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων είπε:

Νίκος Συρμαλένιος: «Ζητούμενο η εξίσωση των αμοιβών των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Θήραςμε τις αμοιβές του ΕΣΥ»



Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για το Νοσοκομείο Σαντορίνης



Την εξίσωση των αμοιβών των γιατρών και του προσωπικού που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Θήρας με τις αμοιβές του ΕΣΥ ζήτησε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε για το Νοσοκομείο Θήρας. Παράλληλα, με αφορμή τη συζήτηση και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο Νίκος Συρμαλένιος δήλωσε ότι παραμένει επίσης ζητούμενο η διασφάλιση του επικουρικού προσωπικού, καθώς οι σχετικές συμβάσεις έληξαν και δεν έχουν ανανεωθεί, με αποτέλεσμα οι επικουρικοί εργαζόμενοι να βρίσκονται στο δρόμο.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου - "Ξεκίνησε και επίσημα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησε και επίσημα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά και στα νησιά μας (Πάρο και Αντίπαρο) καμπάνια εγγραφής νέων μελών και καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες, που τον στήριξαν ως κυβέρνηση και συνεχίζουν να τον στηρίζουν, να ενταχθούν στις γραμμές του και να γίνουν οργανικό του κομμάτι.

Στόχος του κόμματος είναι η ισχυροποίηση των δεσμών του με την κοινωνία, ώστε να αποτελέσει τον βασικό κορμό ενός προοδευτικού πόλου, που θα αντιπαρατεθεί με τις δυνάμεις της συντηρητικής δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού.

Η Κυκλαδίτισσα Φλώρα Μαλασίδη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ!



Η Κυκλαδίτισσα Φλώρα Μαλασίδη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ!

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης και την ΟΝΝΕΔ Λέσβου. Είναι εν ενέργεια Γραμματέας πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος.
Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ!
Στην ομιλία της έκανε αναφορά στον αγαπημένο τόπο καταγωγής της, την Κύθνο Κυκλάδων:
«Το νησί της Κύθνου και συγκεκριμένα οι Κυκλάδες σημειώνουν ραγδαία αύξηση τουρισμού τα τελευταία 8 χρόνια, γι' αυτο το λόγο χρειάζεται να εστιάσουμε σε κάτι διαφορετικό και παραγωγικό! Αντί για την ευκαιριακή λύση των airbnb χρειάζεται να εστιάσουμε σε μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού όπως η διατήρηση και η

Βρούτσης: Αυξήσεις για 260.000 επικουρικές συντάξεις - Τι προβλέπεται


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
Επιβεβαίωση Βρούτση του ρεπορτάζ του ΕΤ: Ερχονται αυξήσεις για 260.000 επικουρικές συντάξεις
Με δήλωσή του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής ότι έρχονται αυξήσεις για 260.000 επικουρικές συντάξεις.
«Σε εφαρμογή της τελευταίας απόφασης του ΣτΕ ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα προβλέπει αυξήσεις σε 260.000 επικουρικές συντάξεις, που θα επανέλθουν στα επίπεδα προ του Νόμου Κατρούγκαλου. Οι αυξήσεις θα δοθούν μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού από τις αρχές του 2020 αλλά θα έχουν και αναδρομική ισχύ από 4/10/2019, ημέρα έκδοσης της δικαστικής απόφασης», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Βρούτσης.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής: