slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή απάντηση Γιώργου Βακόνδιου στις "ύβρεις" των ΑΝΕΛ Κυκλάδων


ΕΝΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ»

Οι ΑΝΕΛ Κυκλάδων μου επιτέθηκαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς διότι τόλμησα να ασκήσω κριτική στην αξιοπιστία του Συγκυβερνήτη και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Το άρθρο μου βρίσκεται εδώ.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μπαίνω στον κόπο να τους απαντήσω είναι διότι με αποκαλούν τυχοδιώκτη χωρίς να απαντούν σε κανένα από τα συγκεκριμένα στοιχεία στα οποία αναφέρθηκα.

Γι’ αυτό ρωτάω και πάλι:

Θερμό καλωσόρισμα των αντιπροσωπειών στο Φεστιβάλ της Σίφνου! (Βίντεο)


Είναι γνωστό ότι η Σίφνος αποτελεί νησί που τηρεί τις τοπικές παραδόσεις και χαρίζει απλόχερη πάντα φιλοξενία στους επισκέπτες της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται κάθε χρονιά οικοδέσποινα τουΦεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» το οποίο διοργανώνει και φιλοξενεί εδώ και δέκα χρόνια!
Έτσι κι εφέτος, μια ημέρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα στο ....

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα μουσεία στα Απεραθου ζητάει ο Νίκος Μαιτός

Σχόλιο των διαχειριστών(Μιας και καλείται ο Εισαγγελέας  να επέμβει στο θέμα ( Σκάνδαλο) των Μουσείων στα Απεραθου που ανακάλυψαν τα  ανεξάρτητα ΜΜΕ καλο θα ήταν να ξεκινήσει την έρευνα του από την αρχή. Αληθεια γιατί μόνο ή περίοδο ΤΣΟΛΑΚΗ; Τα προηγούμενα χρόνια τα  μουσεία  λειτουργούσαν νόμιμα;  Τα έσοδα που αποδίδονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια; Τους υπαλλήλους ποιος τους πλήρωνε και προ  Μαργαρίτη αλλά και την πρώτη περίοδο Μαργαρίτη;  Διότι καλό είναι ή νομιμότητα να είναι για ολους.)
"Με περισσό θράσος ο δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (30-8-2016) ότι έχει

Ο ευρισκόμενος συνεχώς σε διάθεση ...Τριωδίου!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Απόσπασμα από την ανοικτή επιστολή του Ιωάννη Δρακωνάκη Αντιστράτηγου ε.α, επίτιμου Διοικητή της 1ης Μεραρχίας  προς τον κ. Πάνο Καμμένο.
“Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι το διάστημα της θητείας σας ως ΥΕΘΑ, φοράτε αρκετά συχνά στολή, με διακριτικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων και προσφάτως εμφανιστήκατε με διακριτικό ΟΥΚ (Υποβρύχιου καταστροφέα), στο στήθος. Αυτήν τη στολή θα υπερασπιστώ, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα, από τα σαράντα σχεδόν χρόνια που τη φόρεσα. Δεν θα μείνω στο νομικό μέρος, που αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά θα αναφερθώ στην ηθική πλευρά του θέματος θεωρώντας, ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο
Αξιότιμε κ. Υπουργέ με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή?”

Ο σχολιασμός …