slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πού είδε τη σεξιστική επίθεση η Φώφη Γεννηματά;

Ανεμοδείκτης
Από τον Άγγελο Κωβαίο
Ένα από τα θέματα που πυροδότησαν την σύγκρουση στη Βουλή την Τετάρτη ήταν τα εναέρια μέσα και πώς αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών.


Πρωτοστάτησε σε αυτό η Φώφη Γεννηματά. Στην απάντηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η κ. Γεννηματά, έχοντας διατελέσει αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, θα έπρεπε να γνωρίζει πως τα εναέρια μέσα δεν είναι δυνατόν να πετούν αδιάκοπα, καθώς χρειάζονται κάποιες ώρες για τη συντήρηση τους.

Με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πορεία του τουρισμού στην συνάντηση του Περιφερειάρχη
Γιώργου Χατζημάρκου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το διαρκές προσωπικό ενδιαφέρον του για τα ζητήματα των νησιών, καθώς και για τη στενή συνεργασία με το κυβερνητικό επιτελείο

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ : Οι νοσοκομειακοι εκθέτουν τον Χατζημάρκο

   


                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Οι  νοσοκομειακοι εκθέτουν τον  Χατζημάρκο!
Οι δομές υγείας των νησιών  μας παραμένουν αστελεχωτες! 

Αναπάντητη παραμένει από την" σαστισμενη" 
Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου η  ανακοίνωση   των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Σύρου που εκθέτει τον Περιφερειάρχη  κ. Χατζημάρκο! 

 Ακυρώνουν τις πρόσφατες πανηγυρικες ανακοινώσεις της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου που αφορούσαν  διορισμούς στις δομές υγείας της  νησιωτικής Περιφέρειας μας! Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν  ότι οι δυο(2) γιατροί και οι εικοσιπέντε (25)εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Σύρου δεν αποτελούν νέες προσλήψεις αλλά... υπηρετούσαν εδώ και αρκετό καιρό(1-1,5 έτος) ! Αποκαλύπτουν την πραγματικότητα! 
Το μόνο που.... άλλαξε ήταν ότι θα μισθοδοτουνται  στο εξής από  το ΕΣΠΑ!

Μετά τα τραγελαφικα  που ζήσαμε από τον κ. Χατζημάρκο και την Περιφερειακή του αρχή και αφορούν :