slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ελλάδα - Πειραιάς: Το "Blue Star Chios" έκανε ποδαρικό για το 2021 (φωτο - video)

https://www.naxospress.gr/ 
2021-foto-video«Υποδοχή του καινούργιου χρόνου στο λιμάνι του Πειραιά μαζί με τον Λιμενάρχη Γιώργο Σκανδάλη, όπου μόλις έφτασε το πρώτο πλοίο από τα νησιά μας». … Η αναφορά της Χριστιάνας Καλογήρου – Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στα social Media με φόντο το Blue Star Chios που λίγο μετά τα πρώτα λεπτά της Παρασκευής 1ης Ιανουαρίου 2021 μπήκε στο λιμάνι του Πειραιά και έκανε ποδαρικό…

Εστίαση: Ανοίγει η πλατφόρμα επιδοτήσεων αγοράς θερμαντικών σωμάτων για τους επαγγελματίες

 



Ανοίγει η πλατφόρμα που οι καταστηματάρχες του κλάδου της Εστίασης θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις για την επιδότηση αγοράς θερμαντικών σωμάτων.

Με απόφαση που υπέγραψε ο υφ. Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, σιγουρεύτηκε η επιχορήγηση των επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου, μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η δράση προβλέπει την ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων εστίασης για την αγορά μίας θερμαντικής συσκευής ανά 10 τετραγωνικά μέτρα νόμιμα αδειοδοτημένου εξωτερικού χώρου και έως 100 ευρώ εκάστη (χωρίς ΦΠΑ). Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης, ανά χώρο εστίασης, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ.

Εστίαση: Ποιοι ΚΑΔ επιδοτούνται