slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ το... χασμουρητό του Τσίπρα

ΣΤΕΡΝΟΓΡΑΦΟ 63:

Ανάμεσα στου «πρώτους διδάξαντες», το παγκόσμιο ρεύμα της μαζικής διαμαρτυρίας, της αμφισβήτησης, της αγανάκτησης, της εύκολης και αβάσιμης καταγγελίας, φιγουράρουν και οι «δικές» μας αγανακτισμένες, πικραμένες μάζες ψηφοφόρων που με την εκδικητική ψήφο τους προτίμησαν να «σκοτώσουν» την κατσίκα του γείτονα αδιαφορώντας για το δικό τους μέλλον. Το συνδρομο του μελλοθανατου! Προσώρας, η τιμωρητική ψήφος θα κατευθύνεται σε ό,τι πιο ακραίο, προκλητικό, απροσάρμοστο, γκροτέσκο, γελοίο, λόγω παρενεργειών της νέας τάξης πραγμάτων, της γνωστής παγκοσμιοποίησης, και των αποτελεσμάτων των νέων οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Και σε ότι δεν αλλάζει, επιβάλλεται να καταστραφεί. Το γνωστό μας "γαία πυρί μειχθητω"!

Το μείζον ζητούμενο, μετά την παγκόσμια τρελή πορεία των φοβισμένων και περιθωριοποιημένων ψηφοφόρων είναι πότε θα καταλάβουν ότι η λύση είναι η ψήφος της κοινής λογικής και όχι της αποστροφης.! Και εδώ σημαντικό ρόλο θα παίξει ο νέος ηγέτης που θα ενσαρκώσει αυτό το όραμα και θα πείσει το μεγάλο αυτό κοινό των ψηφοφόρων, να τον ακολουθήσει σε μια νέα πορεία δημιουργίας. Όμως ,το μεγαλύτερο διακύβευμα, είναι ο χρόνος της ομαλής προσγείωσης στην κανονικότητα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αναστέλλεται, αύριο Τρίτη, η λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της

Παρά το γεγονός ότι, το περασμένο  Σάββατο, στην εναρκτήρια τελετή του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και  τέως Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους και τις Περιφέρειες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης  κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα , την απόφαση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

Η ανακοίνωση των γιατρών για τον Θάνο ΠλεύρηΔιασωληνωμένος με σηψαιμία-Περαστικά απ' τον Κυριάκο

Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρηεξέδωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

130 άτομα στο δείπνο Παυλόπουλου με Ομπάμα -Δείτε όλα τα ονόματα


Το δείπνο που θα παραθέσει αύριο στις 19:30 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμή του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στο προεδρικό μέγαρο θα είναι πολυπληθές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο τραπέζι θα παρακαθήσουν 130 άτομα, εκ των οποίων οι 40-50 θα είναι μέλη της αμερικανικής αποστολής και οι υπόλοιποι Ελληνες.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εκτός του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και φυσικά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που θα δώσει το παρών θα είναι ο