slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοροναϊός: «Πράσινο» φως για τον εμβολιασμό των εφήβων 15 - 17 ετών λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

 Βασίλης Βενιζέλος
Σύσταση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών - Τι ισχύει για παιδιά άνω των 12 ετών με υποκείμενα νοσήματαΟλοταχώς για τον εμβολιασμό των αγοριών και των κοριτσιών ηλικίας 15 – 17 ετών και όσων παιδιών ηλικίας 12 – 15 ετών πάσχουν από υποκείμενο νόσημα, 28.06, 16:45επίφοβο για διευκόλυνση της νόσησης από κοροναϊό προχωρά η χώρα μας, μετά από την απόφαση την οποία έλαβε την Τρίτη η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών να προχωρήσει στη διατύπωση της σχετικής σύστασης.

Διαδικτυακή Εκδήλωση στο πλαίσιο της Πράξης ΝΑΥΣ


 


 Δελτίο Τύπου 


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως Δικαιούχος της Πράξης «ΝΑΥΣ: Αξιοποίηση Ναυτιλιακών Πληροφοριών στη Διαλειτουργικότητα Εφοδιαστικών Αλυσίδων Προμηθευτικής και Εξυπηρέτησης της Κρουαζιέρας», του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020, διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση την Τετάρτη30 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων δημοσιότητας της πράξης.

Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο


Στη Σέριφο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο συνεχάρη για τη συνεισφορά και το έργο του, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και για την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Περιφερειακό Ιατρείο.

📺Τι Πολάκης τι Βελόπουλος-ΒΙΝΤΕΟ

 

Η πλήρης ταύτιση Πολάκη 
με Βελόπουλο για τα εμβόλια σε ένα βίντεο.


Στη γραμμή «Μακελειού» ο ΣΥΡΙΖΑ και το Documento για το Freedom Pass



Ανακοινώσεις για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους έκανε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας συγκεκριμένα τη «Freedom Pass», μια προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ, για τους εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών.

Δύο χρόνια Μητσοτάκης: Μια πρωτοφανής πολιτική κυριαρχία και τι μπορεί να την απειλήσει


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να τελειώσει μια μακρά οικογενειακή παράδοση. Ο Ιούλιος ποτέ δεν ήταν ένας καλός μήνας για την οικογένειά του, τουλάχιστον από το μακρινό 1965 και εντεύθεν. Τώρα πλέον αυτή η βαριά οικογενειακή παράδοση έχει θέση μόνο στα «χρονοντούλαπα της Ιστορίας», για να θυμηθούμε μια κλασική φράση του διαχρονικού αντιπάλου του πατέρα του, του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο «σκληρός Ιούλιος» είναι τώρα παρελθόν για τους Μητσοτάκηδες.

Σε λίγες μέρες, στις 7 Ιουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει δύο χρόνια στην πρωθυπουργία. Για να προσθέσουμε και μια «σκιώδη» επέτειο, προσπερνά τα πεντέμισι χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ, από τον Ιανουάριο του 2016.