slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συρμαλένιος: Ευχαριστώ από καρδιάς τους μέχρι πρόσφατα αλλά και των προηγούμενων χρόνων συνεργάτες και συνεργάτιδες

 


Περίμενα να καταλαγιάσει κάπως ο απόηχος της ήττας, αλλά και οι πολύ δύσκολες και συναισθηματικά φορτισμένες μέρες της παραίτησης του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα μπορώ να εκδηλώσω τα συναισθήματα μου για την παράδοση του γραφείου που μας παραχώρησε η Βουλή (γραφείο 409, οδός βουλής 4) για την υποστήριξη της

Δεν θέλουν τον Τζανακόπουλο στα πόδια τους για να μη «λερώσει» την Αχτσιόγλου

Ο βουλευτής ορκίστηκε μόνος του εκτοπισμένος από τους συντρόφους του μετά τη βίαιη συμπεριφορά του…

Εχθές κάποιοι (περίεργοι) κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας τον έψαχναν… Αλλά εκεί στα πολύ ορεινά της Βουλής, σχεδόν στην «εξορία» όπου στάθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για να ορκιστεί δεν τον έπιανε ούτε μάτι!

Οι σύντροφοί του, λένε οι κακές γλώσσες τον εκτόπισαν μετά την επίθεση στον Ρήγα, και δεν τον θέλουν στα πόδια τους… Δεν τον θέλουν και στο «κάδρο» με την Αχτσιόγλου που εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ!

Τι θα γίνει στη συνέχεια κανείς δεν γνωρίζει…

Ενίσχυση του ΕΚΑΒ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου



…με στελέχη της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων – Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας

Σε δήλωση του ο πρωθυπουργός αναφέρει: Είχαμε μια πολύ παραγωγική πρώτη σύσκεψη με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Να ευχηθώ και εδώ, σε έναν χώρο ο οποίος και εμένα μου είναι -πρέπει να σας πω- αρκετά οικείος, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας

…με 249 ψήφους υπέρ
Με 249 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Αναδείχθηκε και πάλι πρόεδρος της Βουλής με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης δήλωσαν «παρών».

Μάρκος Καφούρος: Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τη ΝΔ με μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το σημαντικό έργο που πέτυχε την τετραετία 2019-2023.

Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε τη ΝΔ με μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το σημαντικό έργο που πέτυχε την τετραετία 2019-2023. Αναφέρω εντελώς επιγραμματικά: η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας, έβαλε σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης την οικονομία, αντιμετώπισε επιτυχώς μεγάλες εξωγενείς κρίσεις, στήριξε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καφούρου έχει ως εξής:

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Άννα Βρεττού από την Άνδρο


 


 

Την υποψηφιότητα της Άννας Βρεττού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου.

Φωνή της Καρυάς, Κυκλοφορεί το 99 Φύλλο

 


Μέλος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου

Έτος 1ης κυκλοφορίας 1998 - Φύλλο 99 - Ιούνιος 2023 

ΠΕΡΙΚΑΛΛΗΣ ΝΑΟΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΞΙΟΣ Την Κυριακή 6 Αυγούστου και ώρα 20.30 στην πλατεία  Αγίου Ελευθερίου Καρυάς έχει οριστεί η πραγματοποίηση της μεγάλης επετειακής εκδήλωσης του συλλόγου  μας, με θέμα «Περικαλλής ναός θεωρίας άξιος». Τιμώ ντας την επέτειο των 200 χρόνων από την εύρεση της  Ιερής Εικόνας, το ΔΣ της Καρυάς αφιερώνει τη φετινή  εκδήλωση στο γεγονός αυτό. Κλήθηκε να συμμετάσχει το ιστορικό σωματείο της Αδελφότητας Τηνίων,  το οποίο πριν από 120 χρόνια (1903) αναδεικνύει στην  πρωτεύουσα κάθε χρόνο στις 30 Ιανουαρίου το μεγάλο  αυτό θρησκευτικό γεγονός. Όπως πάντα, έτσι και φέτος  εξαίρετοι επιστήμονες θα αναφερθούν με τις εισηγήσεις  τους σε θέματα, τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον  των φίλων μας, τιμώντας με την παρουσία τους την 28η  κατά σειρά εκδήλωση του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα:  Ο αρχιτέκτονας και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τήνου κ Πέτρος Μαρκουίζος με θέμα «Η αρχιτεκτονική του Ι.Ν. Μεγαλόχαρης».