slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις ακαδημίες Μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVgslYS598Kz5SlGleT_Gmm7e1-U67dlGsGUNjc2hwLwCZWEHQKfnhrXqVBwPfqrRcY-Aat9XNjxKsN1Pj8mDUraPYAqHZsthjfEfoA8LGe5LGwMnvUlORqyMF6KpKzYbEtE45Q8K8liO7/s1600/afisa.jpg

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Πάρο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ –
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Παροικιάς Πάρου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 21χρονο συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο όχημα, ο οδηγός του οποίου μετά την σύγκρουση τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 21χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου, για προληπτικούς λόγους, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάρου, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του  οδηγού του δεύτερου δικύκλου.

Δύο συλλήψεις στην Πάρο…

Δελτία Τύπου της Γ.Α.Δ.Π. Νοτίου Αιγαίου για εξιχνίαση απόπειρας βιασμού σε βάρος 42χρονης αλλοδαπής στην Πάρο και σύλληψη ενός αλλοδαπού στην Πάρο διότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αλβανικών Αρχών για ληστεία με χρήση όπλου που έγινε την 20-03-1997 στην Αλβανία.

Σε ιστορικά χαμηλά τα ποσοστά Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ


Σε δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει αύριο ο Τύπος της Κυριακής, η Ν.Δ. έχει ξεφύγει κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες από το κυβερνών κόμμα, το οποίο εμφανίζει δραματική πτώση σε όλους τους δείκτες. Η «απουσία» του πρωθυπουργού...

Εκβρασμός Πτεροφάλαινας στη Μύκονο


Νεαρή πτεροφάλαινα μήκους 12,60μ. και βάρους 8,3 τόνων εκβράστηκε σήμερα (Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011) το πρωί στην παραλία της μικρής Βενετίας, στη Μύκονο. Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το άτυχο ζώο χτυπήθηκε θανάσιμα έπειτα από πρόσκρουση με πλοίο. Το εντυπωσιακό θηλαστικό έφερε πολλαπλά εξωτερικά τραύματα, κατά πάσα πιθανότητα από προπέλα, και είχε εμφανή σημάδια υφαλοχρώματος στο τεράστιο σώμα του.

Ο Μανώλης Γλέζος, μίλησε στο δημοτικό συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σχετικά με τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας




Με την   παρουσία και ομιλία του  Μανώλη  Γλέζου το δημοτικό συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην συνεδρίαση τις Παρασκευής  23/9/11 αποφάσισε ομόφωνα την  έκδοση ψηφίσματος, σχετικά με τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα  

ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ & ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ




Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει στη Σαντορίνη (30 Σεπτεμβρίου & 1-2-3 Οκτωβρίου 2011) την πρώτη σε επίπεδο Περιφέρειας “Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών & Μουσική Συνάντηση Νέων Νοτίου Αιγαίου”.

Φέτος, περισσότεροι από 200 μουσικοί πνευστών και 100 νέοι οργανοπαίκτες από 18 νησιά του Νοτίου Αιγαίου, θα συμμετάσχουν σε αυτή την μεγάλης εμβέλειας μουσική συνάντηση της Περιφέρειας.

Η πρωτοβουλία αυτή συνενώνει και επεκτείνει δύο επιτυχημένους θεσμούς που λειτούργησαν και καθιερώθηκαν τις περασμένες χρονιές με τη γενική ευθύνη και τον σχεδιασμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων:

ξεκίνησε η ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μαϊτού ¨ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ¨

Κάθε Σάββατο  12  με  2  ο Νίκος  Μαϊτος   
και  η εκπομπή    ¨ΤΟ  ΜΠΛΕ  ΤΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ ¨  
στον  www.94fm.gr


  Για πέμπτη  συνεχή   χρονιά   ξεκίνησε  η  ραδιοφωνική  εκπομπή  του  Νίκου  Μαϊτού  ¨ΤΟ  ΜΠΛΕ  ΤΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ ¨   από  τη  ραδιοφωνική  συχνότητα του   Ρ/Σ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  που εκπέμπει  στους  94,0  στα FM.
Κάθε Σάββατο  12  με  2  το  μεσημέρι,  επιχειρείται  ένα  ταξίδι  με  επιλεγμένη  νησιώτικη  μουσική, θεματολογικές   επιλογές   απ΄ όλο το Αιγαίο,  αφιερώματα  και  παρουσιάσεις,  ζωντανές  συνεντεύξεις   και  σχόλια  που  αφορούν  τη  Νάξο και  τα  νησιά  μας.
Η  εκπομπή  μεταδίδεται  ζωντανά  και  από  το  διαδίκτυο,  στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση  www.94fm.gr