slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση Θόδωρου Ρουσόπουλου μετά την απόλυτη δικαίωση του


Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Βλάχος και Γιάννης Ντάσκας στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» είχαν αποδυθεί από το 2008 σε σειρά υβριστικών σχολίων για εμένα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξουν ότι «πλούτισα μέσα από την πολιτική». Τους κατέθεσα αγωγή. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας (13.05.2010) παρέδωσα στο δικαστήριο αδιάσειστα στοιχεία που αποδείκνυαν την διαφάνεια της οικονομικής μου πορείας, ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός. Σήμερα εξεδόθη η απόφαση με την οποίαν δικαιώνομαι απολύτως και καταδικάζονται οι τρείς δημοσιογράφοι.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΙΑΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ

Πριν από λίγο βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή που είχε καταθέσει ο Θ. Ρουσόπουλος κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και των δημοσιογράφωνΑυτιά, Ντάσκα και Βλάχου. Σύμφωνα με την απόφαση, το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των... 15.000 ευρώ σε όλους μαζί για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Η απόφαση είναι πρωτόδικη και οι τρεις συκοφάντες αναμένεται να καταθέσουν έφεση...

Η “μαύρη τρύπα” των εσόδων του Προϋπολογισμού διευρύνεται συνεχώς


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, σχετικά με τα οριστικά στοιχεία για την πορεία των εσόδων του Προϋπολογισμού, για το πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2011, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η παρουσίαση των στοιχείων για την πορεία των εσόδων του μηνός Μαΐου, επιφέρει το 5ο στη σειρά συνεχόμενο “ηχηρό ράπισμα” στην αδιέξοδη και αναποτελεσματική φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.
Μήνα με το μήνα τα έσοδα καταρρέουν.
Η “μαύρη τρύπα” των εσόδων του Προϋπολογισμού διευρύνεται συνεχώς, “απορροφώντας” όλες τις θυσίες και τους κόπους του......

Κατόρθωμα ΠΑΣΟΚ: Στα 10,260 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο 5μηνο!!! 12% πάνω απ' το στόχο και 10% πάνω απ' το περσινό!!!

http://www.365outsource.com/information/wp-content/uploads/2011/01/business-recession.jpgΣτα 10, 260 δισ. ευρώ ( έναντι στόχου 9,072 δισ ευρώ) διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προυπολογισμου σε δημοσιονομική βάση το πεντάμηνο Ιανουάριος - Μάιος 2011. Πέρυσι το ίδιο διάστημα το έλλειμμα ανέρχονταν σε 9,1 δισ. ευρώ.

Αποζημίωση επιδικάστηκε στους συγγενείς του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα που έχασε τη ζωή του από τη «Σέχτα Επαναστατών»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT8LUXZPUffo4Zr2BNPeHZGuI0xk7U5R84pzNabGBMU_hA_2jraBzdVWVedXuw6J6TthBDOvD3aN_N9SO53Qd0m7sM8TK5HmW96NPT1zmIwFdoCyARFBMJRIVFUoeOuKMZ1xSreOUbBms/s320/AntoniosNektariosSavvas.jpgΑποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στους συγγενείς του 40χρονου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τον Ιούνιο του 2009 από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών», όταν φύλαγε την προστατευόμενη μάρτυρα στην υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑ, Σοφία Κυριακίδου.

Μην απογοητεύεσαι ...

   Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής

Μια προσωπική μου συμβουλή αφιερωμένη με αγάπη σε όλους τους μαθητές της    Γ' Λυκείου που θεωρούν ότι δεν πέτυχαν το στόχο τους στις φετινές εξετάσεις!!!

Μην απογοητεύεσαι ...
... η υποτιθέμενη αποτυχία δεν φέρνει πάντα το τέλος, αντιθέτως μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας πιο επίμονης και μεθοδευμένης προσπάθειας!!!

Έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.


Έρευνα που μπορεί να βγάλει μεγάλα, εως τεράστια λαυράκια γίνεται μετά από καταγγελίες για αποστολή ανώνυμων συκοφαντικών αλλά και χαλκευμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων με στόχο να κατηγορηθούν εργαζόμενοι στο ΑΠΕ το οποίο ταλαιπωρείται εδώ και μήνες έχοντας αναγκάσει όλα τα κόμματα να καταθέσουν επερωτήσεις για την κατάσταση που επικρατεί.

Την επόμενη Δευτέρα θα μεταδοθεί η σημερινή εκπομπή του Alpha "καφές με την Ελένη"

Σήμερα, δεν μεταδόθηκε, όπως είχε ανακοινωθεί, η εκπομπή του Alpha "καφές με την Ελένη" απ' ευθείας από τη Νάξο, λόγω απεργίας των τεχνικών. Η εκπομπή της Δευτέρας 20 Ιουνίου, αναμένεται να μεταδοθεί την επόμενη Δευτέρα μαγνητοσκοπημένη. Από αύριο, Τρίτη, η εκπομπή θα μεταδίδεται μέχρι και την Παρασκευή ζωντανά. Αρκετός ήταν ο κόσμος που περιμετρικά παρακολούθησε αποσπάσματα των γυρισμάτων της Δευτέρας. Αφιερωμένη στη Νάξο, η πρώτη εκπομπή.
οι φωτογραφίες είναι από το  naxosfan  

Προορισμός διακοπών, η όμορφη Νάξος μας

ο πλάτανος του Φιλωτιού 
Γράφει η Μαρία Κ. ΑλιμπέρτηΔημοτική Σύμβουλος Δήμου Γαλατσίου, πρ. Αντιδήμαρχος
Δημοσιογράφος-Εθελοντής, ethelontis@ yahoo.gr 
www.wres.gr, η εφημερίδα που ασχολείται με το Χθές- Σήμερα- Αύριο  της γυναίκας

« Προορισμός διακοπών, η όμορφη Νάξος μας».
Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων με έκταση 428 τ. χλμ. ανήκει διοικητικά στο Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, το βόρειο τμήμα της αντικρίζει τη Μύκονο και τη Δήλο, το νότιο τα δύο Κουφονήσια, την Ηρακλειά και την Σχοινούσα, ανατολικά βρίσκεται η Δονούσα και δυτικά η Πάρος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της άφιξης στη Ρόδο
της Φλόγας της Ελπίδας των Αγώνων Special Olympics Athens 2011,
η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή,
η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου,
διοργανώνουν κοινή συνέντευξη τύπου,
την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι,
στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πολίτες Κόντρα στον Καιρό -Συμπαράσταση στη διαμαρτυρία των φορέων της Μυκόνου από τους

(Συμπαράσταση στον αγώνα των τοπικών φορέων της Μυκόνου για να δοθεί λύση στο θέμα των σκουπιδιών)
 Στη Μύκονο βρέθηκε την Κυριακή 19/6 ο Νίκος Συρμαλένιος επικεφαλής της παράταξης μας και περιφερειακός σύμβουλος. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το στέκι των είκοσι (20) τοπικών φορέων του νησιού που βρίσκονται σε κινητοποιήση για να σταματήσει το χάλι της ανάφλεξης στο ΧΑΔΑ και για να υπάρξει καθαρή Μύκονος με ανακύκλωση, ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.

ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEga-rdqZF2ep_HfwwX6iDGYKSTigTKYaYgINflpVe4FUlMDKNPYfBnUur47B770saR2xemNouZZqRvnIqAQTowU3_QC6LfCLUSW0qPGYYbaFEeY6G1FBWzmXlFO9CeE7kAzpBU6APln0B25/s1600/MPLOYZAKI.jpg

Ημερίδα "Επιμήκυνση Τουριστικής Περιόδου, Επενδύσεις και Τοπική Κοινωνία: Η Σημασία τους για το Αύριο του Ελληνικού Τουρισμού"

Εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κου Παμπάκα Σωτήρη, στα πλαίσια της ημερίδας με θέμα "Επιμήκυνση Τουριστικής Περιόδου, Επενδύσεις και Τοπική Κοινωνία:
Η Σημασία τους για το Αύριο του Ελληνικού Τουρισμού", που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στην Ρόδο, στις 18/06/2011.
Το θέμα της εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη ήταν "Η συμβολή του Πρωτογενή τομέα στην διαμόρφωση του προορισμού και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου".

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ

Καλά δεν έχουν καταλάβει καθόλου τον Σαμαρά; Σήμερα το πρωί οι βουλευτές της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και Άρης Σπηλιωτόπουλος, ουσιαστικά άφησαν αιχμές για τη στάση του Α. Σαμαρά, όσον αφορά το ναυάγιο της συναίνεσης για την περιβόητη πια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ




ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ξεκινά αύριο στη Νάξο η εκπομπή "καφές με την Ελένη"

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι πέντε εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη "καφές με την Ελένη" στη Νάξο. Η γνωστή τηλεπερσόνα έφθασε χθες με την οικογένειά της στο νησί με την απογευματινή πτήση και κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο της Σελίδας. Στην ίδια περιοχή θα μείνουν και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου.
Το σημείο που έχουν επιλέξει οι υπεύθυνοι του καναλιού για τα γυρίσματα των εκπομπών είναι μπροστά από την καφετέρια "Βossa" (παλιό Μελτέμι) για να φαίνεται πίσω στο backround η Πορτάρα, το κάστρο και το λιμάνι με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Κύριε Παπανδρέου, ούτε κι εσείς εμπιστεύεστε την κυβέρνησή σας


Ομιλία-Δευτερολογία, του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, στην Ψήφο Εμπιστοσύνης της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά
στη Βουλή, στην Ψήφο Εμπιστοσύνης της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
            Κύριε Παπανδρέου,
            Αυτή την εβδομάδα έχουν γίνει απίστευτα πράγματα στον τόπο.
            Όπως το ξέρετε και το ξέρω, δεχθήκατε να παραιτηθείτε για να κάνουμε Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
            Εγώ κατάλαβα ότι ήσασταν ειλικρινής εκείνη τη στιγμή. Άσχετο τι έγινε μετά και γιατί υπαναχωρήσατε.
            Αντιλαμβάνομαι όμως, πως όταν φτάνει ένας Πρωθυπουργός να δέχεται να παραιτηθεί με τον τρόπο αυτό, η κατάσταση έχει οδηγηθεί σε απόλυτο αδιέξοδο.
            Κάτι, δηλαδή, που απαιτεί έκτακτες λύσεις.
            Τι άλλαξε μέσα σε μια μέρα, ώστε να ισχυρίζεστε σήμερα ότι με ένα ανακάτεμα της κομματικής σας τράπουλας, έχουν – ως δια μαγείας – αλλάξει όλα;

Ναυτιλία "Δύο θέσεις κάτω στις αφίξεις επιβατών κρουαζιερόπλοιων"-Από 1οι το 2009, 3οι το 2011

Description: http://www.dealnews.gr/media/k2/items/cache/2d555a4563dfece02c157da725f8d496_M.jpgΣτην τρίτη θέση έπεσε η Ελλάδα, πέρυσι, από την πρώτη που ήταν το 2009, στην κατάταξη των ευρωπαϊκών προορισμών που προσείλκυσαν τον μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων από επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, ενώ μειώθηκε και το οικονομικό όφελος από τη δραστηριότητα της κρουαζιέρας.

Αυτό αναφέρει στην...

Επεισόδια έξω από το σπίτι του Χρ. Παπουτσή στον Χολαργό

 Επεισόδια με δύο τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή στον Χολαργό. Περίπου 200 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κλειούς, με προφανή στόχο να αποδοκιμάοσυν τον υπουργό, ωστόσο η παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης έφερε ένταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί πολιτών με τους άνδρες των ΜΑΤ και να τραυματισθούν δύο κάτοικοι της περιοχής