slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ


Απορία για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ



Το πρόγραμμά του δεν αντέχει οικονομική κριτική, δεν μπορεί να φορολογήσει την κίνηση των κεφαλαίων εντός ευρωζώνης, το κούρεμα των δανείων προϋποθέτει πόρους που δεν παρουσίασε, ενώ όλες οι παροχές που υπόσχεται για την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους βασίζονται στην φορολόγηση των «υψηλών εισοδημάτων» που όμως αποφεύγει να προσδιορίσει. Ο ρόλος που επιφυλάσσει στο κράτος ενέχει τον κίνδυνο της διατήρησης της γραφειοκρατίας και του συντεχνιακού συνδικαλισμού.

--

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Γ. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΣΕ ΤΗΝΟ ΜΥΚΟΝΟ ΠΑΡΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βακόνδιος, μετέχοντας σε κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο συμμετέχει και ο κύριος Χρήστος Νικολόπουλος βουλευτής Νομού Αχαΐας, περιόδευσε την Παρασκευή 1η Ιουνίου στην Τήνο. Εν συνεχεία, κατέληξαν στη Μύκονο, όπου περιόδευσαν στην αγορά και συμμετείχαν στη συνέλευση της τοπικής οργάνωσης ενώ μίλησαν και σε......

Δημιουργία Ξανά!: Τι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο των έξι εκ. ευρώ από την Εθνική;


Δημιουργία Ξανά!: Τι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο των έξι εκ. ευρώ από την ΕθνικήΣκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Δημιουργία Ξανά! αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας πως το κόμμα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τι έκανε με τα χρήματα που δανείστηκε από την Εθνική Τράπεζα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης.Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημιουργία Ξανά - Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία, Τάσος Αβραντίνης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

18 βήματα για έξοδο από την ύφεση



18 ρεαλιστικά μέτρα ανάκαμψης περιλαμβάνει το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του ΕΒΕΑ. 

Κάνοντας σαφή διάκριση των συγκεκριμένων προτάσεων από τις πολιτικές τυχοδιωκτικού, όπως τις αποκάλεσε, ο κ. Σαμαράς έθεσε το τρίπτυχο της επόμενης των εκλογών ημέρας: 

ΣΥΡΙΖΑ: “Κατάργηση των ΜΑΤ και απαγόρευση οπλοφορίας των αστυνομικών σε διαδηλώσεις”

Μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα για την δημόσια διοίκηση και ασφάλεια του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρετε ότι θα γίνει απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. 

Τέρμα τα ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων στις διαδηλώσεις υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί κυβέρνηση. Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την δημόσια διοίκηση και την ασφάλεια η Σοφία Σακοράφα είπε ότι θα υπάρξει ενίσχυση της πραγματικής αποστολής της αστυνομίας, που είναι η προστασία του πολίτη.
Και πρόσθεσε ότι θα γίνει “απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων. Διάλυση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. Ένταξη των ειδικών μονάδων στα ....

ΝΔ: Εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός για τον Τουρισμό (βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μαθήματα οικονομίας, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σεμινάρια διπλωματίας και μαθήματα οικονομίας χρειάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ανήκει στους αντιμνημονιακούς πολιτικούς, «αυτό, όμως, δεν ισοδυναμεί με αποδοχή της ακοστολόγητης διανομής υποσχέσεων σ' όσους μιλάνε ελληνικά, αλλά και σε όσους δεν μιλούν, αλλά είναι λαθρομετανάστες και απολαμβάνουν της στοργής του».

Οι δηλώσεις Βενιζέλου


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τις προγραμματικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο ανέβηκε στον λογαριασμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Twitter..

Παραδέχεται την ορθότητα της δήλωσης Καραμανλή ότι ψήφος υπερ του πάει στον ΣΥΡΙΖΑ Καραμανλή

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στην παρέμβαση του τέως προέδρου της Ν.Δ. Και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά τα όσα είπε...

Δημοσκόπηση:Η επαρχία δείχνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η Αττική



Προβάδισμα της ΝΔ στην επαρχία και αντίστοιχο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική δείχνει η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA. Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου με βάση την περιφέρεια, η ΝΔ προηγείται στην επαρχία με 27,6% έναντι 23,7%, ενώ στο Λεκανοπέδιο προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,5% έναντι 22,7% της ΝΔ.Πολύ υψηλότερο ποσοστό στην επαρχία καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, αφού στην επαρχία συγκεντρώνει 14,7%, ενώ στην .....

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ : ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Χαράλαμπος ΚόκκινοςΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
-ΟΤΙ  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΡΗΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ - ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Στις συγκεκριμένες και εμπεριστατωμένες παρατηρήσεις και ερωτήσεις για την μειωμένη ενίσχυση των ΜμΕ μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, η περιφερειακή αρχή απέφυγε να απαντήσει ουσιαστικά και επιδιώκει να ¨ευλογήσει τα γένια της¨.
Επανέρχομαι λοιπόν και ρωτώ:

Κυριακή 03 Ιουνίου 2012 Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 03 Ιουνίου 2012   στα πλαίσια του εορτασμού της  Ημέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος, και της ολοκλήρωσης του Πιλοτικού Προγράμματος Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης  των μαθητών της Νάξου, ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σας προσκαλεί όλους – μικρούς και μεγάλους – στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της πρώην σχολής Ουρσουλινών
στις 11:00 το πρωί όπου θα παρουσιαστούν εκθέματα μαθητών  με θέμα την ανακύκλωση και θα γίνει και η βράβευσή τους  για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου.Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις 9 Ιουνίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 π.μ. στην πόλη της Ρόδου και σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία ωδεκανήσου), με θέματα :

Ένταξη Έργου αναβάθμισης των Περιφερειακών Ιατρείων Νάουσας και Μάρπησσας Πάρου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 το έργο της  αναβάθμισης των Περιφερειακών Ιατρείων Νάουσας και Μάρπησσας Πάρου, προϋπολογισμού 300 χιλ. €Τόσο τα κτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός των δύο Περιφερειακών Ιατρείων είναι αρκετά παλιά και χαμηλής απόδοσης και δυσκολεύουν το έργο του ιατρικού προσωπικού και την εξυπηρέτηση των ασθενών. Το έργο έρχεται να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες υγείας στις περιοχές αυτές, καθώς περιλαμβάνει αφενός τη βελτίωση των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (ανακατασκευή κτιρίων και ενεργειακή θωράκιση τους και αφετέρου την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού (προμήθεια υπερηχογράφων, ηλεκτροκαρδιογράφου, διαγνωστικού οφθαλομολογικού σετ, κτλ.) και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού στα δύο Περιφερειακά Ιατρεία.Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο.

Περιοδεία Λ. Καφαντάρη σήμερα στη Πάρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων  του Κ.Κ.Ε. Λίλα Καφαντάρη θα δώσει συνέντευξη στον ΗΧΩ FM στις 1 το μεσημέρι περίπου.
Το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Νάουσα.
Το Σάββατο το πρωί θα περιοδεύσει στην αγορά της Παροικιάς .

Οι δύο επιλογές στις εκλογές της 17ης Ιουνίου


Άρθρο του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ - ΤΖΑΚΗ
                                 Δικηγόρου
Αποτελεί κοινή πεποίθηση στο δημόσιο διάλογο ότι ο Οκτώβριος του 2009
αποτέλεσε την απαρχή απίστευτων δεινών για τον τόπο μας. Χιλιάδες
άρθρα έχουν γραφτεί για τα κατορθώματα της πράσινης κυβέρνησης, δηλαδή
το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν», τη σκόπιμη χειροτέρευση της
οικονομικής κατάστασης, το τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος, την
κατασυκοφάντηση όλων των Ελλήνων ως διεφθαρμένων και της χώρας ως....

Η ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Aκούσαμε ένα συνοθύλευμα εξαγγελιών

Το "λεφτά υπάρχουν" είναι και πάλι εδώ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με τις εξαγγελίες που έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας και οι συνιστώσες του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πώς θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ.
Πώς θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες.
Πώς θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις.
Πώς θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά.
Πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλία.
Πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση.
Πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος.
Ένα συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν.
Μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου και της κας Κατσέλη.
Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, ότι μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι το σχέδιο των 10+8 μέτρων, που κατέθεσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, για την Ανάταξη της Οικονομίας και την ανακούφιση της Κοινωνίας, μέσα στο Ευρώ!».

«Εξωφρενικές οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ»

«Παραμένει ακατανόητο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να ισορροπήσει σε δύο βάρκες» είπε ο Γιάννης Βρούτσης στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm.

«Η άποψη περί μονομερούς καταγγελίας είναι εθνικά επικίνδυνη. Είναι εξωφρενική η θέση του για συζητήσεις με τον Ερντογάν και την Τουρκία για μείωση των εξοπλιστικών δαπανών» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ανοιχτές Συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτές Συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ.
  • Σάββατο, 02/06, Κόρωνος, 8.30 το βράδυ στην Πλάτσα (καφενείο «Ιππότη»)
  • Κυριακή, 03/06, Τρίποδες, Καφενείο Μύλος, 10.30 το πρωί, Φιλώτι, Γέφυρα, 11.00 το πρωί, Χώρα, καφενείο Ciao, 8.30 το βράδυ

Μαζί μας οι υποψήφιοι βουλευτές

Νίκος Συρμαλένιος

Γιάννης Πρωτονοτάριος

Γιάννης Θεωνάς

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Α.Τσίπρα

Καθαρισμός στη μικρή προβλήτα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Γιάννη Μαμουζέλο,                 η απόφαση για το  καθαρισμό του βυθού στη μικρή προβλήτα είχε ληφθεί πέρσι και υλοποιείται φέτος  ώστε να δοθεί χώρος για δυο ανεμότρατες




Βαρυσήμαντη παρέμβαση Καραμανλή

Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλής.                «Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής.

H δήλωση του πρώην πρωθυπουργού είναι η ακόλουθη:

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ … ΨΗΦΟΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αναμφίβολα ο Γ. Ραγκούσης διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου ψηφοδιώκτη του ΠΑΣΟΚ. Είναι πρώτος επιλαχών στη Β΄ Αθηνών και αν κάτσουν οι καραμπόλες του εκλογικού νόμου στις κάλπες της 17ης Ιουνίου ,μπορεί να βγει βουλευτής. Γι΄ αυτό έχει πάρει από κοντά τον Βενιζέλο και περιοδεύει μαζί του ανά το Λεκανοπέδιο όπως συνέβη πρόσφατα σε Νέα Ιωνία και Γλυφάδα.

Μόνο που όπως πληροφορείται το parapolitika.gr όπου πάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το πρώτο πράγμα που του λένε τα κομματικά στελέχη είναι : «Διώξε από δίπλα σου τον κηπουρό αν θέλεις να μείνουμε στην αίθουσα και να σε ακούσουμε». Έχουν και τέτοια προβλήματα τα … μικρά κόμματα.

parapolitika

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ








Στο Σκλαβενίτη Γαλατσίου κάθε πρωί φρέσκο γάλα Νάξου




Μια μεγάλη επιθυμία  όλων  των Ναξιωτών του Λεκανοπεδίου καθώς το  φρέσκο γάλα της Ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών (Νάξου ΕΑΣ Νάξου)  θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια του σούπερμάρκετ Σκλαβενίτης στην περιοχή του Γαλατσίου θέλουμε να  ελπίζουμε σύντομα και στα υπόλοιπα σούπερμάρκετ Σκλαβενίτης των Αθηνών. Η συμφωνία κλείστηκε από τον δραστήριο Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου)  κ. Δημήτρη Καπούνη και ανοίγει νέους δρόμους για τον τομέα ζωικής παραγωγής της Νάξου

Προς την Ν.Δ. πηγαίνουν πλέον όσοι φέυγουν απο το ΠΑΣΟΚ

ΤΩΡΑ... ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Σήμερα, η Φώφη Γεννηματά αντέδρασε έντονα για τα όσα εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς για την Οικονομία.
Είναι δε χαρακτηριστικό πως κυκλοφόρησε και... non paper για τον πρόεδρο της Ν.Δ., δείχνοντας ξεκάθαρα πως στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να... γυρίζουν στη γαλάζια παράταξη.
Αυτή η... κίνηση δεν είναι τυχαία. Γιατί απλά διάβασαν καλύτερα τις δημοσκοπήσεις, στις οποίες βλέπουν οπαδοί του κόμματος να πηγαίνουν προς το μέρος της Ν.Δ.!
Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συρρικνώνεται όλο και περισσότερο το Κίνημα, να πέφτει το ποσοστό του...
apospasma

Δημοσκόπηση Rass: Πρώτη η ΝΔ με 26,5%

Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρίας Rass δεκαέξι μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, δίνοντας προβάδισμα στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά 2,3%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση της RASS και παρουσιάζει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι:

Και στο χωριό των Συρριζαίων κέρδισε η ΝΔ!

Στο χωριό των Συρριζαίων κέρδισε η ΝΔ!Τι και αν το όνομά του παραπέμπει αναπόφευκτα στον ΣΥΡΙΖΑ; Τι και αν είναι χτισμένο σύριζα στους πρόποδες του όρους Τετράζιο;


Στο χωριό Σύρριζο του νομού Μεσσηνίας, το οποίο δεν εχει παραπάνω απο 25 μόνιμους κατοίκους, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 13 ψήφους, η ΝΔ 31, το ΠΑΣΟΚ 21, το ΚΚΕ 5, η Χ.Α. 9, το ΛΑΟΣ 3, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 1 και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1.

Άλλος έχει το όνομα, άλλος τις... ψήφους!

ΟΛΕΣ οι e-Επιλογές 31-05-12

e-Επιλογές της 31/05/2012

Δημοσκόπηση PUBLIC ISSUΕ: Στο +6% ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλά στην παράσταση νίκης στο +24% η ΝΔ... μή γίνει και ρόμπα στις εκλογές ο Αλαχαβούζος

 Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με 6%, με παράσταση νίκης στη ΝΔ στο +24% (!!!) προκειμένου μεθαύριο στις εκλογές όπου θα αποδειχθεί ότι λέει μαλακί@@ να έχει καλυμμένο τον κώλο του, δίνει ο Αλαχαβούζος στο παπαρόμετρο της Public Issue που βρίσκεται σε παραφωνία με όλες τις άλλες εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Επιβεβαιώνεται σαφώς ότι στην πορεία προς τις κάλπες έχει διαμορφωθεί ένας νέος διπολισμός με τη Νέα Δημοκρατία από τη μία πλευρά και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.

ο πρώτο διαφηστικό σποτ της ΝΔ για τις εκλογές

Καταγγελίες Α. Γεωργιάδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ (βίντεο)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00 σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως σημείωσε ο ίδιος, δείχνει τη διγλωσσία του κόμματος του κ. Τσίπρα.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης μιλώντας σε .......

Τι έγινε ρε παιδιά και στη δημοσκόπηση της GLOBAL LINK πρώτη η ΝΔ, εγώ λέω να της καταργήσουμε κα της δημοσκοπήσεις και της εταιρίες δημοσκοπήσεων και να μείνουν μόνο του Βερναρδάκη και του Αλαφούζου

Προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας GLOBAL LINK η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «PRESSing» κατά το χρονικό διάστημα 24-28 Μαΐου, σε δείγμα 1005 ατόμων .
Η διαφορά Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 2,6% , με τη Ν.Δ. να λαμβάνει το 24,3% των ψήφων και τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει το 21,7% . Για τα υπόλοιπα κόμματα τα ποσοστά έχουν ως εξής : ΠΑΣΟΚ 12%, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 7%, ΔΗΜΑΡ 6,3%, ΚΚΕ 6%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,9% ενώ η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΑΝΑ-ΔΡΑΣΗ», οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ κινούνται σε ποσοστά χαμηλότερα του 2%.
Με τις αναγωγές στη διευκρινισμένη ψήφο, η διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στις....

Ας είναι καλά ο Καραμανλής: Δυσαρέσκεια της ΠΓΔΜ για ΝΑΤΟ και Ελλάδα

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκ. Ιβάνοφ από τα αποτελέσματα της συνόδου του ΝΑΤΟ και τη στάση της Ελλάδας.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος-μέλος που δεν σέβεται τις αναληφθείσες υποχρεώσεις του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και τόνισε ότι...

Δελτίο Τύπου από την Επισκεψη κ. Ν. Μηταρακη στη Συρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 31η Μαΐου 2012, πραγματοποιήθηκε ολοήμερη επίσκεψη του αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη*, στη Σύρο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ν. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β´ και τον καθολικό Σεβασμιότατο Επίσκοπο Σύρου κ.κ. Φραγκίσκο. Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομικών περπάτησε στην αγορά της Ερμούπολης όπου συνομίλησε με....

e-Eπιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:




Γ. Βλασερός : Η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί.

Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες,  
 Η μεγάλη και τιμητική αποδοχή πού δείξατε στο πρόσωπο μου στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου, μου δίνει δύναμη αλλά και με δεσμεύει απέναντί σας να συνεχίσω.
 Η πολύπλοκη και επικίνδυνη πολιτική κατάσταση πού έχει διαμορφωθεί στη χώρα απαιτεί οι εκλογές της 17ης Ιουνίου να αναδείξουν ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ, που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις. 
 Η Ελλάδα πρέπει να διασωθεί.
 Το ΠΑΣΟΚ πρέπει, με αφετηρία αυτή την κρίση, να αναγεννηθεί και να γίνει η μεγάλη, πραγματική, κεντροαριστερή παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος.
 Συστρατευόμασθε σʼαυτόν τον...

Στον 1ο όμιλο ο Πανναξιακός ΑΟΝ


H EOΠΕ ανακοίνωσε το σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Α1 γυναικών και Α2 ανδρών και γυναικών, το που θα αγωνίζονται οι ομάδες ενώ ανοικτό έμεινε το ζήτημα με το πόσες ομάδες θα ανεβαίνουν από την Α2 στην Βόλεϊ Λιγκ. Επίσης ανακοινώθηκαν σημαντικές αποφάσεις από το χθεσινό ΔΣ της ομοσπονδίας...
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε....