slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ηρακλειάς



ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
«ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 28/8/2012
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ» .
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/08/2012 ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ........... ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΚΕΛΑΔΟΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/08/2012 ΘΑ MΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΧΩΡΙΟΥ –ΜΗΛΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΤΡΙΤΗ 28/08/2012 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΣΠΗΛΑΙΟ .ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΜΠΛΙΛΙΩΝ» (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Στην Πάρο ο Περιφερειάρχης – Συναντήσεις με τον Περιφερειακό Διοικητή της ΠΥΡ για τις πυρκαγιές




Με τον δήμαρχο της Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη συναντήθηκε σήμερα, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου της περιφερειακής ενότητας Παντελή Τζανακόπουλο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, με τον οποίο εξέτασαν διεξοδικά την πορεία των έργων που εκτελούνται στο νησί και είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και στο ΕΠΠΕΡΑΑ. Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τον δήμαρχο την εντατικοποίηση της προσπάθειας ολοκλήρωσης των έργων και απορρόφησης των αντίστοιχων πόρων.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Ο ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.


 ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Δένδια , ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Κόκκινος Χαράλαμπος , ζητά την ενίσχυση των Αστυνομικών Δυνάμεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών.
Συγκεκριμένα ο κος Κόκκινος στην επιστολή του αναφέρει:

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΠΚ ΝΑΞΟΥ


Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Νάξου σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κίνησης, την Κυριακή, 19 Αυγούστου, στα γραφεία μας –πίσω από την Αγία Θεοδοσία, στις 11:00 π.μ.  Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ


         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΓΚΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ " Η ΠΡΟΟΔΟΣ"

    Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ            
                          ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ « ΤΖΩΝΗ»
                               ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ  
                          ΕΛΑΤΕ
      ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
       ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
           ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ  ΠΑΝΗΓΥΡΙ
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΣ(ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟ – ΧΟΡΟΣ  20 ΕΥΡΩ)

"Χρέη (Γ')"

... Κι επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει αίσθηση προσωπικής ευθύνης (όχι τουλάχιστον όπως στους Αγγλοσάξονες), το φταίξιμο για την κατάντια μας αποδόθηκε στους ξένους. Αν εξαιρεθούν λιγοστοί δημοσιογράφοι, οι άλλοι είναι αναρχοαριστεροί, ή βαθύτατα βλαμμένοι, ή στην καλύτερη περίπτωση, αριστεροσυναισθηματικοί του τύπου Β. Βαξεβάνη ή Ν. Ξυδάκη. Όλοι αυτοί έλεγαν κι έγραφαν γενικότητες για την εκμετάλλευση των πιο αδύναμων χωρών του Νότου ή της περιφέρειας της ΕΕ από τις πλούσιες και ισχυρότερες χώρες του Βορρά – χωρίς να εξηγούν πώς η Φινλανδία και η Ολλανδία εκμεταλλεύτηκαν την Ιρλανδία και την Ελλάδα (ή την άλλη σπάταλη χώρα, την Ισπανία). Έφταιγε η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία. Έφταιγε η Αμερική που πάλι συνωμοτούσε εναντίον της Ελλάδας και της ΕΕ. Έφταιγαν οι πολυεθνικές και οι «αγορές». Ειδικά οι τελευταίες, που δεν έπρεπε να δίνουν δάνεια στην υπερχρεωμένη Ελλάδα: ναι, γράφτηκε κι αυτό! Και όταν ήρθαν τα Μνημόνια, τότε η τριάδα άγνοια-αλαζονεία-απληστία βρήκε σε αυτά σταθερό στέρεο στόχο! ...

Μια νέα δημοσίευση στο vigla.gr:

http://vigla-watch.blogspot.gr/2012/08/blog-post_15.html

Πάρος: Ιερή Θρησκευτική κατάνυξη στην Εκατονταπυλιανή

Σε κλίμα ευλαβούς θρησκευτικής κατάνυξης, τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 14/08 ο Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, χοροστατούντος του επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ. Προκοπίου, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου, και με την παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.
http://www.parianostypos.gr

e-Επιλογές της 15/08/2012