slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξύλο και δακρυγόνα σε ομιλία του "μπουμπούκου"


Τα "παρατράγουδα" σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το δημαρχείο Χολαργού όπου επρόκειτο να μιλήσουν σε προγραμματισμένη εκδήλωσοι οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Αϊβαλιώτης καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Μπάμπης Καραθάνος. Εκεί που όλα ήταν ήρεμα και καλά, ξαφνικά... περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, έκαναν "ντου" για να μπουν στο χώρο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ήρθαν όμως αντιμέτωπα με τα ΜΑΤ. Ακολούθησε ξύλο και χρήση χημικών, ενώ η εκδήλωση διεξήχθη κανονικά.

Πιπιλή εναντίον Χατζηγάκη, Μητσοτάκη, Κρανιδιώτη, Καμμένου... οι άλλοι έχουν σειρά αύριο

Έντονη κριτική στον Σωτήρη Χατζηγάκη άσκησε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, τονίζοντας ότι με τις δηλώσεις του περί «ακροδεξιών σταγονιδίων στη ΝΔ», «προσέβαλλε το σύνολο των βουλευτών και των ψηφοφόρων του κόμματος».

«Ο κ. Χατζηγάκης θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από την ίδια την κοινωνία από τότε που χάρισε σκανδαλωδώς στους αγρότες 500 εκατομμύρια ευρώ για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις» είπε.

Η ιδεολογική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας και η αηδία της προσωπολατρίας

Γράφει ο Θωμάς Ηλιόπουλος, μέλος Ν.Δ.

Με αφορμή την απροκάλυπτη μνημονιακή στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, τις διαγραφές Χατζηγάκη και Καμμένου και την κόντρα Φαήλου - νεοφιλελεύθερων, έρχεται ξανά στην επιφάνεια ένα θέμα το οποίο η ευρύτερη βάση της Ν.Δ. συνηθίζει να το σπρώχνει κάτω απ'το χαλί.

Μιλώ για την ιδεολογική γύμνια του κόμματος που υποτίθεται ότι εκφράζει την δεξιά παράταξη.

Ψάχνει τρίποντο για να μείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Α. Παπανδρέου δηλώνει παρώνΤου ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Το σενάριο άλλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και άλλος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές είναι στο τραπέζι των συζητήσεων για την επόμενη μέρα του κόμματος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και μεταξύ αυτών που συζητά από χθες ο Γ. Παπανδρέου με κορυφαία κομματικά στελέχη.

Οι συζητήσεις αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με την κυβερνητική σταθερότητα και την ολοκλήρωση του έργου, που έχει αναλάβει η νέα κυβέρνηση, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές ότι ο Γ. Παπανδρέου θα πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες, προκειμένου:

Μ. Κεφαλογιάννης: Τροποποίηση του νόμου 3869/2010 για τους πλειστηριασμούς


Την τροποποίηση του νόμου 3869/2010 για τους πλειστηριασμούς ζητά από την Κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τονίζοντας πως πρέπει να οριστεί ότι αναστέλλονται τα αναγκαστικά μέτρα αυτοδίκαια από την κατάθεση της αίτησης στο Ειρηνοδικείο επισημαίνοντας πως είναι απαραίτητο με νομοθετική διάταξη την αναστολή των πλειστηριασμών, μέχρι 31-12-2014

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις:

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου κ. Μάκης Βαρσαμάς Συμεώνογλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Την ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό του Δήμαρχου Μανώλη Μαργαρίτη  ανακοίνωσε  με επιστολή του προς το Δήμαρχο και το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της  Δημοτικής Κοινότητας Νάξου  κ. Μάκης Βαρσαμάς  Συμεώνογλου. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης δεν έγινα γνωστοί άλλα σύμφωνα με δίκες μας πληροφορίες προηγήθηκε έντονος καυγάς με   Αντιδήμαρχο.

 Υ.Γ. για άλλη μια φορά οι επιπολαιότητες  οι εγωισμοί και οι διαγκωνισμοί  δημιουργούν πρόβλημα στη  Παράταξη του Δήμαρχου, γεγονότα που προκαλούν μεγάλη θλίψη   στους χιλιάδες Ναξιώτες που  πριν ένα χρόνο ψήφισαν  Μαργαρίτη.


ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 2012

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 2012